فرمول یک ایران – لوییس همیلتون بیان کرده است که در طی رسیدگی به مسئله گرندپری ابوظبی از طرف مدیرهای تیم مرسدس پدی لاو و توتو ولف احساس بی احترامی کرده است.
در جریان رسیدن به قهرمانی در آخرین گرندپری فرمول یک ۲۰۱۶، لوییس همیلتون سعی داشت برای دفاع از عنوان قهرمانی خود، هم تیمی خود را در زیر فشار سباستین فتل و مکس ورشتپن قرار دهد.
رویکرد همیلتون به این دلیل بود که او برای کسب عنوان قهرمانی لازم بود که مسابقه را ببرد و نیکو روزبرگ خارج از ۳ نفر اول باشد.
پدی لاو به لوییس همیلتون اعلام کرد که سرعت خود را افزایش دهد، اما لوییس از این کار سر باز زد. توتو ولف نیز اظهار کرده بود که ممکن است لوییس همیلتون برای چشم پوشی از دستور تیمی، مجازات شود. همیلتون مسابقه را برد ولی عنوان قهرمانی جهان را از دست داد. او بیان کرد که این وضعیت به عنوان یکی از ناراحتی هایش باقی خواهد ماند.
همیلتون بیان کرده است:
این یکی از ناراحت کننده ترین لحظات سال بود. در نهایت باید دید که چه گفته می شود. من کاملا احساس بی احترامی از طرف کسانی که صحبت کرده بودند، دارم. شما از کسانی که مسئولیت بزرگی دارند چنین انتظاری ندارید.
اگر چه که مدتی قبل، توتو ولف بیان کرده بود که مرسدس باید به راننده ها اجازه بدهد که مسابقه بدهند، وقتی که از لوییس همیلتون پرسیده شد که آیا مشکل حل شده است او پاسخ داد:
نه این حل نشده است.
قهرمان سه گانه جهان همچنین بیان کرد که او هنوز در حال کنار آمدن با شرایط و اتفاقات سال ۲۰۱۶ می باشد، به عنوان مثال اتفاقی که در گرندپری مالزی رخ داد و همیلتون از مسابقه بیرون رفت. او اضافه کرد :
شما نقشه ها و برنامه هایی در سر خود دارید که فکر می کنید هیچ مشکلی پیش نمی آید، اما ممکن است اتفاقی کوچک محاسبات شما را بر هم بریزد.
با این صحبت های لوییس همیلتون، راننده ی بازنشسته، نیکو روزبرگ بیان کرد که:
الان او احساس بی احترامی می کند؟ جالب است، این از حرکت های جدید است.


این میخواد تمام سران کمپانی مرسدس(بعلاوه پدیو اون ولف)از اشتوتګارت بلند بشن برن دم در خونش با ی جعبه شیرینی و جام قهرمانی رو از نیکو بګیرن،تقدیم کنن بهش!!!!!!
همه کار برات کردن تو این۳فصل
اونجاهایی ک بهت اجازه سبقت میدادن و از نیکو میخواستن بکشه کنار چرا این حرفارو نمیزدی!؟؟
الان نیکو درباره کاری ک تیم بهت محول کرده و انجام ندادی حرف نمیزنه(در صورتی ک لال نیست و میتونه بګه)اونوقت تو پشت هم اتنقاد از سران تیم!!!
چقدر رو داری تو.
یکم حرف نزن.
واقعا.سنگ پای قزوینم اینقدر پرو نیست
مثل بچه ها گلایه میکنه بهونه میگیره.اینهمه حق روزبرگو خوردن هنوزم صداش در نیومده.وقاحتم حدی داره.متوهم.
حق رزبرگ جایی خورده نشد برادر هوشیار .قهرمان نشدن لوییس تویه یک کلمه خلاصه میشه …..مالزی
قهرمان نشدن روزبرگ تا مسابقه آخر ولی به چند تا کلمه خلاصه میشه، اسپانیا، کانادا، موناکو و …
حالا صد بار اینو بگید.اتفاقات جزوی از فرمول یکه.عکسش هم تو سنگاپور ۲۰۰۸ پیش اومد برای همیلتون یا سوختن موتور شوماخر تو ژاپن
خود روزبرگ هم ۲۰۱۵ کلکسیون بدشانسی بود.و صفا اون یک مسابقه قهرمان رو تعیین نکرد
مالزی…
بلژیک………….
