فرمول یک ایرانلوئیس همیلتون و الکساندر آلبون برای دومین بار در دور های پایانی گرندپری فرمول یک اتریش 2020 چرخ های یک دیگر را لمس کردند؛ و این در حالی است که راننده ردبول بار دیگر یک شانس بالقوه برای سکو را از دست داد و همیلتون، راننده مرسدس برای بار دوم در این گرندپری پنالتی دریافت کرد.

در دور 61 گرندپری اتریش، پس از شروع مجدد مسابقه و اتمام پرچم زرد و خروج اتومبیل ایمنی، همیلتون در رده ی دوم قرار داشت و هم تیمی خود والتری بوتاس را که پیشتاز مسابقه بود، تعقیب می کرد. در زمان حضور خودروی ایمنی در پیست آلبون به پیت استاپ رفت و لاستیک هارد خود را با لاستیک های سافت جایگزین کرد؛ و این در حالی بود که مرسدس و همیلتون همچنان تصمیم داشتند تا مسابقه را با لاستیک های هارد ادامه دهند.

در چنین شرایطی و دقیقا 10 دور مانده به پایان مسابقه، راننده ی تایلندی حمله به اتومبیل شماره 44 مرسدس را آغاز کرد و سرانجام با یک سبقت از بیرون پیچ شماره ۴ سعی کرد تا همیلتون را پشت سر بگذارد اما در ادامه ی تلاش برای کامل کردن سبقت چرخ عقب سمت راست خود را بین دو چرخ سمت چپ اتومبیل همیلتون قرار داد و زمانی که سعی کرد تا کمی خودروی خود را به سمت داخل پیچ بیاورد و همیلتون را پشت سر بگذارد، چرخ عقب اتومبیلش با چرخ جلوی اتومبیل مرسدس برخورد کرد و این باعث شد تا آلبون اسپین شود و جایگاه خود را در رده بندی از دست دهد، در حالی که همیلتون بدون مشکل مسیر پیچ را ادامه داد اما پنج ثانیه پنالتی زمانی دریافت کرد و در نهایت این جریمه باعث شد، با وجود این که راننده ی مرسدس در رده دوم از خط پایان عبور کرد، اما در رده بندی رسمی به جایگاه چهارم سقوط کند.

نکته ی جالب در خصوص این اتفاق این است که دقیقا چنین برخوردی بین این دو راننده در اواخر گرندپری برزیل در فصل گذشته نیز رخ داد و همیلتون در دوئلی با آلبون برای به دست آوردن سکو، او را از مسیر مسابقه خارج کرد تا باری دیگر شانس به دست آوردن جایگاه برتر را از راننده ی ردبول سلب کند

لوئیس همیلتون ، مرسدس آ ام گ - فرمول یک اتریش 2020

لوئیس همیلتون ، مرسدس آ ام گ – فرمول یک اتریش 2020

راننده ی بریتانیایی مرسدس با اشاره به جریمه ای که حدودا یک ساعت قبل از شروع مسابقه، به دلیل عدم کاهش سرعت در حین فعال شدن پرچم زرد در مرحله ی تعیین خط، گفت:

مطمئناً این آخر هفته خوبی برای من نبود و من اشتباه دیروز را به طور کامل می پذیرم. اما امروز کمی عجیب بود که من، ناگهان کمی پیش از شروع مسابقه، پنالتی [برای جایگاهم در گرید] دریافت کردم. اما این مسئله من را بی ثبات نکرد. فقط مرا تشویق کرد که به بهترین شکل ممکن بیرون بروم و رانندگی کنم و احساس می کنم که عملکرد خوبی داشتم.

بدیهی است که من سرعت زیادی برای سبقت گرفتن از والتری داشتم و سپس برخورد بسیار تاسف باری نیز با الکس داشتم. باور کردنی نیست که ما دوباره چنین برخوردی با هم داشتیم. اما این یک حادثه ی نسبتا عادی در فرمول یک است. به هر حال، من هر جریمه ای که ناظران مسابقات تعیین کنند را قبول می‌کنم و به مسیر پیش رویم ادامه می دهم.

من احترام زیادی برای الکس قائل هستم و اعتقاد دارم که او یک جوان فوق العاده با استعداد است؛ من به هیچ وجه خصومت و احساس بدی نسبت به او ندارم. در برزیل من مستقیماً به سمت او رفتم، که تماماً اشتباه و خطای من بود. اما اگر بی طرف باشیم، فکر می کنم امروز یک حادثه عادی در مسابقات فرمول یک بود.

لوئیس همیلتون تأکید می کند که علی رغم درگیری روز یکشنبه، که برای مقام دوم در گرندپری اتریش با راننده ی ردبول داشت، احساس بدی نسبت به الکس آلبون ندارد.

