فرمول یک ایران – تعیین خط مجارستان در بعد از ظهر بارانی بارانی هانگارورینگ راس ساعت 16:50 به وقت تهران با 20 دقیقه تاخیر آغاز شد، رانندگان یک ساعت در پیست دور زدند و در پایان نیکو روزبرگ بهترین زمان را به ثبت رساند.

نیکو روزبرگ
این تعیین خط که قرار بود ساعت 16:30 آغاز شود بدلیل بارش شدید باران و وضعیت نامناسب پیست با 20 دقیقه تاخیر آغاز شد. اولین ماشینی که به پیست آمد ماشین ایمنی بود.
تعیین خط اول
قبل از شروع تعیین خط ماشین ها با لاستیک های بارانی دور آبی در پیت لین به انتظار ایستاده بودند تا تعیین خط آغاز شود و اجازه ورود به پیست را پیدا کنند. در همان لحظه آغازین تعیین خط رادیو تیمی به سرجیو پرز گفته شد که حدود 5 دقیقه دیگر احتمال بارش دوباره باران وجود دارد.
سباستین فتل در رادیو به تیم خود گفت که وضعیت پیست اصلا مناسب نیست و باران خیلی شدید است.
پرچم قرمز: 5 دقیقه پس از شروع تعیین خط پرچم قرمز به اهتزاز در آمد و تعیین خط متوقف شد.
پرچم سبز: بعد از حدود 15 دقیقه پرچم سبز به اهتزاز در آمد و رانندگان به پیست برگشتند.
قبل از پرچم قرمز 2 راننده فورس ایندیا بهترین زمان ها را به ثبت رسانده بودند، بعد از پرچم سبز دو راننده ردبول به صدر جدول زمانبندی راه پیدا کردند بقیه راننده ها هم از جمله لوئیس همیلتون و نیکو روزبرگ توانستند زمان خود را ارتقا دهند.
پرچم قرمز: مارکوس اریکسن راننده سوئدی تیم سائوبر در پیچ 10 کنترل ماشین را از دست داد و به کناره پیست برخورد کرد و باعث به اهتزاز در آمدن پرچم قرمز شد تا مارشال ها ماشین او را از محدوده پیست خارج کنند.
اریکسن در تمرین سوم بریتانیا هم به دیواره ورودی پیت لین برخورد کرد که باعث شد به بیمارستان انتقال یابد و همچنین باعث شد تعیین خط را از دست بدهد و مجبور به تعویض شاسی ماشین خود شد.
پرچم سبز: بعد از انتقال ماشین اریکسن با خارج از پیست رانندگان بار دیگر به پیست برگشتند.
دنیل ریکاردو، مکس ورشتپن و سباستین فتل و چند راننده دیگر بعد از پرچم سبز با لاستیک اینترمدیت دور سبز به پیست برگشتند تا تایم های خود را ارتقا دهند.
فلیپه نصر با ثبت زمان 1:39.500 به صدر جدول تعیین خط رفت.
پرچم قرمز: فلیپه ماسا هم که یکی از رانندگانی بود که با لاستیک اینترمدیت به پیست بازگشته بود، در پیج 4 سر خورد و به کناره پیست برخورد کرد و باعث شد برای بار سوم در این تعیین خط پرجم قرمز به اهتزاز درآید تا مارشال ها ماشین او را به بیرون از پیست انتقال دهند.
پرچم سبز: ماشین ماسا به بیرون از پیست انتقال داده شد بنظر میرسد آسیب جدی ندیده باشد. رانندگان بار دیگر به پیست برگشتند این بار تعداد بیشتری از رانندگان از لاستیک اینترمدیت استفاده میکنند.
لوئیس همیلتون سریع ترین زمان را به ثبت رساند اما چندی نگذشت که هم تیمی او نیکو روزبرگ سریع تر از او از خط شروع/پایان پیست گذشت و با ثبت زمان 1:33.302 به صدر جدول تعیین خط رفت.
پرچم قرمز: ریو هاریانتو راننده تیم مانور در پیچ 10 همانند اریکسن به کناره پیست برخورد کرد البته با شدت کمتر و برای چهارمین بار پرچم قرمز به اهتزاز درآمد تا ماشین هاریانتو به بیرون پیست انتقال یابد.
تعیین خط اول هم با همین پرچم قرمز به پایان رسید.
در پایان تعیین خط اول جولین پالمر، فلیپه ماسا، کوین مگنوسن،مارکوس اریکسن،پاسکال ورلاین و ریو هاریانتو از تعیین خط کنار رفتند.
تعیین خط دوم
تعیین خط دوم در حالی آغاز شد که پیست خشک تر شده بود و همه راننده ها با لاستیک اینترمدیت به پیست آمدند.
اولین کسی که به پیست آمد سباستین فتل بود.