ایتالیا و روسیه پارسال..،…………
فازت چیست برادر؟
اون مال فصل قبل بود
اوک
اسپانیا & موناکو & کانادا & تصادف با فتل در مالزی
سنگاپور ۲۰۰۸ ….
فکر نکنم سوختن موتور اون هم در کورس قهرمانی چیزه چندان نادری باشه.و اینکه خود رانندگی بی برنامه همیلتون تو این فصل سبب مستهلک شدن قطعات ماشینش شد.
معمولا وقتی اسم راننده های بازنشسته میاد آدم ذهنش ب سمت دوره ۵۰ تا ۷۰ سال میره
و دیدن رزبرگ ۳۱ ساله تو این لیست خیلی ناراحت کنندس
ولی جالبه.باید بزارن مسابقه بدن البت مسابقه ای ک همیلتون حق داره بکاپ بی جا بکنه یا هم تیمیش رو از پیست پرت کنه بیرون مث کانادا امسال و امریکا پارسال???
یک بشر چه قدر می تونه رو داشته باشه؟ باورم نمیشه کی باید احساس بی احترامی کنه؟ تو یا روزبرگ؟ کی باید راننده سال بعدو مشخص کنه؟ تو یا ولف؟ کی باید از دست تیم ناله کنه؟ تو یا وتل؟ کی باید تو این سه سال از خرابی ماشین بیشتر عذاب کشیده باشه؟ تو یا روزبرگ؟
این همیلتون دیگه شورشو تو گستاخی دراورده.
” آرتور اش تنیسور مطرح و قهرمان چند گرنداسلم آمریکایی چند سال پیش دچار سرطان بدخیمی شد ، خیلی ها باهاش احساس همدردی کردن . تو یکی از پیام ها یک هوادار ازش پرسیده بود که شده از خدا بپرسی چرا این مصیبت سر من اومده ؟
جالبه که آرتور اش در جواب گفت موقعی که گرنداسلم ها رو میبردم و قهرمان بودم هیچ وقت نگفتم خدایا چرا من پس الان هم حق ندارم بگم خدایا چرا من ؟ “
با سلام
این دیگه از اون خبراس من موندم قسم ابوالفضل را قبول کنم یا دم خروس رو؟مگه چند شب پیش این با توتو شام نمی خوردن که می گفت الان تو آشپرخانه توتو هستیم و خیلی هم خوشحالم پس این چیه؟
بعد از اون ایشون در مقابل دستور تیمی مقاوت کرده و امتناع نکرده بعدش طلبکار هم هست بار ها گفتم ایشون قهرمانیهاشون رو مدیون تیم مرسدس و مک لارن مرسدس هستند .البته این نظر منه و نظر دوستان قابل احترام.با اینکه راننده عالی و بهاجمی هستش ولی این حرفها از اون حرفها بودا. هر چی هم خوب باشه باز حق نداره تنش تو تیم بندازه مثل یه تیم فوتبال که مربی هیچ کنترلی رو ستاره تیمش نداره …..
الان او احساس بی احترامی می کند؟ جالب است، این از حرکت های جدید است.
این جمله رو باید با طلا نوشت…….
وقتی که تمام حمایتها رو از سوی تیم دریافت میکنه باید هم اینطوری بگه و رفتار کنه گناهی هم نداره
این چند سال با اختلاف اندکی قهرمان شده و باید قبول کنیم تیم یکم به نفع همیلتون عمل کرده البته توانایی و نبوغ و … هم بهش کمک کرده حتماا ولی باید قبول کرده همه چیز در تیم به نفعش بوده
در ضمن مدیرای مرسدس خورشون به همیلتون اجازه دادن تا اون باهاشون اونطوری رفتار بکنه همیلتون گناهی نداره سران و … مرسدس باید جلوشو بگیرن و یه چیزی بهش بگن که زیاده روی نکنه
…….
بابا در خروجی مرسدس رو بهش نشون بدین ببینین بازم حاضره اینقدر زبون درازی کنه
دلیل اینکه هر کی طرفدارش نیست ازش متنفره همینه…
تو بهترینی لوییس وهیچ کس نمیتونه باهات رقابت کنه GOOD JOB LEWIS
اشتباه میکنی که فکر میکنی مشکلی پیش نمیاد، این ورزش مکانیکی هست و مشکل مکانیکی برای همه بوده و خواهد بود، برای نیکو هم انواع و اقسام پیش اومده هم امسال هم سال های گذشته