فرمول یک ایرانلوئیس همیلتون مسابقه ی بریتانیا را برد و فاصله اش با سباستین فتل در کورس قهرمانی را کم کرد. مشکلات دورهای اول دنیل کویات ادامه یافت. اما دیگر چه کسانی آخر هفته ی خوب یا بدی داشتند؟ مهم ترین ها را بررسی خواهیم کرد…

برنده های گرندپری بریتانیا

لوئیس همیلتون، فرمانروای جدید سیلورستون

در این آخر هفته واقعا هیچ چیز نمی توانست جلوی همیلتون بگیرد.

او تحت شرایطی کارش را شروع کرد که به خاطر عدم حضورش در مراسم فرمول یک در لندن انتقادهای زیادی از او شده بود، ولی لوئیس اجازه نداد که این امر رویش تاثیر منفی بگذارد، در عوض او روی کارش تمرکز کرد و عملکردی بی نظیر از خود به جا گذاشت. او 67 امین پول پوزیشن را گرفت و فقط یک پول پوزیشن تا رکورد مایکل شوماخر فاصله دارد، او 57 امین بردش را هم به دست آورد، این برای پنجمین بار در خاک کشورش و چهارمین بار متوالی در سیلورستون است که او برنده می شود، او حالا در کنار جیم کلارک و الن پراست که هر کدام پنج بار در گرندپری بریتانیا پیروز شده اند قرار دارد.

بهتر از همه این که فاصله ی 20 امتیازی او با فتل حالا به 1 امتیاز رسیده است، بازی تازه شروع شده است.

لوییس همیلتون - گرندپری انگلیس 2017

لوییس همیلتون – گرندپری انگلیس 2017

بوتاس، احیا شد و در کورس قهرمانی باقی ماند

اگر والتری بوتاس به خاطر گیربکس پنج رده پنالتی دریافت نمی کرد، شاید شاهد یک دو مرسدس در تمام طول مسابقه بودیم. یک بار دیگر این راننده ی فنلاندی نشان داد که چه قدر خوب در کنار همیلتون پیشرفت کرده است.

او بسیار زیبا رانندگی کرد و کاری کرد تا لاستیک های سافت پیرلی اش 32 دور دوام بیاورند، او لاستیک هایش را عوض کرد و فتل را تحت فشار قرار داد، او را کنار زد و به رتبه ی سوم رسید. او حالا کیمی رایکونن را هدف قرار داده بود، شاید رسیدن به این هدف دیگر ممکن نبود ولی بخت با پیکان های نقره ای یار بود و لاستیک جلو و سمت چپ رایکونن نابود شد و او به پیت لین رفت. بوتاس به رده دوم رفت و نشان داد مزد کسی که تسلیم نشود چیست.

این نتیجه هم جلوی امتیاز گرفتن فراری و سباستین فتل را گرفت، و هم این که روند صعودی و خوب بوتاس ادامه یافت و او هنوز در کورس قهرمانی باقی مانده است. او 22 امتیاز با صدر فاصله دارد و شاید بتواند با یک برد به آن برسد…

لوئیس همیلتون و والتری بوتاس - مسابقه گرندپری بریتانیا 2017

لوئیس همیلتون و والتری بوتاس – مسابقه گرندپری بریتانیا 2017

ورشتپن عادت به عقب نشستن ندارد

چیزی که مکس ورشتپن خیلی می خواست این بود که مسابقه را تمام کند. یک سکو بد به نظر نمی رسید ولی خطر مشکل لاستیک همانند مشکل فراری ها این سکو را از او گرفت. اما بعد از پنج خروج در هفت مسابقه تمام کردن در رده چهارم او را در گروه برنده ها قرار می دهد.

او در این مسابقه نشان داد که چرا یکی از بهترین های این ورزش است. او در استارت فتل را گرفت و در یک جدال چند مرحله ای توانست سومی را برای خودش کند، هم چنین او در ادامه نیز به دفاع از جایگاهش پرداخت و فقط به خاطر عملکرد بهتر فراری در پیت استاپ جایگاه را به فتل واگذار است.

بله او به خاطر پیت استاپ پایان مسابقه جایگاهش را از دست داد ولی شاید اگر این کار را نمی کرد الان به سرنوشت فتل دچار شده بود. در نهایت روز خیلی خوبی برای ورشتپن بود که ثابت کند چرا یکی از هیجان انگیزترین راننده های فرمول یک است.