همیلتون ادامه داد:

آلبون تایر های سافت جدیدتر و سریع تری نسبت به تایر های هارد من داشت. من وارد پیچ شدم و الکس در شرایطی شروع به سبقت گرفتن کرد که در نهایت برخورد ما اجتناب ناپذیر بود و این بدیهی است که من در چنین شرایطی از جایگاهم دفاع کنم. مهندسان تیم چندین بار به من اخطار دادن تا از کرب ها عبور نکنم و این باعث می شد تا من کمی آرام تر برانم. وقتی شما از حداکثر توان اتومبیلتان استفاده نمی کنید و از طرفی از بخش مهمی از مسیرتان یعنی حاشیه های پیست را خالی می گذارید، مسیر سبقت گرفتن را برای رقبایتان باز می کنید. بنابراین هر راننده ی باهوشی متوجه چنین فرصتی می شود. و این اتفاقی بود که دقیقا برای من و الکس افتاد.

الکساندر آلبون با ماسک در فرمول یک اتریش 2020

الکساندر آلبون – فرمول یک اتریش 2020

همچنین همیلتون توضیح داد که از آلبون بخاطر این برخورد عذرخواهی کرده است، اما همچنان اصرار دارد که این چیزی غیر از یک برخورد عادی مسابقه ای نبوده است:

من عذرخواهی كردم. قبل از این كه مجددا ویدئوی این برخورد را ببینم، در مصاحبه از الكس عذرخواهی کردم زیرا در شرایط پر تنش دور های پایانی مسابقه چنین اتفاقی حتی برای با تجربه ترین رانندگان نیز می افتد. بعد از مسابقه من ویدئوی این برخورد را تماشا کردم و فکر می کنم همان طور که گفتم یک حادثه مسابقه ای بود.

مشکلات اتومبیل همیلتون با کرب‌ها و سنسورهای گیربکس

مهندسان مرسدس در طول مسابقه مرتبا در خصوص گیربکس اتومبیل های خود ابراز نگرانی می کردند، و سرانجام استراتژیست ارشد تیم، جیمز وولز (James Vowles) را مجبور كردند كه با یک هشدار جدی از رانندگان بخواهند كه از کرب ها دوری کنند، زیرا اوضاع همانطور که آن ها ​​توصیف کردند بحرانی بود.

همیلتون اعتراف کرد، که مطمئن نیست تیمش زمان کافی برای رفع مشکلات گیربکس اتومبیل ها تا پیش از هفته ی آینده و مسابقه ی دوم اتریش، داشته باشد.

همیلتون گفت:

من واقعاً نمی دانم که مشکل اتومبیلم چیست. مهندسان در نیمه ی مسابقه به ما گفتند که از کرب ها دور شویم. من نمی دانم که آیا آنها می توانند این مشکلات را طی سه یا چهار روز برطرف کنند، اما من اعضای تیم خودم را خوب می شناسم. آنها بسیار باهوش و سر سخت هستند و مطمئنا از پس آن بر می آیند .

من مطمئنم که در حال حاضر آنها روی یک راه حل کار می کنند. این که مهندسانم بتوانند اتومبیل ها را برای مسابقه ی بعدی آماده کنند یا نه باید صبر ‌کنیم و ببینیم.

رده چهارم همیلتون به این معنی بود که او نتوانست برای چهارمین سال پیاپی در اتریش روی سکو بایستد. او امیدوار است که بتواند این آمار را در آخر هفته ی پیش رو بهبود بخشد.

درباره نویسنده

اگه عاشقش باشی، فرمول یک یه سبک زندگیه

مطالب مرتبط

راهنما؛ برای گزارش دیدگاه خلاف قوانین، با محتوای "#گزارش" به آن پاسخ دهید.

30 دیدگاه

  1. miladleclerc16

    19

    1

    احتمالا همیلتون دیده حجم انتقادات کاربرای این سایت خیلی خیلی داره بالا میره گفته بذار تا بازتاب جهانی پیدا نکرده
    یه عذر خواهی کنم بلکه ملت بی خیال شن .یه وقت الکس آلبون تبدیل به جورج فلوید2 نشه

    • Fastboy 44

      5

      3

      Miladleclerc16
      خدا نکشتت?
      عالی بود?

  2. Hassan Mohebbi

    3

    11

    بابا چرا اینقدر مرسدس مظلوم نمایی میکنه؟ بقیه هم مشکل داشتند فقط نمیومدن تو رادیوهاشون جار بزنن. مکس، البون، استرول، ریکاردو و جفت هاس ها مشکل خوردند و بیرون رفتند. فراری ها هم که داشتند صخره نوردی میکردند. تنها تیمی که هی تو رادیو نالید و به هیچ مشکلی برنخورد همین مرسدس بود. خخخخ
    اگه سه تا سیفتی نداشت مسابقه تا رده چهارم پنجم لپ میکردند. قبول ندارید؟ پس این هفته شاهد باشید.

