فرمول یک ایران – دنیل ریکاردو پس از پایان جایزه بزرگ روسیه اعلام کرد مسابقه بعد در ژاپن نیز می تواند مسابقه ای بدون رقابت برای او باشد.
ریکاردو و ورشتپن دو راننده ردبول به دلیل دریافت پنالتی مسابقه را از انتها آغاز کردند. در حالی که ورشتپن به سرعت خود را به رده های اول رساند ریکاردو به دلیل آسیب دیدگی بال جلو کمی عقب تر مسابقه را ادامه داد. ریکاردو که این فصل با مسابقه دادن به تنهایی و بدون رقابت عادت کرده است انتظار مسابقه کسل کننده دیگری در ژاپن را دارد:
این موضوع ( مسابقه دادن به تنهایی ) ممکن است. پیست سوزوکا مسیر بسیار سختی برای سبقت گیری است. من نمی خواهم از الان حرفی زده باشم ولی معمولا در تعیین خط هر رده ای را کسب کنید مسابقه را نیز همان جا به پایان خواهید رساند. اما اگر سکو قابل دستیابی باشد احتمالا به ما خواهد رسید.
مرسدس نشان داده که بسیار قوی است و تقریبا در هر نوع پیست بسیار سریع است. من درست نمی دانم که آن ها آپدیتی را استفاده کرده اند یا نه اما آنچه مشخص هست خودرو مرسدس بسیار سریع است و شکست آن ها در سوزوکا بسیار سخت خواهد بود. اما در برابر فراری ما شانس رقابت داریم.
ریکاردو همچنین توضیحاتی در مورد بعد از ظهر سخت او و آنچه در شروع جایزه بزرگ روسیه اتفاق افتاد داد:
من مسابقه را در دور اول از دست دادم. صادقانه باید بگویم چیز خاصی از آنچه اتفاق افتاد به یاد نمی آورم. ما خیلی جلو نبودیم من در پیچ ۱۰ به دنبال به نظرم خودرو مک لارن بودم که وارد پیچ که شدیم کمی برامدگی در کنار پیست بود من فرصت کافی برای دیدن آن نداشتم که با آن برخورد کردم. دور اول برای من اصلا خوب پیش نرفت و آسیب دیدگی کار من را بسیار سخت کرد. این اتفاق باعث شد من مسابقه ای خلوت را در انتها داشته باشم. ضربه خوردن بال جلو قابل مشاهده نبود تا وقتی برخوردی صورت بگیرد.
من سعی دارم تکرار مسابقه را نگاه کنم تا درک بهتری از این موضوع داشته باشم تا مشخص شود مشکل از من بود یا فقط یک اتفاق پیش بینی نشده بود. من دوست دارم فکر کنم که هنوز جای زیادی برای بهتر شدن هست.
تنها در پنج مسابقه مانده یه انتهای فصل ریکاردو با فاصله ۲۴ امتیاز در رده ششم و پشت یر هم تیمی خود مکس ورشتپن قرار دارد.



به نظرم درست گفته
مرسدس تقریبا دست نیافتنیه
مدل پیستشم فرقی نداره
خودشون جدا کردن
اما با چیزی که از ردبول تو سوچی دیدم اگه ردبول از رده ی پنج و شیش همیشگیش شروع میکرد احتمالا میتونست فراریو اذیت کنه
به هر حال فکر میکنم ردبول بیشتر از همیشه به فراری نزدیک شده
کسی میدونه ردبول واسه سوچی آپدیتی داده بود یا نه؟
سال بعد با لشکری از راننده های میان جدولی رقابت میکنی و دیگه تنها نخواهی بود :)))
ریکاردو نشون داد راننده درجه یکی نیست راننده ای در حد بوتاس وکارلوس ساينز هست فک نکنم دیگه رنگ سکو رو ببینه
رقابتش با هالکی نشون میده کدوم واقعا راننده است چون هر دو عالین، حدسم اینه هالک تعیین خطا بهتر باشه و دنی ریس
در مجموع دنی در سطح اینا که گفتی نیست و بالاتره…
ردبول بعد قراردادش رهاش کرده
دنیا واقعا راننده خیلی خوبیه از وقتی معلوم شد فصل دیگه از ردبول رفتنیه انگار کلا شل کرده
قابل توجه :مرسدس نشان داده که بسیار قوی است و تقریبا در هر نوع پیست بسیار سریع است. من درست نمی دانم که آن ها آپدیتی را استفاده کرده اند یا نه اما آنچه مشخص هست خودرو مرسدس بسیار سریع است و شکست آن ها در سوزوکا بسیار سخت خواهد بود. اما در برابر فراری ما شانس رقابت داریم یه عده توهمی فکر میکنن فراری فانتومه ماشینا بود امسال این اعتراف یه راننده فرمول یکه نه شما هایی ک میشینید پای اراجیف صباغ خودتونم صاحب نظر میدونین…
خدا کنه از رفتن به رنو پشیمون نشه
کار فراری به کجا کشیده شده که ردبولا میان میگن مرسدس رو نمیشه شکست داد
اما در ژاپن توان رقابت با فراریو داریم