فرمول یک ایران – فرناندو آلونسو راننده تیم استون مارتین، بعد از گرندپری استرالیا 2024، با اینکه هیچ تصادفی با جورج راسل نداشت یک جریمه 20 ثانیه ای را دریافت کرد. چرا این اتفاق افتاد؟

در دورهای پایانی گرندپری استرالیا، راسل در دور 46 یک پیت استاپ دیرهنگام انجام داد تا با تایری نو به پیست باز گردد و فاصله خود را با فرناندو آلونسو جبران و از او عبور کند.

راننده مرسدس در هر دور فاصله خود را کمتر و کمتر کرد و در دور 54 در فاصله دی آر اِس راننده استون مارتین قرار گرفت اما نتوانست راهی برای عبور از وی پیدا کند.

در دور 57، راسل در حالی که به پیچ 6 نزدیک می شد و یک فاصله نیم ثانیه ای با آلونسو داشت پس از نزدیک شدن به فرناندویی که به ظاهر با سرعت پایینتر در حال حرکت بود، جورج کنترل خودرویش را از دست داد و با دیواره پیست برخورد کرد و باعث پایان مسابقه خود و آسیب دیدن شدید خودروی W15 شد.

پس از مسابقه، تایید شد که راسل و آلونسو هر دو به دلیل این حادثه به پیش داوران احضار شدند و متعاقباً به آلونسو جریمه زمانی فوق الذکر همراه با سه امتیاز جریمه داده شد.

داوران پس از دیدن شواهد و گوش کردن به صحبت های طرفین، حکم خود را صادر کردند. با اشاره به نقض ماده 33.4 مقررات ورزشی به عنوان دلیل این تخلف، داوران توضیح دادند که آلونسو ادعا کرده است که:

می‌خواست به پیچ 6 به گونه‌ای متفاوت نزدیک شود، زودتر پایش را از روی گاز بردارد و با سرعت کمتری در پیچ حرکت کند تا خروجی بهتری داشته باشد.

با این حال، از دید راسل:

مانور آلونسو نامنظم بود و باعث غافلگیری جورج شد که باعث شد این مسافت کوتاه را با یک سرعت بالا و غیر معمولی طی کند و با نیروی دانفورس کمتری که در ایپکس پیچ ایجاد شده، او کنترل خودرویش را از دست داد و در خروجی پیچ تصادف کرد.

داوران ادامه دادند که تله متری ها نشان داده آلونسو “کمی بیش از 100 متر زودتر از همیشه در طول مسابقه در آن پیچ، پای خود را از روی گاز برداشت” و همچنین برای ترمزگیری نیز ” خیلی کم در نقطه ای ترمز گرفت که معمولا ترمزگیری نمی کرد (اگرچه این مقدار ترمزگیری آنقدر پایین بود که دلیل اصلی کند بودن وی نبود).

پیش از آنکه دوباره پای خود را از روی گاز بردارد و از پیچ عبور کند، دوباره دنده بعدی را انتخاب و به سمت پیچ، شتاب گیری کرد. آلونسو توضیح داد که نقشه او این بود که زودتر سرعتش را کم کند اما او “کمی اشتباه” کرده بود و “باید اقدامات بیشتری برای جبران سرعت خود انجام می داد”، اما داوران گفتند که این مانور فرناندو ” یک سرعت زیاد و غیر معمول را برای نزدیک شدن بین دو خودرو ایجاد کرده بود.”

داوران به این نتیجه رسیدند که آنها “اطلاعات کافی برای تعیین اینکه آیا مانور آلونسو برای ایجاد مشکلی برای راسل بوده است یا نه، یا اینکه همانطور که ادعا کرده بود تا صرفا تلاش کند خروجی بهتری داشته باشد” ندارند. اما “قصدی که در کار بود” برای رانندگی به این سبک “به طور بالقوه خطرناک” بوده برای این پیست سرعت بالا.

داوران در ادامه گفتند:

در این مورد، ما در نظر می‌گیریم که انتخاب عمدی آلونسو برای انجام یک مانور غیرمعمول در این نقطه، به عنوان یک موقعیت تشدیدکننده بود تا صرفا یک اشتباه ساده!