    • |ZXE-LECLERC16|

      4

      4

      شاید این هفته ریس بارونی باشه و هر دوتاشون اوت شن!
      >:))))))))))))))

    • Mohammad.gh

      10

      2

      حسن جان، the best or nothing
      از دید من هدف مرسدس کمال مطلق هستش، کوچکترین ایراد رو بررسی میکنن تا مشکلی وجود نداشته، همه چی در بهترین سطح و بهترین شرایط باشه
      به نظر من این تیم بهترین تیم تمام دوران فرمول یک هست تا به امروز، جدای از برتری و قهرمانی ها، تیمی که همیشه بدون توجه به فاصلش با رقبا رو به جلو حرکت کرده

    • Amirali

      6

      2

      آقا حسن حرفتون درست نیست به عقیده بنده.فرمول یک نهایتا از ده تا رادیو یکیشو پخش میکنه به خاطر اینکه مرسدس تو کورس قهرمانی بود خب رادیوهاشونو بیشتر پخش کرد

    • آرشا

      0

      2

      نگران نباش دادا مسابقه بعد جناب توتو یه کوچولو ساسات ماشین بوتاس رو میکشه که شما جلوش تموم کنی.که خدایی نکرده نکنه امسال نتونی رکورد مایکل کبیر رو بشکونی.

  3. Leclerc_fan

    3

    9

    والا من یه بار دگ هم ویدیو برخورد رو دیدم. البون مطمعنا با توجه به برتری هایی که در اون لحظه نسبت به مرسدس داشت رد میشد. حالا کاری ندارم که اونجا جای سبقت بود یا نه، حالا… تصمیم گرفت که سبقت بگیره. از طرفی همیلتون که میدونه البون داره از بیرون عبور میکنه و هیچ شانسیم نداره که جلوشو بگیره فرمون رو کامل نمیگیره به سمت راست که اندازه یه ماشین به البون فضای کافی رو بده(در حین انجام سبقت و نه قبلش) بلکه از برخورد جلوگیری کنه حداقل. فرمون رو به سمت راست میگیره نه به اندازه کافی که هم نذاره طرف عبور کنه و هم خودشو بی گناه نشون بده. باز حالا این نظر شخصیمه دوستان اگه غیر از اینه میتونن اشاره کنن.

    • Mohammad44

      4

      1

      اونوقت خودش اسپین می شد البته من آنبورد رو ندیدم ولی این چیزیه که از چند نفر شنیدم

      • Leclerc_fan

        1

        6

        نه من دلیلی بر اسپین نمیبینم. چیزی که برای خودم روشنه اینه که البون رو هدایت کرد به سمتی که جایی نداره برای رفتن با گول زدن در حالی که نشون میده داره کار درست رو انجام میده. شما میتونی برا خودت بهونه جور کنی واسه حمایت از رانندت شایدم حق با شما باشه. به هر حال منتظر پادکست میمونم تا ببینم نظر ادمین ها چیه در این باره.

      • Mohammad44

        2

        1

        حاجی منم گفتم که انبورد رو ندیدم و از بقیه شنیدم هر چند انبورد رو هم میدیدم خیلی فرقی نداشت چون از مسائل فنی خیلی سر در نمیارم

    • Fastboy 44

      4

      1

      آندراستیر داشت چون لاستیکا کهنه بودن
      بیشتر از اون توی اون لحظه نمیشد به راست فرمون داد

    • H.farahani

      6

      1

      خودش هم داره همین رو میگه.به اندازه یه ماشین جا گذاشته ولی دفاع هم کرده.قرار نیست چون رقیب سریع تره پاشو بذاره رو ترمز یا کارو براش راحت کنه.

      • Mohammad44

        4

        2

        به نکته ی خوبی اشاره کردی آقای فراهانی ناندو هم وقتی تو مکلارن بود ماشینش از همه ضعیفتر بود ولی موقع سبقت به هیچکس باج نمی داد

  4. ALEX-ALBON

    6

    13

    تو ماشین خیلی بهتری داشتی لوییس
    ترست از چیه؟؟
    25 امتیاز و با حالا یا زیرکی یا هرچی..از آلبون دزدیدی
    همونطور که 2019 از فتل دزدیدی
    من ناراحتیهام و میذارم کنار_بعنوان یه قهرمان برای من تموم شدی اما به عنوان یک انسان برات احترام قائل میشم
    کارما هست لویس
    منتظرش باش.

