فرمول یک ایران – فراری پس از مشکلات بوجود آمده در موتور خودروی کیمی رایکونن بعد از تمرین دوم و حین تمرین تصمیم به تعویض آن کرده است و احتمالا در تمرین سوم شاهد استفاده رایکونن از موتور جدید خواهیم بود.
کیمی رایکونن در حین تمرین دوم در بارسلونا در پیچ تند شمارهی 10 شاهد خروج دود از بخش پیشرانه بود و با احتیاط دورهای تمرینی را طی کرد و توانست بعد از 40 دقیقه راندن ، خودرو را به پیت برساند.
فراری اکنون تأیید کرده است که پیشرانه احتراق داخلی ، توربو شارژر و MGU-H را از جلسه تمرینی نهایی فردا واجد شرایط مسابقه دادن دانسته و به عنوان «اقدام احتیاطی» موتور جدید را جایگزین خواهد کرد.
همانطور که می دانیم این برای اولین بار است که رایکونن نیاز به جایگزینی اجزای موتوری خود دارد و او با مجازات رده مسابقهای یا همان پنالتی مواجه نیست.

تیم فنی فراری – کیمی رایکونن
اجزای تغییر یافته مورد بررسی قرار می گیرند و می توانند در این فصل به مجموعه ای از قطعات استفاده شده در خودروی رایکونن معرفی شوند.
در همین حال ، فیا تایید کرده است که رانندگانی که از گرندپری آذربایجان کنار رفته اند می توانند گیربکس های جدید را بدون مجازات نصب کنند.
بنابراین والتری بوتاس، دنیل ریکاردو، مکس ورشتپن و استبان اکون همگی از یک گیربکس جدید استفاده خواهند کرد.
ولی رومان گروژان و نیکو هالکنبرگ به دلیل اینکه در حین گرندپری آذربایجان هم تغییر گیربکس داشته اند طبق روال همیشگی دوباره می توانند تغییر در گیربکس بدهند.


خدا به خیر کنه مسابقه سب رو
خیلی زود بود واسه موتور اول ?
یعنی کل موتور رو تعویض کردن یا سه جزء رو؟اگر کلشو تعویض کردن بعدا میشه از اون سه جزئی که واجد شرایط هست استفاده کرد دیگه یعنی احتراق داخلی توربوشارژر و MGU-H
طبق قوانین هر راننده ای به هر دلیلی که خارج از کنترل خودش و تیمش باشه مسابقه رو تموم نکنه میتونه گیربکس جدید بذاره.الان جناب ریکیاردو و وشتپن همینطور الکی خوردن بهم.دوتاشون مقصر بودن و تحت کنترل خودشون بود دیگه.قوانینشون اونقدر مشکل داره صدتا توجیه میشه کرد