مکس ورشتپن و سباستین فتل - گرندپری بریتانیا 2017

مکس ورشتپن و سباستین فتل – گرندپری بریتانیا 2017

هالکنبرگ و رنو قدم های بزرگی برداشتند

حادثه ای که برای فتل رخ داد باعث شد تا رنو ششمی را به دست آورد، هر چند از اولش هم کاملا مشخص بود که هالکنبرگ امتیاز می گیرد ولی شاید جایگاه پنجمی برای او می شد، مشکل اگزوز او در پایان مسابقه باعث شد تا سیستم بازیابی انرژی به مشکل بخورد و او نتواند در مقابل ریکاردو مقاومت کند. اما در چهلمین سالگرد اولین مسابقه رنو در فرمول یک آن ها نتیجه ی بدی نگرفتند.

نیکو هالکنبرگ گفت:

ما از نتیجه مسابقه راضی هستیم. جایگاه ششم موفقیت بزرگی برای تیم است. ما توانستیم که در تعیین خط دور خوبی بزنیم و در مسابقه هم جایگاه مان را حفظ کنیم. سرعت خوبی در مسابقه داشتیم و می توانستیم هر دو فورس ایندیا را پشت سرمان نگه داریم که نکته ی خیلی مثبتی است. در پایان کمی قدرت ماشین را از دست دادیم، به خصوص در مستقیمی ها، که سبقت گرفتن از من را برای دنیل آسان تر کرد، اما بعد از مشکلی که سباستین با آن رو به رو شد جایگاه مان را پس گرفتیم.

در کل این نتیجه ی خیلی مثبتی است. بروزرسانی های جدید به خوبی جواب دادند، می توانستیم از ماشین کار بکشیم و برای تیم خیلی خوشحالم.

نیکو هالکنبرگ و جولیون پالمر - گرندپری بریتانیا 2017

نیکو هالکنبرگ و جولیون پالمر – گرندپری بریتانیا 2017

وندورن آلونسو را کنار زد

در روز یکشنبه و در سیلورستون امتیازی برای مک لارن در کار نبود ولی استافل وندورن واقعا به آن نزدیک بود، او چهار ثانیه با فیلیپه ماسا که دهم بود فاصله داشت. وندورن هنوز باید برای این که بین ده نفر باشد انتظار بکشد ولی با این وجود عملکرد خوبی در این آخر هفته داشت.

در روز شنبه و در تعیین خط او فرناندو آلونسو را کنار زد و بهترین رده ی استارتش که هشتمی بود را کسب کرد. هم چنین او توانست تا میانه های مسابقه بین ده نفر برتر باشد، اتفاقی که قبلا فقط در موناکو رخ داده بود، جایی که مک لارن قدرتمند است.

وندورن گفت:

این آخر هفته نکته های مثبت زیادی داشت. سرعتی که در مسابقه ی امروز داشتیم روحیه بخش بود، این که بتوانیم پا به پای ویلیامز و فورس ایندیا در چنین پیستی رقابت کنیم خیلی مثبت است.

استافل وندورن در گرندپری بریتانیا 2017

استافل وندورن در گرندپری بریتانیا 2017

دنیل ریکاردو فقط یک آدم خوش شانس نیست، کارش را بلد است

دنیل ریکاردو از رده 19 شروع می کند، پس انتظار می رفت که نمایش جذابی از طرف او ببینیم. با این حال هنوز هم چیز خاصی بود.

مرد استرالیایی ما وقت را تلف نکرد و از همان استارت شروع کرد به رده گرفتن، اما در جدالی که با رومن گروژان داشت به روی چمن ها رفت و باید از نو شروع می کرد. در ادامه او ثابت کرد که چرا خیلی ها او را در سبقت گرفتن بهترین می دانند، ترکیبی از بهترین هجوم ها و این قابلیت که نقطه ترمزگیری را درست انتخاب کند به او این امکان را داد تا راهش را باز کند.

شانس در به دست آوردن رتبه ی فوق العاده ی پنجم به او کمک کرد، درست است، اما این روزی بود که ریکاردو درخشید و به همه ثابت کرد که چرا یکی از تحسین برانگیز ترین راننده های فرمول یک است.

دنیل ریکاردو - گرندپری انگلیس 2017

دنیل ریکاردو – گرندپری انگلیس 2017

رایکونن فراری را زنده نگه داشت

نابود شدن رویه لاستیکش در پایان مسابقه شاید جایگاه دومی را از او گرفت، اما رایکونن آن قدر در مسابقه کارش را خوب انجام داده بود که توانست در به پیت برود و سکویش را از دست ندهد. 87 امین سکوی دوران حرفه ای و 36 امین با فراری.