آلونسو در رده ششم از خط پایان عبور کرد که با یک جریمه 20 ثانیه ای به رده هشتم و پشت سر لنس استرول و یوکی سونودا خواهد رفت.

آیا استون مارتین می تواند به این تصمیم اعتراض کند؟

همانطور که توسط داوران اعلام شد، رقبا حق دارند برای “برخی تصمیمات” و “در محدوده زمانی قابل اجرا” درخواست تجدید نظر ارسال کنند.

استون مارتین در صورت ارسال درخواست تجدید نظر در مدت زمان معین، حق اعتراض را برای خود محفوظ می داند. برای موفقیت در این موضوع، یک تیم معمولاً باید شواهد جدیدی را ارائه کند که قبلاً در دسترس داوران نبوده است.

درباره نویسنده

اشتوتگارت یا مودنا فرقی نداره ،اکستازیمون یکیه. Box Box Box

مطالب مرتبط

راهنما؛ برای گزارش دیدگاه خلاف قوانین، با محتوای "#گزارش" به آن پاسخ دهید.

27 دیدگاه

  1. javad

    24

    14

    چه قوانین مسخره‌ایه آخه؟!
    زود ترمز نگیر، دیر ترمز نگیر، بیرون drs سبقت نگیر، دفاع نکن، قبل از ترمز حرکت نکن، فقط اونجا که ما میگیم سبقت بگیر
    گند زدین با این مسابقه برگزار کردنتون

    • Saeedreza

      13

      6

      واقعا مسخره بازی داوران فرمول یک دیگه داره تبدیل به سریالهای کمدی میشه
      بنظرم سر هر پیچ یه مامور پلیس راهنمایی رانندگی بزارن و یه دفترچه جریمه هم بدن دستشون راننده‌ها رو جریمه بکنن
      حتی میتونن یه دوربین سرعت هم بزارن که راننده‌ها مجاز رانندگی بکنن
      تابلو علائم راهنمایی نیز در پیست‌ها نصب بشه

    • Amir

      9

      8

      قوانین بسیار سختگیرانه در فرمول ۱ وجود دارد که ایمنی رانندگان رو بتونه تضمین کنه به نحوی که امنیت رانندگان در اولویت باشد. البته از دید ما طرفدارها ممکنه جالب نباشه ولی برای راننده ها خیلی مهمه.

    • Ebad.m

      9

      3

      حالا من کاری به کم یازیاد بودن پنالتی ندارم ولی طبق تصاویر سرعت آلونسو مشخصه که حدود صد کیلومتر از سرعتش رو نسبت به دور قبل از تصادف کم کرده که باعث شده راسل گیج بشه..من یاد مسابقه ایمولا 2005 افتادم که شوماخر هرکاری کرد نتونست از آلونسو رد شه چون هرزمان شوماخر نزدیک سبقت شد آلونسو از عمد سرعتشو کم میکرد تا نتونه درست شتاب بگیره.تقریبا حدود 13 دور همینطور بود..بنظرمن اگر مثل زمان الان بود پنالتی داشت صددرصد

    • آرش

      9

      2

      برای هرکدام از این قوانین یک انسان به کام مرگ رفته.این قوانین از دیدگاه من و بقیه که رانندگی را پشت ماشین‌های شهری میدانیم عجیب است!اما در رانندگی فرمول یک هر راننده کاملا میداند و آگاه است که در کجای پیشت با چه سرعت و با چه فاصله باید حرکت کند و اینها حتی اگر نانوشته باشند قوانینی هستند که همه قبول دارند.یادمان به اتفاقات بین و برخوردهای بین دو راننده فراری در حداقل 2 سال آخر رانندگی فتل در فراری باشد.

  2. sajjad

    14

    14

    آخه نمی‌فهمم این چه قانونیه
    الان تاوان حواس پرتی جورج رو باید فرناندو بده
    کلن یه بار جمع کنن این ورزش و بره پی کارش دیگه.
    الان نه حرمتی هست نه احترامی .

