فرمول یک ایران – الکس زاناردی قانع نشده است که والتری بوتاس بتواند برای عنوان قهرمانی بجنگد، او می گوید که مرد جدید مرسدس مثل نیکو روزبرگ نیست.

بوتاس اخیرا گفته است که به مرسدس نپیوسته است تا در جایگاه دوم باشد، ولی زاناردی معتقد است که او در حد و اندازه های لوئیس همیلتون نیست.

زاناردی گفت:

همیلتون بارها ثابت کرده است که سطحش از دیگران بالاتر است.

روزبرگ توانست او را شکست دهد، این کار را با توانایی های بیشترش کرد. بوتاس واقعا راننده ی خوبی است، شکی در آن نیست، ولی نیکو نیست.

نیکو روزبرگ و والتری بوتاس

نیکو روزبرگ و والتری بوتاس

با حذف بوتاس از لیست نامزدهای زاناردی برای کسب عنوان قهرمانی به زوج قدرتمند ردبول یعنی دنیل ریکاردو و مکس ورشتپن می رسیم، آن ها چالشی بزرگ خواهند بود.

زاناردی ادامه داد:

حالا برای لوئیس خیلی راحت تر است تا قهرمانی را تصاحب کند.

بعد از او من شانس بیشتری برای ردبول قائلم تا برای فراری که بتواند مرسدس را بگیرد.

به دنیل ریکاردو اعتماد دارم، به مکس ورشتپن هم جدای از دیگران اعتماد بالایی دارم.

درباره نویسنده

محمدرضا شمس هستم، یک طرفدار فرمول یک و مترجم اخبار فرمول یک.

مطالب مرتبط

راهنما؛ برای گزارش دیدگاه خلاف قوانین، با محتوای "#گزارش" به آن پاسخ دهید.

7 دیدگاه

  1. سجاد

    5

    1

    واقعا

  2. علی

    4

    1

    با سلام
    به نظرم هیچ چیز معلوم نیست باید صبر کرد و دید

  3. هومن

    11

    11

    بوتاس اخیرا گفته است که به مرسدس نپیوسته است تا در جایگاه دوم باشد.طبیعیه چون هر کسی که تو این چند سال اخیر تو ویلیامز میبود و سکو میورد و سه سال پشت سر هم یه هم تیمی با سابقه رو شکست میداد والان صاحب یکی از دو صندلی مرسدس هست باید هم با این اعتماد به نفس این حرفو بزنه.ولی در کل در رقابت با لوییس شکست میخوره ولی یه نکته نباید فراموش بشه. از نظر من نقطه قوت بوتاس دوچیز بیشتر نیست تعیین خط ودفاع از پوزیشنش.بوتاسی رو خواهیم دیددر ۲۰۱۷ مانند روزبرگ ۲۰۱۴ بدون شک.حالا وجه اشتراک بوتاس ۲۰۱۷ با روزبرگ ۲۰۱۴ چیه؟؟؟ اینکه جفتشون برای اولین بار محک جدی برای قهرمانی میخورن.(باوجود مشکلات بیشتر برا لوییس تو اون سال باز لوییس قهرمان شد.چرا؟ تجربه.لوییس تو ده سال کرییرش بدون هیچ رودربایستی ۶ سالش رو محک جدی خورده برا قهرمانی. واین ینی همین میشه که لوییس میاد مصاحبه میکنه: فرقی نمیکنه کی هم تیمی من باشه!!!)

  4. F1 fan

    6

    2

    باید صبر کرد
    از فراری که بخاری بلند نمیشه
    ولی اگر ماشین ردبول در حد و اندازه های مرسدس باشه منم فکر می کنم دنیل و مکس خیلی برای همیلتون خطرناک ترن تا بوتاس
    ولی این مرسدسی که ما می بینیم امسال هم دست بالا رو داره انگار

  5. یوسف 1814

    8

    0

    اینکه کسی از تو انتظار نداشته باشه هم خوبه هم بد
    باید دید بوتاس از این موقعیت چطور استفاده میکنه

  6. ّF1 Legend

    4

    7

    بوتاس راننده خوبیه در حد رزبرگ نیست ولی با این حال اون حدی هست که بهتر از همیلتون باشه

  7. Naeim

    8

    1

    ولی با این حال اون حدی هست که بهتر از همیلتون باشه??
    باشه✋?