همیلتون سریع ترین زمان را به ثبت رساند اما اندکی پس از آن دنیل ریکاردو با ثبت زمان 1:32.088 به صدر جدول رفت. اما یک دور بعد همیلتون با زمان 1:31.571 به صدر جدول رفت.
اولین کسی که با لاستیک ها خشک به پیست آمد والتری بوتاس فنلاندی بود که توانست با ثبت زمان 1:30.647 حدود 9 دهم ثانیه سریع تر از همیلتون بهترین دور را به ثبت برساند.
آما اندکی بعد فرناندو آلونسو و سرجیو پرز از او سریع تر بودند و بوتاس به رده سوم رفت.
تعداد بیشتری از رانندگان به پیت استاپ رفتند و لاستیک خود را تعویض کردند تا بلکه با لاستیک خشک سریع تر باشند.
فتل سریع ترین زمان را با لاستیک های خشک به ثبت رساند اما فرناندو آلونسو حدود 2 ثانیه سریع تر بود و با ثبت زمان 1:26.47 به صدر جدول تعیین خط دوم رفت.
سباستین فتل زمان خود را ارتقا داد و به صدر جدول آمد، ورشتپن اما سریع تر بود و در دقایق پایانی با ثبت زمان 1:22.660 به صدر جدول رفت.
لوئیس همیلتون در دقیقه آخر توانست تایم خود را بهبود ببخشد و به عنوان دهمین نفر به تعیین خط سوم راه یابد.
فلیپه نصر، استبان گوتیرز، کیمی رایکونن، سرجیو پرز، دنیل کویات و رومن گروژان در پایان تعیین خط دوم حذف شدند.
از اتفاقات جالب این تایم گیری حضور هر دو راننده مکلارن یعنی فرناندو آلونسو و جنسن باتن در تعیین خط سوم بود.
تعیین خط سوم
تعیین خط سوم در حالی آغاز شد که پیست به طور کامل خشک شده بود و همه راننده ها با لاستیک های سوپر سافت تایم گیری را آغاز کردند.
اولین نفری که به پیست آمد و زمان خود را به ثبت رساند نیکو روزبرگ بود که با زمان 1:20.499 به صدر جدول زمانبندی رفت اما لوئیس همیلتون از او سریع تر بود و زمان 1:20.108 را به ثبت رساند. دو راننده ردبول هم پس از مرسدس ها قرار گرفتند.
در خروجی پیچ آخر مقدار زیادی آب جمع شده بود که اول دنیل ریکاردو روی آن رفت و بعد از او هم سباستین فتل که هر دو توانستند ماشین خود را بی خوبی کنترل کنند تا دچار سانحه نشوند.
نیکو روزبرگ با ثبت زمان 1:19.965 پول پوزیشن گرندپری مجارستان در پایان تعیین خط 2 ساعته مجارستان کسب کرد .
یکی از بهترین تعیین خط های تاریخ فرمول یک و همچنین طولانی ترین آن بازهم با برتری مرسدس ها به پایان رسید.
جدول زمانبندی :
| POS | راننده | تیم | زمان |
|---|---|---|---|
| 1 | نیکو روزبرگ | مرسدس | 1:19.965 |
| 2 | لوئیس همیلتون | مرسدس | 1:20.108 |
| 3 | دنیل ریکاردو | ردبول | 1:20.280 |
| 4 | مکس ورشتپن | ردبول | 1:20.557 |
| 5 | سباستین فتل | فراری | 1:20.874 |
| 6 | کارلوس ساینز | تورو روسو | 1:21.131 |
| 7 | فرناندو آلونسو | مکلارن | 1:21.211 |
| 8 | جنسن باتن | مک لارن | 1:21.597 |
| 9 | نیکو هالکنبرگ | فورس ایندیا | 1:21.823 |
| 10 | والتری بوتاس | ویلیامز | 1:22.182 |
| 11 | رومن گروژان | هاس | 1:24.941 |
| 12 | دنیل کویات | تورو روسو | 1:25.301 |
| 13 | سرجیو پرز | فورس ایندیا | 1:25.416 |
| 14 | کیمی رایکونن | فراری | 1:25.435 |
| 15 | استبان گوتیرز | هاس | 1:26.189 |
| 16 | فلیپه نصر | سائوبر | 1:27.063 |
| 17 | جولین پالمر | رنو | 1:43.965 |
| 18 | فلیپه ماسا | ویلیامز | 1:43.999 |
| 19 | کوین مگنوسن | رنو | 1:44.543 |
| 20 | مارکوس اریکسن | سائوبر | 1:46.984 |
| 21 | پاسکال ورلاین | مانور | 1:47.343 |
| 22 | ریو هاریانتو | مانور | 1:50.189 |
مسابقه فردا از ساعت 16:30 آغاز خواهد شد.