    • آرش

      7

      7

      جان؟احترام و حرمت؟بعد ربطش به این رای چیه؟
      خود آلونسو میگه که از استراتژی بخصوصی استفاده کرده ولی در محاسبه اون دچار مشکل شده و اشتباه کرده.
      درآخر؛دقیقا وقتی همه چیز طبق قانون باشه و هر دو طرف قوانین را بدانند و حس کنند هیچ حقی ازشان ضایع نشده احترام بوجود می‌آید

  3. sajjad

    8

    8

    آخه نمی‌فهمم این چه قانونیه
    الان تاوان حواس پرتی جورج رو باید فرناندو پس بده
    کلن یه بار جمع کنن این ورزش و بره پی کارش دیگه.
    الان نه حرمتی هست نه احترامی .

  4. Amir5

    7

    2

    به عنوان یه فردی که هیچ تعصبی به هرکدم از دوتا تیم و راننده ها نداره میگم ما در صحنه هایی دیدیم که راننده مجبور میشه که زودتر ترمز کنه و بعد شتاب گیری کنه در چنین صحنه هایی بعضا حتی پنالتی هم نداریم ولی بنظرم داورها از دید متفاوتی به قضیه نگاه کردن اول اینکه بنظرشون آلونسو فضای بیشتری در پیست داشته و میتونسته که پای خودش رو از روی گاز ورداره نه اینکه شروع به ترمز گیری کنه دوم اینکه آلونسو بعد از ترمز گیری دیگه شروع به شتاب گیری نکرد درواقع داور ها معتقدند که آلونسو در فاصله ترمز گیری اول و دوم چرا شتاب گیری مناسبی نکرده!! اما ( در حاشیه این حرف ها بشخصه معتقدم که انقدر جریمه سخت گیرانه لازم نبود و فکر میکنم که فیا و داوران میخواستن که قدرت خودشونو به رخ بکشن بخوصوص اینکه جدیدا قوانین مربوط به ترک لیمیت عوض شده و راننده ها سر این موضوع خیلی عصبانی بودن و موضع گرفتن فیا با این جریمه خواسته یه هشداری هم بده که من جدی هستم التبه این نظر منه وشاید درست نباشه) حالا نظر شما چیه؟

  5. EBRAHIM44

    7

    3

    مثل اینکه میگن اون قسمت از پیست رو کند تر از حد ممکن رفته مقایسه دور ۵۷ و ۵۸ الونسو تو اون پیچ با سرعت زنده نمایش داده شده که الونسو
    خیلی کند تر از دور ۵۷ بوده که این کار باعث غافلگیری راسل و بر هم خوردن تمرکز اون شده! این چیزیه که گفتن حالا اینکه این موضوع تأثيری تو تصادف راسل داشته یا نه رو نمیدونم .
    اون قسمت از پیست با سرعت زیاد طی میشه اما الونسو ترمزش رو تست میکرده!؟

    • EBRAHIM44

      1

      1

      *کند تر از حد انتظار بگیم بهتره

  6. Mehdi.83

    8

    1

    رسما به آلونسو گفتن قاتل به همین سادگی.انگار از رو احساسات تصمییم میگیرن و وقتی ترس راسل دیدن و اون شرایط رو ناراحت شدن بخاطرش و این پنالتی دادن.
    شایعه شیرین:آلونسو احتمالا با مکس هم تیمی بشه سال بعد.از اونجا که رابطه خیلی خوبی دارن باهم بعید هم نیست