فقط پنج نفر در کل تاریخ بهتر از کیمی بوده اند و این تعداد در فراری به سه نفر می رسد.

پاسخ دندان شکنی برای سرجیو مارکیونه بود تا دیگر او را آدم تنبلی خطاب نکند.

کیمی رایکونن - گرندپری بریتانیا 2017

کیمی رایکونن – گرندپری بریتانیا 2017

بازنده های گرندپری بریتانیا

فراری به مرسدس باخت

حتی اگر مشکل لاستیک های تیم فراری را که هر دو راننده شان را تحت تاثیر قرار داد کنار بگذاریم، باز هم فراری بازنده بود.

در بازه ای رایکونن همراه همیلتون دورهای سریعی می زد ولی کاملا مشخص بود که او نمی تواند همیلتون را به چالش بکشد. بهترینِ فراری در سکتور یک 0.224 ثانیه از مرسدس کندتر بود، 0.451 ثانیه در سکتور دو و 0.016 ثانیه هم در سکتور سوم کندتر بودند. مرسدس هم در قسمت های پیچ در پیچ و هم در مستقیمی ها سریع تر بود، اتفاق نگران کننده ای برای اسب مغرور است.

با این اوصاف می شود راحت گفت که اگر بوتاس پنالتی نمی گرفت می توانست به راحتی به دومی برسد.

مشکل لاستیک ها دراماتیک بودند اما برای اولین بار در این فصل فراری واقعا توانایی بردن یک مسابقه را نداشت.

سباستین فتل - گرندپری بریتانیا 2017

سباستین فتل – گرندپری بریتانیا 2017

فاصله ی امتیازی فتل با همیلتون

قطعا بیشترین ضرر را سباستین فتل دید، مشکل لاستیک او را از جایگاه چهارم به رده هفتم فرستاد تا فاصله ی 20 امتیازی اش با همیلتون به 1 امتیاز برسد، هر چند اگر بشود به آن فاصله گفت.

از همان اول روز سختی برای فتل بود، او در استارت به سد محمکی به نام ورشتپن خورد و در دور سیزدهم نیز با او جدالی داشت، در ادامه او باید در مقابل بوتاس مقاومت می کرد که در نهایت مقاومتش شکست خورد.

اما چیزی که مرد آلمانی را نگران می کند این است که امکانش وجود دارد سیلورستون جایی باشد که روزهای خوبش در آن به پایان می رسند. پنج مسابقه است که فراری پول پوزیشن را نگرفته است و از آخرین پول پوزیشنی که فتل گرفته است هفت مسابقه می گذرد، در طرف مقابل همیلتون چهار پول گرفته است.

هم چنین پنج مسابقه از آخرین باری که فتل برنده شده می گذرد و همیلتون از آن موقع دو مسابقه را برده است، بوتاس و ریکاردو دو پیروزی دیگر را به دست آورده اند. فتل در کانادا، آذربایجان و بریتانیا به سکو نرسیده است، به بیانی دیگر در سه مسابقه از پنج مسابقه اخیر.

در هفته های پیش رو او مسائل زیادی دارد تا به آن ها فکر کند، هم چنین کارهای زیادی که در مجارستان باید انجامش دهد.

سباستین فتل و لوئیس همیلتون - گرندپری بریتانیا 2017

سباستین فتل و لوئیس همیلتون – گرندپری بریتانیا 2017

هت تریک کویات در اولین دور

وقتی حرف از فاجعه به میان می آید، تورو روسو در رده اول قرار دارد. آسیبی که وارد شده بود را نمی شد انکار کرد، کارلوس ساینز از مسابقه کنار رفته بود و آسیبی که به کویات وارد شد باعث این شد که او مسابقه را در رده پانزدهم به پایان برساند.

ساینز گفت:

خیلی نمی خواهم درباره ی این که چه اتفاقی برای من و دنیل در پیچ یک افتاد صحبت کنم، تصاویر کاملا گویا هستند، واقعا ناامید کننده است که یک مسابقه دیگر را تمام نکردم.

کویات نیز گفت:

حتی اگر می توانستم پس از برخورد با کارلوس به کارم ادامه دهم، مسابقه برایم نابود شده بود و قطعا به خاطر حادثه ای که پیش آمد خوشحال نیستم.

