فرمول یک ایران – در فصل 2009، ده تیم به همراه بیست راننده در هفده گرندپری به رقابت پرداختند که در نهایت این جنسن باتن از تیم تازه وارد براون جی پی بود که توانست اولین قهرمانی جهان خود را کسب کند. براون جی پی تبدیل به اولین سازنده تاریخ فرمول یک شد که در همان فصل ابتدایی، موفق به کسب عنوان قهرمانی می شود. سباستین فتل از تیم ردبول در مکان دوم جدول رده بندی ایستاد و روبنز باریکلو، هم تیمی باتن نیز به رده سوم دست یافت. براون جی پی، ردبول و مک لارن به ترتیب در رده های اول تا سوم جدول سازندگان قرار گرفتند.
- جنسن باتن – بحرین 2009
- جنسن باتن ، سال 2009
- گرندپری 2009 بلژیک
- نیکو روزبرگ و پاتریک هد – ویلیامز ۲۰۰۹
- گرندپری ابوظبی سال ۲۰۰۹
- پیست یاس مارینا ، ابوظبی
برای دانلود آرشیو مسابقات فصل 2009 فرمول یک به ادامه مطلب مراجعه کنید.
* نکته ۱ : اگر در پرداخت شما مشکلی به وجود آمد با استفاده از فرم تماس با ما در سایت با ما ارتباط برقرار کنید و آی دی تلگرام خود را ارسال کنید تا لینک دانلود برایتان ارسال شود .
* نکته ۲ : دقت کنید که اطلاعات پرداخت را درست وارد کنید اگر در پرداخت شما مشکلی به وجود آمد بر طبق آن بررسی خواهد شد .
* نکته ۳ : برای اجرای نسخه کم حجم از برنامه pot player روی ویندوز استفاده کنید. در صورت مشاهده این فیلم با تلفن همراه نیز از برنامه mx player استفاده نمایید.
..:: لینک مستقیم ::.. گزارش انگلیسی
مدت زمان 120 دقیقه | بالاترین کیفیت