    • Mohammad44

      8

      4

      شما باید بری جای هورنر چون خیلی بهتر از اون مظلوم نمایی می کنی دوست من
      قبول دارم مسابقه آلبون خراب شد ولی نه در این حد که شما میگی

      • Fastboy 44

        2

        3

        بهتره بره جای هلموت مارکو نظراتشون عالین!
        2019?! دقیقا کجا?!

      • ALEX-ALBON

        1

        1

        منتظر کارما باشین.

      • ALEX-ALBON

        1

        1

        این دومین مرتبه بود
        درضمن برای دوستانی که میگفتن پارسال برزیل لویس مقصر برخورد نبود..این و خود لویس گفته..(در برزیل من مستقیماً به سمت او رفتم، که تماماً اشتباه و خطای من بود.)
        به زبون ساده گفته دوستان
        یا بازم کورکورانه انکار میکنین؟

    • ....

      1

      1

      لوییز نیازی به تو نداره
      آلبون انگشت کوچیکه لوییز هم نیست

      • ALEX-ALBON

        2

        2

        البته امین
        نیازی به تو هم نداره

      • ....

        1

        1

        الکس البون:یادم نمیاد جایی گفته باشم لوییز یا هر راننده دیگه ای واسه من به عنوان قهرمان تموم شده!
        (در مورد جواب هایی ک میدی یکم تأمل کن
        حداقل متناسب با موضوعات پیش اومده باشه)
        در مورد مکس قبلا ی چنین چیزی گفته بودم
        ولی بعدش تاکید کردم طرفداری یا عدم طرفداری بنده از مکس یا هر راننده دیگه ای هیچ تاثیر خاصی نداره!

    • پویا اردلان

      3

      1

      چقدر ناراحت کننده است که به عنوان قهرمان برای شما تمام شد.دیگه قهرمانی های لوییس چه ارزشی دارد ؟؟؟

      خوب شد الونسو یک کارما گفت برای شما عزیزان.

      اتفاقا ردبول کارما را در مورد کاری که با مرسدس کرد پس داد

      • ALEX-ALBON

        0

        1

        امین
        درست شبیه تناسب کامنتهای شما نسبت به خبرها..نه؟؟

  5. Siamak

    4

    2

    یه برخورد مسابقه ای ساده و دفاع از جایگاه در حد عرف بود که هیئت داوران به اندازه کافی به همیلتون سخت گرفتند و بهش پنالتی هم دادن . بعدش هم که انقدر جنتلمن بود که رفت از زیاندیده دلجوئی کرد . دیگه مشکل چیه ؟ چکار باید میشد که نشده که برخی دوستان انقدر موضوع رو کششششششش میدن ؟!

    • a Ferrari lover

      2

      3

      می خوایی البون اصلا بیاد معذرت خواهی کنه که همیلتون اومده تو ماشینش شاید شما راضی شدید

      • Siamak

        1

        1

        پیشنهاد خیلی خوبیه !
        ولی عزیزم حداقل منو شما که بعنوان یک فراری فن از این برخورد به نوعی منتفع شدیم نباید با موضع گیریهای افراطی آتش بیار معرکه بشیم !
        اگر این برخوردها و تغیر در پزیشن سایر رانندگان نبود که لکلرک پودیوم نداشت . ضمن اینکه خداوکیلی دوسه بار فیلم مسابقه رو با دقت دیدم ، هیچ نشانی از اینکه لوئیز فرمان به طرف الکس آلبون داده باشه ندیدم و پس از برخورد لاستیک جلوی سمت چپ همیلتون با تایر عقب سمت راست آلبون ، همیلتون کوچکترین واکنش ارادی یا غیر ارادی با فرمان ماشینش نداشت و در کمال آرامش براه خودش ادامه داد .
        علی الحال ما که جای داوران مسابقه نیستم که کسی رو قضاوت کنیم و براش مجازات تعین کنیم ، اونها هستند که تصمیم گیرنده اند که تصمیم خودشونو گرفتند و از قضا این تصمیم به نفع حداقل فراری و مک لارن تموم شد . ممنون از همیلتون !

    • miladleclerc16

      2

      1

      بعضی از دوستان چنان از این قضیه ناراحتن که اگه جای استوارت ها بودن همونجا دکمه stop مسابقه رو میزدن و خودشون شخصا میومدن پای ماشین و همیلتون رو به 7 روش مختلف اعمال قانون میکردن.

  6. P1F1kimi

    1

    3

    طرفدارش نيستم ولي شخصيت بسيار برجسته و قابل احترامي داره ،شما شخصيت بزرگاني مثل هميلتون،فتل،رايكونن،آلونسو…مقايسه كنين با امثال ورشتپن و يك سري از جوون ترها،علاوه بر پيشرفت رانندگي باس تو اين زمينه ها هم ازشون ياد بگيرن