روی مسیری قرار داشتم که کم فرمانی امری عادی بود و بعد خیلی سریع تصادف رخ داد. این چیزها اتفاق می افتند و بعضی اوقات نمی شود جلوی آن ها را گرفت. یک سرافکندگی بزرگ است چون هر دو راننده و تیم را متضرر کرد، که به خاطر آن واقعا متأسف هستم.

این اتفاق فقط یکی از شاهکارهای کویات بود. او در باکو به دلیل این که در ترمزگیری پیچ یک اشتباه کرده بود کنار رفت و این اتفاق در اتریش هم افتاد. سه دور اول در مسابقه اخیر، مطمئنا این باعث نمی شود تصویر خوبی از این مرد روس در ذهن دیگران نقش ببندد.

دنیل کویات - گرندپری بریتانیا 2017

دنیل کویات – گرندپری بریتانیا 2017

و این پالمر بدشانس

پالمر باید چه کار بکند تا فصل برایش بهتر شود؟

در مقایسه با هم تیمی اش، یعنی هالکنبرگ، او در خانه اش خیلی به مشکل خورد. او مسابقه را از رده یازدهم شروع می کرد و شاید می توانست که این بار امتیاز بگیرد. او حتی نتوانست استارت بزند و R.S.17 او در دور گرم کردن از مسابقه خارج شد.

جولیون پالمر گفت:

در اول مسابقه کنار رفتن واقعا ناامید کننده است. ما نشت هیدرولیک داشتیم که واقعا نابودمان کرد چون فکر می کنم در موقعیت خوبی بودیم. یازدهم با لاستیک های نو، ماشینی که خوب کار می کند و گزینه های متفاوت در استراتژی که به نظر می رسید می توانم امتیاز بگیرم. در کل هفته حمایت خیلی فوق العاده ای از من شد و خیلی خوب می شد اگر آن جا امتیاز می گرفتم.

جولیون پالمر - گرندپری بریتانیا 2017

جولیون پالمر – گرندپری بریتانیا 2017

درباره نویسنده

محمدرضا شمس هستم، یک طرفدار فرمول یک و مترجم اخبار فرمول یک.

مطالب مرتبط

راهنما؛ برای گزارش دیدگاه خلاف قوانین، با محتوای "#گزارش" به آن پاسخ دهید.

18 دیدگاه

  1. Saeed

    11

    5

    دقت کردید قیافه رایکونن هر نتیجه ای ک بگیره دقیقا ی شکله?

    ولی انصافا جای چشمای شور کوروش عقده ای هم توی لیست برنده ها واقعا خالیه?

    هنوز نتونستم اتفاق یشنبه رو هضم کنم

    تمام وقت مسابقه کاملا ساکته ولی وقتی ک اتفاقی برای رایکونن رخ میده دهن باز میکنه و ب سباستین ربطش میده و میگ تمام اتفاقات دست ب دست هم دادن تا اون قهرمان بشه….

    برید پروفایلش رو نگاه کنید عین عقده ای هاس.درست مثل تتلو ک خیال میکنه میره تیم ملی اونم فک میکنه تو ۲۸ سالگی میره فرمول یک

    امیدوارم دیگ هیچوقت اون نیاد تو تلویزیون چون هر بار ک قیافشو ببینم داغ دلم تازه میش??

    • Meysam..LaFerrari

      6

      5

      جالبه واقعا شگفت انگیزیم ما ، رسیدیم به سال 2017 هنوزم عبارت خنده داره “چشم شور” رو از ذهنمون بیرون نکردیم ، بعد خیر سرمون ادعای هوش و منطق هم میکنیم.
      آخه پنچر شدن لاستیک راننده ی مورد علاقت به کوروش محمدخانی چه ربطی داره؟! دلایل اصلی پنچر شدن لاستیک فتل این ها بودن : تو سبقت گیری خوب عمل نکرد با وجود اینکه همه میدونیم ماشین فراری خیلی سریع تر از ردبوله و مجبور شد لاستیکاشو زود تعویض کنه و انتهای مسابقه به مشکل خورد ؛ دلیل دومم اینه که یه فلت اسپات خیلی بزرگ کرد و نتونست از لاستیکاش به خوبی مراقبت کنه ، من خودم فتل رو دوست دارم ولی عملکرد غیر قابل قبول فتل (نسبت به چیزی که همیشه ازش انتظار داریم) رو به این و اون ربط نده. کوروش یک عالمه زحمت کشیده به اونجا رسیده که پرچم کشور تو رو ببره تو مسابقات فرمول یک ، بعد اومدی اینجا بهش میگی عقده ای؟
      یعنی شمایی که خودتو به در و دیوار میزنی راننده ی مورد علاقت رو بالا بکشی چیزی بهتر از ایشون هستی؟
      فقط مونده بود تتلو با کوروش محمدخانی مقایسه بشه که شد.