  7. Ali.. Ferrari

    9

    0

    حالا خوبه داوران برای مشکل پیدا کردن خودروی پرز هنگام سبقت از آلونسو سوپرلایسنش رو باطل نکردن وقتی همچین تفسیر عجیبی برای این قضیه داشتن.
    پرز هنگام سبقت از آلونسو فلور خودروش آسیب بسیار جزیی دیده که به گفته هورنر از اونجا به بعد ۲۰ درصد از دانفورس خودروش کم میشه که قبل از اون با پیشتازها همسطح بود اما با این اتفاق خوردگی تایر زیادی بوجود اومد که برای ما موضوعی غیر معمول هست اما دلیل این موضوعات رو بعد از تمام شدن مسابقه با مشاهده فلور متوجه شدیم.تقریباً به اثبات رسیده است که این خودروها بیش از حد بزرگ و بسیار سنگین هستند. اگر چیزی مثل خراش کوچک در فلور می تواند تفاوت قابل توجهی در عملکرد ایجاد کند، من فکر میکنم که آنها بیش از حد پیچیده هستند.
    من به عنوان یک غیر مهندس نمی توانم بفهمم و قبول کنم که چرا ماشین های مسابقه ای به این سطح از حساسیت نیاز دارند و این پیچیدگی در کجا به ماشین های جاده مربوط می شود، مطمئن هستم که کسی به من می گوید که چرا همچین مسائلی وجود دارد!
    ساختن یک کیسه نگهدارنده برای روکش ویزور در داخل کابین راننده چقدر دشوار است؟ من صادقانه نمی توانم باور کنم که چرا FIA سال ها پیش این مشکل رو براحتی حل نکرده است وقتی بارها و بارها مسابقه راننده ها بخاطر این موضوع خراب شده است.
    هورنر در پاسخ به سوال که آیا پرز می‌توانست فراری‌های کارلوس ساینز و چارلز لکلرک را به چالش بکشد، اگر سه رده پنالتی نمیگرفت و این مشکل در خودروش پیش نمیومد گفته: فکر می‌کند که احتمالاً تیم ایتالیایی همچنان برتری داشت اما در کل گفتنش سخت است.من فکر می کنم که آنها خیلی سریع بودند، اما هرگز نمی دانید پاسخ قطعی دراینباره چیست.

  8. amir82_yusefi

    5

    10

    من کاری با قوانینی که همه رو داره اذیت میکنه ندارم ولی خدا جای حق نشسته سال قبل همین آلونسو با ساینز درگیر بود آلونسو رو ساینز فرمون گرفت به جای اون ساینزو جریمه کردن آلونسو امتیاز گرفت ساینز بخاطر پنج ثانیه پنالتی امتیاز نگرفت ولی امسال همون ساینز ریسو برد و آلونسو امتیاز نگرفت.

    • josef6565

      4

      4

      خدا جای حق نشسته یا جای استواردها!.
      چه ربطی داره. این دیگه از تحلیل جریمه هم عجیب تره. چون پارسال در حق ساینز یا در تحلیل تصادف اشتباه شده امسال آلونسو باید جریمه ۲۰ ثانیه ای بگیره.
      فکر می کنم در گرند پری ژاپن ۲۰۲۱ هم راسل اشتباه کرده بود در دورهای آخر که حداقل شد ۳ بار.
      راسل سبک رانندگی فوق تهاجمی داره و از آنبرد هم معلومه که سرعتش رو خیلی دیر کم می کنه تازه جای دور هم باز نمی کنه و پیچ رو خیلی بسته طی می کنه.
      اصلا بگیم تقصیر آلونسو بود تصادفات دیگر راسل چی اونها هم تقصیر آلونسو بود؟
      اصلا بگیم باشه. باز تعادل در قضاوت خطای راننده وجود ندارد. کوین مگنوسن پدر راننده های قبل خودش در مسابقه قبل رو در آورد. چی شد جریمه گرفت؟
      جریمه ۲۰ ثانیه ای بر چه مبنایی؟ چرا ۱۰ یا ۵ ثانیه ندادن.
      قهرمان ۲ دوره که آستون ازش انتظار جمع کردن امتیاز رو داره چطور بگه بفرما. به پرز هم اجازه عبور داد بر اساس تجربه بود؟

      • Saeid 196

        4

        0

        فصل 2021 در ژاپن مسابقه ای برگزار نشد.
        احتمالا مسابقه ی دیگه ای بوده یا فصل دیگه ای

  9. amir82_yusefi

    5

    5

    نمیدونم چرا ولی این فصل خیلی میتونه عجیب تر از اینم پیش بره.حسم میگه این فصل اتفاقات فصل قبل میفته ولی جای تیما عوض میشه مرسدس میشه یه تیمی که بقیه رو اذیت میکنه یهو یه تراکتوری مثل آلپین مثل مکلارن فصل قبل سریع میشه دیگه زمانی که مکس دچار مشکل ماشین میشه و ریتایر میکنه و اوت میشه بنظرم اتفاقات سورپرایز کننده دیگری میتونه بیفته.