تبریک به روزبرگی ها واقعا استحقاقش رو داشت زیر 20 زد
آیا همیلتون تونست دور آخرش رو بزنه یا اینکه اسپین شدن آلنسو و پرچم زرد مانع شد؟؟؟
احتمال پل همیلتون بود ولی خب دیگه تموم شد
نتونست
قطعا از بیاد ماندنی ترین تعیین خط های تاریخ میشه
عجب تعيين خطي بود!!!
با اينكه روزبرگ و دوست دارم و واقعا خوشحالم كه پول گرفت ولي بيشتر خوشحالم كه اين اولين باريه كه ميشه جفت ماشين هاي مك لارنو با موتور هوندا تو Q3 ديد .
نکته جالبی بود سهیل جان دقت نکردم ولی فکر میکردم آلونسو بهتر باشه.
زنده باد روزبرگ.به به.کاش رکورد مایکلم میزد بیشتر شاد میشدیم.پدرمون در اومد مخصوصا تو Q1.همیلتون داشت ۱۱ میشد تو Q2.اگه گروژان یکم بیشتر تلاش میکرد الان از ۱۱ شروع میکرد.تعیین خط جالبی بود بارون نبود که سیل بود.در حالیکه ۲ ساعت قبلش آفتابی بود و گرم.
رایکونن خیلی بد بود.
هالکنبرگ با اینکه تو تعیین خطا خوبه ولی نمیدونم چرا تو مسابقه اونقدرا خوب نیست
باریکلا به ساینز
وشتپن واقعا تلاش میکرد ولی زورش نرسید
وشتپن از هردو راننده مرسدس بهتر بود دوست عزیز
ماشین مرسدسو اگه وشتپن داشت اولی رو تو خواب میدین دیگر راننده ها
آخه این پیست زیاد قدرت موتور مرسدس به چشم نمیاد.تو تمرینا وشتپن بهتر بود و رکورد بهتری زد.آیرودینامیک ردبول عالیه.به هر حال اونم ماشین خوبیه.حداقل تو این پیست به نظرم مرسدس-ردبول زیاد تفاوتی ندارن ولی فراریه واقعا بده.بیچاره وتل نابود شد با این ماشین. اونم از رایکونن
اگه آلونسوی قهرمان برای بار 100م اسپین نمیشد پول پوزیشن برای همیلتون بود
ولی ایرادی نداره. لوئیز همیشه عاشق چالش های سخته 🙂
به امید یه مسابقه جذاب
اتفاقا آلونسو کلا اینبار خیلی خوب بود آخراش خراب کرد وگرنه تو Q2 خیلی خوب بود.شما برو دعا کن به Q3 رسید همیلتون.
بنده در مورد عملکردش صحبت نکردم درباره یه اشتباهی که دیگه نباید تو پیست خشک شده می افتاد حرف زدم
شما لازم نیست برای من تعیین تکلیف کنی :دی خودتو مثل اینکه خیلی دست بالا گرفتی. کسی به کارت کاری نداره کامنتت رو بده و از رقابت ها یا حالا برای اکثر شما روزبرگ فنا (برخلاف شخصیت حقیقی نازنین خودش) کل کل های این چنینی با هر کسی که “علاقمنده” به این بچه بازیا لذت ببر. ما دنبال چیز دیگه ای هستیم تو فرمول یک
با چالش کاملا موافقم . کاملا.
البته بیشتر تسلیت داره تا تبریک چون همیلتون فردا پشت سرش هست و میترسم دوباره یه بلایی سرش بیاره گازشو بگیر تا چیزی نشده نیکو جان
اگه الونسو اسپین نمیشد قطعا پول پوزیشن برای لویس بود. دور فوق العاده ای داشت میزد حیف شد
TEAMLH#
اینطور که داره پیش میره بیخود ترین فصل فرمول یک رو شاهد میشیم
مرسدس مرسدس مرسدس
کی تموم میشه این برتری مسخره
یارو لجش گرفته همیشه ساعی ترین افراد قهرمانن اینو بدون
آقای استارت فرناندو آلونسو ه، از اونجا که از کلین ساید استارت میزنه خیلی امیدوارم از ساینز همون اول سبقت بگیره و بعد از پیچ اولم ایشالا چندتا دیگه.
تبریک میگم به طرفدارای رزبرگ
حقش بود که پل رو بگیره
کلا بی نقص بود این بشر هم تو تمرین هم تعیین خط
نه تنها همیلتون بلکه بقیه راننده ها شانس بدست آوردن پل پوزیشن رو با اسپین شدن آلونسو از دست دادن و واسه لوییس ناراحتم.
TEAMLH#
هم تو دور تمرینی هک تعیین خط رزبرگ بهترین عملکرد و داشت و پول پوزشن حقش بود