  2. milad-mhd

    10

    2

    در دنیای امروز فرمول یک برخلاف دوران شوماخر و سنا که پیروزی رو پنجاه درصد ماشین و پنجاه درصد راننده تعیین می کردند ، میشه گفت حدودا هشتاد تا نود درصد تیم و ماشین تعیین میکنند ، ما فقط داریم نگاه می کنیم کدوم تیم ماشین بهتری ساخته و با چه اختلافی تو کدوم پیست !! رتبه راننده های هم تیمی هم اگه اتفاق خاصی پیش نیاد به ترتیب مشخصه ، تا این جای فصل هم مسابقات دقیقا مثل سری آ چند سال گذشته شده که تو اویل فصل ناپولی یا رم یا اینتر ، یوونتوس رو به چالش میکشیدند و بعدش دیگه پیروزی های سریالی یوونتوس و قهرمانی در چند هفته قبل از اتمام لیگ ، بسی افسوس به حال این روزهای فرمول

  3. Ali

    3

    5

    از اینجا به بعد پیستها تقریبا برابر تقسیم میشه.هم پیست سریع داریم و مخصوص مرسدس و هم پیست تکنیکال و مناسب فراری.تو نیمه دوم ماشین ها تقریبا حالت برابر داره و هیچکدوم از راننده ها نمی تونند بهانه بیارند.گرچه در نوع پیست ها، کفه ترازوتا حدودی روی کاغذ به نفع فراری سنگینی می کنه.تو پیست های نیم فصل دوم استراتژی و نگه داری لاستیک موضوع خیلی مهم تری خواهد بود و امیدوارم فراری این رو این موضوع کار ویژه انجام بده و اون دکمه ویژه گریپ یه برتری نسبت به مرسدس در این مورد بهش بده.شاید هم کاربرد اصلی این تنظیم گریپ از روی فرمان تازه از اینجا به بعد اهمیت خودش رو نشون بده.باید صبر کرد و دید.
    نکته جذاب هم اینه که تو پیست های نیمه دوم ردبول هم میتونه برای برد و سکو رقابت کنه و این کار فتل و همیلتون رو سخت تر می کنه.من بی نهایت منتظر اسپا،سنگاپور و سوزوکا هستم.

    راستی،امیدوار باشید که راننده مورد علاقتون مجارستان رو نبره؛ چون 15 ساله که کسی که مجارستان رو برده قهرمان نشده :))

    • Meysam..LaFerrari

      6

      0

      نه عزیزم پیست ها برابر تقسیم نمیشن. پیست هایی که ماشین مرسدس سرتر از فراریه بیشترن. تازه اون پیست هایی که ما انتظار داریم فراری بهتر باشه هم لزوما برای فراری بهتر نیستن ، نباید مطمئن بود که مثلا در سنگاپور حتما فتل مسابقه رو میبره ، شاید برعکس شد.
      واقع بینانه نگاه کنی شانس همیلتون بیشتره ، مخصوصا با اون 19 امتیازی که به فتل نزدیک شد باعث شد حاشیه ی نسبتا امن امتیازی فتل از بین بره…
      به هر حال شاید تو مسابقات بعدی همیلتون 2 بار از مسابقه کنار بره یا برعکسش و همه چیز دوباره تغییر کنه… اما طبق روندی که من میبینم شانس همیلتون بیشتر بنظر میاد ، اما خب نا امید هم نیستیم و دوست داریم موفقیت راننده ی تیممون رو ببینیم.

    • Ahmadreza2004

      3

      0

      خیلی جالبه
      کل تیم مرسدس قبول کرده که ماشینشون کاملا سریعتره
      اونوقت شما همچنان میگی یه جاهایی کفه به نفع فراریه؟!!!!
      بابا دم شما گرم که حرف مدیر مرسدسم قبول نداری
      دوست عزیز الکی منتظر پیستای دیگه نباش
      نتیجه ی همش متاسفانه مشخصه
      مرسدس یه ماشین بی نظیر ساخته که از بس عالیه گند زده به هیجان مسابقات
      به قول دوستمون رقابتای الان فقط تماشای هنر مهندساس که چی ساختن
      افسوس که فرمول یک به همچین روزی افتاده
      منظورم به مرسدس نیست
      هرکی قدرت مطلق بشه گند زده میشه به مسابقات حتی فراری