  10. NICO ROSBERG-06

    24

    7

    نهایتش باید پنج ثانیه میدادن،بیست ثانیه جریمه خداییش خیلی خنده داره.. فرمول یک از وقتی رئیسش شد یک عرب فاتحه ش خونده شد. ورزشی ک رئییش عرب باشه داورشم با لابی انتخاب میشه. هرجا عربا هستن قوانین راحت دور زده میشه. هنوز دستوری که جناب شیخ برای پیدا کردن یک ایراد اجباری در فرمول یک آمریکا به به بازرسان سازمان ابلاغ کرده بود خبرش سرد نشده. 😏

    • Amirali

      3

      3

      سطح کامنت های شما و ایضا اون افرادی که لایکتون می کنند و مدام هندونه زیربغل هم میدید با همین کامنت و مشاهده تعداد لایک هاش کاملا مشخص میشه. فقط مشکل نژادپرستی نداشتیم که الان شکر خدا اون هم وارد سایت شد!

  11. شاهزاده اسنیپ

    3

    5

    میخواستی به پیچ ۶ با سرعت کمتری نزدیک بشی؟
    اونوقت از ۱۰۰ متر قبلش گاز رو ول کردی؟
    چنین سوتی از فرناندو آلنسو نه تنها بعیده بلکه غیرقابل باوره.
    کاش یه کم بیشتر توضیح میداد.😑🤔

  12. Ali.. Ferrari

    3

    0

    دوست عزیز فرشاد جان ممنون بابت اطلاعات درباره تایرها در تاپیک مسابقه.فقط قسمتی اشاره کردید که دما با اینکه خوردگی تایر به همراه داشت اما به فراری برای کارایی بهتر کمک کمک کرد،فکرم رو به بعضی پیستهای دیگه برد.سال پیش توی وگاس بخاطر دمای بسیار پایین اکثر تیمها به مشکل خوردن.اما فراری عالی بود و شارل مسابقه خیلی خوبی داشت و سکوی دوم رو از پرز گرفت.در واقع مشکلات تایر توی فراری از ۲۰۲۰ شروع شد و توی دماهای بالا تایر خوری پیدا میکرد و در دمای پایین تایر اصلی مسابقه یعنی هارد به دما و پنجره عملیاتی درست نمیرسید اما در هفته هایی عملکرد تایرها تقریبا عالی میشد و شارل یا ساینز روی سکو میرفتن.دوباره هفته بعد همون مشکلات پیش میومد و در چهار سال گذشته هرگز ثبات عملکرد وجود نداشت.متغیرهایی خیلی زیادی وجود دارن مثل دما،نوع آسفالت،ستاپ تیم،ترکیبهای تایری که هر مسابقه داده میشه و خیلی موارد دیگه که دونستن کامل اونها بالاتر از سطح دانش فنی مکانیک های غیر فرمول یکی و طرفداران هست حتی مهندسان فراری سالها نتونستن مشکل رو اساسی حل کنن.بنظرم دو دیدگاه در مورد عملکرد تایرها هست که بظاهر متفاوتن اما با هم در یک ارتباط کلی هستن .یکی اینکه متغیرهای خیلی زیادی که وجود دارن وقتی بدرستی درک نشن توسط تیمها،هر کدومشون مثلا دما میتونه عاملی بشه برای خوردگی یا به دما نرسیدن و کل مشکلات تایر که در طول مسابقه اثرات مخربش رو میذاره اما اگه درک درست از اونها باشه مشکلی پیش نمیاد.موضوع دوم که قضیه رو کاملا ساده میکنه اینه که خودرو دانفورس کافی تولید کنه.با داشتن دانفورس کافی مشکلات متغیرهایی مهم مثل دما یا نوع آسفالت بصورت زنجیروار حل میشن و تاثیر مخرب خیلی کم پیدا میکنن.مثلا در همین استرالیا به گفته هورنر وقتی پرز ۲۰ درصد دانفورس خودروش کم میشه خوردگی تایر پیدا میکنه.وقتی جریان هوا بدرستی در کف و سایر قسمتهای خودرو هدایت بشن پاوریونیت و روغن و بقیه اجزای خنک کنندش توی دمای مناسب قرار میگیرن،دیسک های ترمز و کل سیستم ترمز بخوبی خنک میشن،تایرها با هوای مناسبی که بهشون میرسه در پنجره عملیاتی درستی قرار میگیرن و عوامل محیطی تاثیر جزیی در خوردگی یا به دما نرسیدن پیدا میکنن و کل سیستم بصورت یکپارچه درست عمل میکنه.دانفورس کافی نباشه همه چیز اثر نامطلوب ایجاد میکنه.در همون وگاس بد شانسی فراری و ساینز نبود که دریچه کنده شد،دانفورس بسیار بالا بود که دیدیم توی مسابقه عملکرد شارل چقدر عالی بود و در پیش فصل توی بحرین باز دریچه دو بار کنده شد یه بار وقت عبور شارل و یه بار پرز که ردبول این سه چهار سال دانفورس بالایی داشته و فراری که با تغییراتش حالا سطح دانفورس بیشتری از سایدپاد و فلورش میگیره میبینیم روی تایر هارد مشکل چهار سال قبل حل شده به مقدار خیلی بهتر نسبت به گذشته.

