فرمول یک ایران – خودرو فصل ۲۰۲۰ تیم ویلیامز قدمی به سمت جلو بوده اما نیکولاس لطیفی راننده این تیم معتقد است تمام مشکلات این خودرو حل نشده است. این تیم حتی قبل از اینکه چهارشنبه خودرو خود را رونمایی کند برای شرکت در تست های بارسلونا مردد بود. این خود پیشرفتی برای این تیم بود چراکه در فصل قبل بیشتر از دو روز را به دلیل مشکلان فنی از دست داد.
اما این بار لطیفی و راسل با هم ۳۲۴ دور زدند و راسل با ثبت زمان ۱.۱۸.۱۶۸ توانست پانزدهم شود که این خود دستاوردی دیگر برای این تیم است. نیکولاس با وجود پیشرفت مشهود تیمش معتقد نیست که تمام مشکلات آنها حل شده است. او گفت:
به طور واضح به سمت جلو حرکت کرده ایم. هنوز مشکلاتی وجود دارد که از فصل گذشته همچنان درگیرش هستیم و باید راه حل آنها را پیدا کنیم.
شاید احمقانه و خنده دار به نظر برسد اما اینکه توانستیم به موقع برای شروع تست ها حاضر شویم از جهت روانی برای تیم خیلی مفید بود.

ویلیامز FW43
لطیفی افزود:
از همان روز اول که پشت ماشین قرار گرفتم متوجه پیشرفت آن شدم که این دستاورد بزرگی است چراکه افراد کارخانه که در طول زمستان تلاش کردند متوجه شدند تلاش آنها مفید و موثر بوده است. قطعا بقیه تیم ها نیز پیشرفت کرده اند و میزان پیشرفت خود را در چند مسابقه اول می توانیم بفهمیم.


شدیدا منتظرم ببینم راسل باهاش چیکار میکنه
هراتفاقی ممکنه بیفته ولی فکر نمیکنم حرفی واسه گفتن جلو راسل داشته باشه
باید منتظر موند …
امسال احتمال شکست مکس ورشتپن و راسل از هم تیمی هاشون وجود داره.
فصل جالب و عجیبی در راهه.
بنظرم عمرن
راسل ممکنه چنتا ریس پایین تر بمونه
ولی درمورد مکس فکر نمیکنم
حداقل آلبون کسی نیست ک بتونه جلو مکس کاری کنه ب خصوص تو ردبول
تو جنگ درون تیمی فقط مکس رو میتونیم مثال بزنیم که خیالش راحته و از همین الان همه تخم مرغ ها تو سبدشه هرچند حتی اگه رقابت رو هم آزاد بذارن باز هم آلبون چیزی جلو مکس نیست
تيم ويليامز تيم دوست داشتني هست و به نظرم كلر ويليامز ميتونه اين تيمو جمو جور كنه و برگردونه به روزاي خوبش . مطمئنا هنوزم مشكلاتي هست اما پيشرفت اساسيو بايد تو فصل ٢٠٢١ ببينيم.
آقای لطیفی برادر نگران خیلی چیزهای دیگه هم می شی درطول فصل داداش
امید وارم ویلیامز بتونه این فصل خودشو به رده های امتیاز گیری برسونه.