      • Ali

        3

        2

        من واقعا نمیفهمم شماها با خودتون دقیقا چه فکری می کنید.این برد های مرسدس تو چند مسابقه اخیر کاملا قابل پیش بینی بود.مثلا انتظار داشتید همیلتون انگلیس یا کانادا رو نبره؟این پیست ها خوراک غول مرسدس هست.تازه از اینجا به بعد کار پیچیده میشه.پیست هایی با شرایط سخت و تنظیمات پیچیده نیم فصل دوم هست که قهرمان رو مشخص میکنه.فصل پیش رو به یاد بیارید که عملکرد خوب روزبرگ تو همین پیست های تکنیکال به کمکش اومد و باعث قهرمانیش شد.همیلتون تو پیست های تکنیکال بعضا خوب عمل نیمکنه ولی فتل استاد اینجور پیست هاست.

        خیلی واضح بهتون بگم.احمقانست اگه فکر کنید شانس قهرمانی فتل از دست رفته.

    • رد.رولوشن

      1

      0

      این جمله آخر در مورد ۱۵ سال را عشق است
      خیلی حال کردم!

  4. roham

    3

    3

    خب از این به بعد فراری دیگه تو هیچی از مرسدس بهتر نیست..نقطه قوت فراری آئرودینامیک بهتر بود که اونم مرسدس ازش بهتر شد..قهرمان انفرادی و تیمی هم معلوم شد دیگه(همیلتون و مرسدس)..فکر نکنم هیچ تیمی توی تاریخ فرمول یک ایتقدر با اقتدار توی ۴ سال (با قهرمانی احتمالی امسال)تونسته باشه قهرمان بشه‌‌..تعداد ۱ و ۲ ی مرسدس ها توی این چهار فصل خیلی زیاد بود..

    • Ah Ferrari

      1

      1

      این برتری مطلق باعث میشه طرفدارای فرمول یک از این بابت خسته بشن و وقتی هیچ رقابتی وجود نداره فقط چند تا طرفدار مطلق باقی میمونن

  5. سجاد

    4

    0

    فراری از خیلی تیما بهتره ولی فعلا زورش به مرسدس نمیرسه.حتی تو پیستای تکنیکال مرسدس خیلی نزدیکه.البته پیشرفتشون حتی اگه عقب بمونن از مرسدس خوب بوده ولی تو استراتژی و آپدیت نسبت به مرسدس همیشه کم آوردن.هوش تیمیشون پایینتره واقعا.امیدوارم تو پیستای مثل سوزوکا سنگاپور و مجارستان فراری خوبی رو ببینیم

  6. cfz

    4

    6

    به امید قهرمانیت پسر سریع. مرسدس هم که فعلا دهن اسب رقصان رو سرویس کرده…

  7. nohead

    5

    2

    من فقط میخوام یه چیزی روبگم . در اینکه همیلتون راننده خوبیه شکی نیست. ولی قبول کنید که فراری خیلی از مرسدس ضعیفتره. اگر این مرسدس زیر پای فتل بود اون وقت اختلاف امتیاز انو با سایر رانندها و بالخص همیلتون رو خواهید دید.

  8. nohead

    4

    3

    فتل داره با ماشین ضعیفتر و استراتژی بدتر با بهترین ماشین (مرسدس) و بهترین تیم مسابقه میده و هنوز در صدره جدوله . دمت گرم پسر هوفنهایم این فصل خیلی چیزارو به دنیای سرعت ثابت کردی به امید قهرمانیت و رسیدن به اسطوره فرمول ۱ مایکل بزرگ

  9. Ahmadreza2004

    1

    1

    علی آقا میدونی احمقانه چیه؟
    اینه که زمین و زمان قبول کردن این مرسدس بیش از حد قویه مگه پیستای تکنیکال چقد میتونن از قدرت این ماشین کم کنن؟
    در ضمن رزبرگ و همیلتون از یه ماشین استفاده میکردن اما همیلتون و فتل ماشیناشون دیگه حتی قابل مقایسه نیست شاید اوایل فصل امیدی بود اما الان نیست

  10. Ahmadreza2004

    1

    1

    احمقانه اینه که با این وجود بازم توقع برد از فراری داشته باشین

  11. Javad f1

    0

    0

    به فراری امید داشته باشید.روح انزو بزرگ توشه.

  12. nohead

    0

    2

    فتل قهرمانه اخر فصل حرفم ثابت میشه