    • farshad.b

      3

      0

      بله علی جان همانطور که خودتون فرمودید متغیرهای زیادی نقش داره ، غیر از دما شدت و جهت باد ، نوع و جنس اسفالت و …. اتفاقا بنظرم آنچه در هوای خنک وگاس استثنا بوجود آورد برای فراری نوع اسفالت با گریپ پائینش بود . به هر حال اینکه نظر میدهیم که مثلا گرما سازگارتره برای فراری بر اساس تجربه دیدن ریسهای دو سال اخیره و البته صددرصدی نیست و البته با شما موافقم که دانفورس مناسب شرایط را برای هر تیمی بهتر میکنه ولی این دانفورس مناسب با دیتای تمرینات و تنظیمات دقیق بدست میاد که عرض کردم با تغییر دما این دیتاها گاها غلط از آب درمیاد .

  13. Ali.. Ferrari

    4

    0

    فرشاد جان در مورد تنظیمات اشاره کری یاده مصاحبه تازه ولف افتادم.
    ولف گفته احتمالا به نقطه ای رسیدیم که در هر هفته باید آزمایشات مختلف روی w15 انجام بدیم.
    از اون پرسیده شده که آیا این آزمایشها فقط روی خودروی لوییس انجام میشود؟جوابش این بوده بیشتره این تغییرات برای لوییس انجام میشن و این تغییرات را تا جایی انجام میدهیم که به نقطه مطلوب برسیم.هنوز باور دارم که مشکلی در مورد ساختار شاسی های ساخته شده توسط مرسدس وجود ندارد.
    نمیشه قضاوت کرد هنوز اما اگه مشکل در شاسی خودرو باشه و بخان با تغییرات مداوم این مشکل رو سرپوش بذارن بخاطر شکست W13 وW14،فصل بعد رو هم از دست میدن چون مثل بخواب زدن خودشون هست.شاید با دادن آپدیت مشکلشون درست بشه ولی این صحبت از آزمایش های هر هفته بنظرم بعیده چیزیو درست کنه

  14. HAM44

    3

    0

    داره بین لوییس و توتو اختلاف میفته
    مصاحبه توتو با تدکراتیوز
    توتو وولف، رئیس مرسدس بنز همچنان معتقد است که ماشین W15 تیم آلمانی هنوز هم می‌تواند رقابتی باشد، اما لوئیس همیلتون چنین نظری ندارد. این را تد کراویتز گزارشگر اسکای اسپورت گفته است.

    توتو وولف همچنین معتقد است که با این ماشین جدید مرسدس می‌توان به موفقیت دست یافت، اما همیلتون چنین اعتقادی ندارد و فکر می‌کند این ماشین نفرین شده است! او می‌گوید هنوز هم کنترلش به ویژه در بخش عقب ضعیف است.

    تد کراویتز گفت: وقتی با توتو وولف صحبت کردم، او گفت «هنوز می‌توانیم اوضاع را تغییر دهیم.» اما لوئیس قبلاً این فصل را پیش‌بینی کرده بود. می‌دانم که بسیاری از مردم مطمئن هستند که ردبول قهرمانی را خواهد برد. با این حال، هنوز 21 مسابقه باقی مانده است. لوئیس ممکن است در خداحافظی خود با مرسدس این عنوان را کسب نکند، اما همچنان می‌تواند پیروز شود و روی سکو برود.

