فرمول یک ایران – تیم اسکودریا تورو روسو حضور برندون هارتلی و پیر گسلی را برای سال آینده تایید کرد.
گسلی فرانسوی از جایزه بزرگ مالزی جایگزین دنیل کویات شد و هارتلی نیز از آستین پشت فرمان خودرو تورو روسو نشست. در حالی که ساینز به رنو پیوسته و کویات نیز از برنامه ردبول خارج شده است تقریبا ترکیب این تیم برای فصل 2018 مشخص شده است. هلموت مارکو مدیر ردبول ( که مالکیت تیم تورو روسو را در اختیار دارد ) پس از جایزه بزرگ برزیل گفت این ترکیب ممکن است دور از دسترس نباشد.
مارکو در مصاحبه با موتوراسپرت گفت:
این شایعات شاید به خاطر فشار رسانه ها به تورو روسو بر زبان ها افتاده باشد. البته من هم چنین حدسی دارم اما دقیق نمی دانم. ما در حال حاضر مشکلات دیگری داریم.
این در حالی است که فرانس تاست مدیر تورو روسو با حمایت کامل از دو راننده تازه کار خود آن ها را سرمایه ای ارزشمند برای تیم ایتالیایی دانست:
هر دو راننده واقعا خوب عمل کرده اند و افرادی با ارزش در تیم هستند. با وجود پیر و برندون من نمی توانم شخص دیگری را در خودرو سال بعد ببینم. اما همه چیز در دستان ردبول است و تائید نهایی از طرف آنها خواهد بود.



هارتلی یه اشتباه،ه اما وقتی پسوند« پاورد بای هوندا » رو میخوانی به این نتیجه میرسی که هرکس دیگه هم باشه حروم میشه.
هارتلی اصلا خوب نشون نداده گسلی باز بهتره
تورورسو با رفتن ساینز نابود شد یه تنه تیمو داشت میچرخوند 😐
سایزز راننده ی خیلی خوبیه امیدوارم فرصتشو پیدا کنه تا مهارت هاشو نشون بده
اینجوری که مشخصه ردبول حالاحالاها دست بردار فرمول یک نیس . من خودم بعدازینکه قهرمانی های ردبول و فتل تموم شد فکر میکردم ردبول آهسته آهسته از فرمول یک کناربره وتیم های قویتر جاشو پرکنن اما با این وسعت جوانگرایی که ردبول داره انجام میده مشخصه که تایه قهرمانیه تیمی دیگه کسب نکنه دست بردار فرمول یک نیس