  15. NICO ROSBERG-06

    2

    6

    کلا این عربستان کمر به نابودی ورزش حرفه‌ای بسته،اون از فوتبال که با خریدن داریسن ژرمن و من سیتی و نیوکاسل و حالام تو نوبت خریدن میلان و لاتزیو ،و تزریق کردن اون همه پول بی صاحب و نقض انواع و اقسام قوانین فیرپلی مالی و کند زدن به روح فوتبالی که ما سالهای قبل از اونا می‌شناختیم ،اینم از فرمول یک. واقعاً پول می‌تونه با ورزش کاری کنه ک فقط خاطره ای ازش باقی بمونه ،اینکه شما با پول قدرت داشته باشی هر تیمی و شخصی رو خریداری کنید و با همون پول از قدرت گرفتن بقیه تیمها یا افراد برای مطرح کردن نام خودت یا مشورت استفاده کنی ورزش و رو به نابودی می‌بره این عربستان و قطر فاتحه ورزش و به عنوان یک رشته جوانمردانه که همه دنیا رو دور هم جمع کرده می‌خونه. نیاز به اثبات هم نداره چیزی که هست و عیانه.

  16. ᗩᕼᗰᗩᗞ ᖇᗴᏃᗩ_ғ1

    2

    0

    فصل گذشته آلیسون طی یک مصاحبه ای در مورد قوانین که به سمت کاهش تولید جریان کثیف رفته و به این نکته اشاره کرد که ماهیت قوانین گراندافکت ایرادی نداره اما نکات منفی به همراه خودش آورده که نیاز به تصحیح داره.هدف این بود که هوای کثیف تا ۱۵ درصد کاهش پیدا کنه تا رقابت کردن و دنبال کردن تو پیچ های سرعت بالا و متوسط راحت تر از قبل باشه اما با گذشت زمان و درک بهتر مهندسا از ماشیناشون(به جز مرسدسD:) هوای کثیف تو شرایط شبیه ساز و دیتا های پیست تا بالای ۳۵ درصد رسیده و ساینز هم قبلا اشاره کرد که دنبال کردن ماشین ها کمی سخت تر شده.
    این اتفاق توی استرالیا و دور ۵۸ و بریک تست آلونسو روی راسل دوباره مشاهده شد.بنظر من راسل وقتی به پشت ماشین ناندو رسید موقع پیچیدن با کاهش دانفورس رو به رو شد و راسل با اوراستیر از پیست خارج شد.
    هر چند از عدم تمرکز راسل هم نمیشه گذشت اما این حواس پرتی بخش خیلی کوچیکی از علت حادثه بوده؛اینا راننده های فرمول یک هستن و سرعت واکنششون بسیار بالاست!
    این مشکل هوای کثیف که بالا هم گفتم برای ماشین مرسدس W15 خیلی خیلی شدیدتر هست و این ماشین حتی به سرعت های پایین تر وزش باد توی پیست هم حساسه و طبق گفته لوئیس حتی با یه نسیم ساده هم از اون پنجره عملیاتی خارج میشه و زنجیره ای از مشکلات همراه خودش به بار میاره😅
    از این طرف فراری با درک درست قوانین و طراحی بسیار ساده تر ماشین کاملا پایدار تری نسبت مرسدسی که توی W15 با اون طراحی و چندین نوآوری هم با خودش آورده بود داره.این طراحی ساده دست مهندسان فراری رو برای آوردن آپدیت های بیشتر و موثر تر باز تر میذاره!
    همه اینا به لطف مدیریت عالی واسر هست.
    ما سرعت واقعی W15 رو توی 10 دور اول بحرین دیدیم که راسل و لوئیس سریع ترین بعد از مکس بودن و بعد اون طی هر گرندپری روند نزولی داشتن.
    ماشین مرسدس طوری هست که مشکلش با آوردن نیوی هم حل نمیشه چون رفتارش خیلی عجیب هست و بیشتر از این نمیشه اینجا گفت.

    • ᗩᕼᗰᗩᗞ ᖇᗴᏃᗩ_ғ1

      1

      0

      البته لازم به ذکر هست که پیست سوزوکا یعنی گرندپری بعدی،جایی هست که ردبول قطعا فاصلش بیشتر از استرالیا خواهد بود و مکلارن و فراری رقابت نزدیکی دارن و مرسدس اگر سیفتی کار نباشه قطعا جزو ماشین های لپی خواهد بود.