فرمول یک ایران – مائوریتزیو آریوابنه، رئیس تیم فرمول یک فراری به شوخی بیان کرده است که ایده جالبی به ذهنش رسیده تا به سباستین فتل که برای قهرمانی فصل بعد خواهد جنگید کمک کند.
راننده آلمانی تیم فراری علی رغم تمام تلاشی که کرد نتوانست عنوان قهرمانی فصل 2018 فرمول یک را برای خودش کند و پشت سر لوئیس همیلتون از مرسدس دوم شد.
فتل در چین و ژاپن پس از برخورد با مکس ورشتپن اسپین شد، و سپس در فرانسه در همان شروع مسابقه با والتری بوتاس تماسی داشت. در مونزا وضعیت او پس از برخوردی که با لوئیس داشت بدتر هم شد، در آستین هم با هم تیمی سابقش یعنی دنیل ریکاردو تصادفی داشت.
در آلمان هم لقمه ای حاضر و آماده برای همیلتون مهیا کرد و با خروج از پیست و برخورد با دیوار مسیر قهرمانی لوئیس همیلتون را بیش از پیش هموار کرد.
آریوابنه بیان کرد که تیم اسکودریا فراری به دنبال بازگشت قدرتمند در فصل پیش رو خواهد بود:
شاید برای فصل بعد وقتی که درگیری سباستین فتل با رقبایش خیلی بالا گرفت به او محافظ آرنج بدهیم.
نه، جدا ما هم به دنبال اهدافی هستیم که سب هم به دنبال شان است. سب باید بهترین خودش را پشت ماشین فراری نشان دهد. ما هم قطعا باید نیازهای اساسی او را تامین کنیم، یک ماشین خوب در اختیارش بگذاریم و تمام تلاش خود را برایش بکنیم.
اگر ما بتوانیم این کار را بکنیم و او هم بتواند، پس مطمئنم که فتل می تواند بیشتر از سهمش عمل کند و این به ما کمک می کند که به چیزهای بزرگی دست یابیم.
سباستین فتل از فصل بعد یک هم تیمی جدید خواهد داشت، چارلز لکلرک بااستعداد که در همین بدو ورودش به فرمول یک از نظر عملکردی بین بهترین ها بوده است.



فتل امسال فرمول یک رو ب آتش خواهد کشید..این خط اینم نشون
سال سال این چند سال
امسال پارسال پیرارسال
هر سال میگیم دریغ از پارسال
یادمون نره تو همون المان دزدی قرن موتوراسپرت رخ داد
ک ب همیل پنالتی ندادن وقتی از وسط پیت اومد تو و از وسط رف بیرون
و چون پنالتی ها بعد از سیفتی کار اعمال میشن اون مسابقرو چهارم میشد
شکست خوردن تو المان وقتی ک فتل بهترین دور پول پوزیشن عمرش رو زد واقعا ضربه بدی بود
ولی چون حواس همه سمت تصادف فتل بود چارلی هیچ پنالتی نداد…
عیبی نداره چون هیشکی اینطوری بهترین ورزشکار دنیا نمیشه
ارزش و اعتبار واقعی هم پیدا نمیکنه…
اقا سعید تو المان فتل توی دور پولش یه اشتباه دودهمی کرد.با اینکه پول رد گرفت اصلا دور تمیزی نبود.مثلا تو امریکا با اینکه پول رو از دست داد ولی دورش واقعا تمیز و بدون عیب بود.
من خیلی ب فصل بعدی خوشبینم
چهار فصل اول شوماخر تو فراری از اینم بدتر بود
ولی بعد چی شد!؟
رقیب اونموقع شوماخر یعنی هاکینن هم از کولتارد جوون شکست خورد و رف تا رایکونن جوون بیاد
شاید اکون همتیمی بعدی بوتاس تو مرسدس باشه!!!
من نمیدونم چرا فتل فنا فکر میکنن فتل جا پای شوماخر میزاره؟? 2017هم که تموم شد قرار شد 2018 فتل به کسی رحم نکنه و قهرمان بشه ولی دیدیم بسیار بدتر از 2017 بود? تازه امسال فتل قهرمان نشه باید بساطشو جم کنه بره از فراری….شاید معجزه شد فتل ۲۰۱۹ اشتباه نکرد?
تو خواب ممکنه رفتن فتل از فراری رو ببینی.
<>
چون همیشه رسم بر این بوده ورای نتایج و قهرمانی ها .. این کیفیت شباهت های اختصاصی افراده که این شرایط رو بوجود میاره ..
به عنوان مثال، شاید هیچ وقت مسی آرژانتین رو قهرمان جهان نکنه اما همیشه با مارادونا مقایسه شده و میشه ..
و همیشه سوال اینه :
مسی بهتر بود یا مارادونا ؟
جواب این سوال قطعا یک اسم نخواهد بود و هر کسی تفسیری در ادامه خواهد داشت!
اما مهمترین چیز این مدل مقایسه ها انتخاب افراد مقایسه شونده هستند که ماندگار می مونن !
من برای همیلتون احترام قائل هستم و راننده درجه یک میدونمش اما محتمل ترین فرد برای نزدیک شدن به شوماخر بزرگ ، فتل هست و نه همیلتون ..
همیلتون هم قطعا تا زمانی که هفتمین قهرمانیش رو بدست نیاره با کسی مقایسه نمیشه !
شما دوست عزیز هم احتمالا میدونی که قهرمان شدن در فرمول یک به عوامل زیادی وابسته هست که همیلتون هم همه اون عوامل رو تو این چند سال در اختیار داشته ( اوایل موتور بسیار برتر و در این اواخر موتور برتر ، بوتاس ، اشتباهات و بدشانسی های فراری و فتل) !
هر کس تیمش این همه اشتباه داشته باشه تحت فشار و استرس اشتباهاتش زیاد میشه.نکنه 2016 رو فراموش کردید.البته شما فقط مالزی رو یادتونه ول یه نگاه دقیق به 2016 بندازید اشتباهات لوییز رو میبینید.
نمیدونم چرا همیلتون فنا فکر میکنن بامزه هستن؟؟؟
به جای شوخی سعی کنین ماشین رو تو بارون پایدارتر کنین که چند ساله افتضاحه
حیف لکرک
رسما شد وینگ فتل
نرسیده نابودش کردن بنده خدارو
ولی فتل حتی با وجود جانفشانی های احتمالی لکرک هم شانسی نداره جلوی همر
حیف صندلی دوم مرسدس که راننده هاش باید بادیگارد همیلتون بشن
برخلاف همه پیش بینی ها ..
بیش از اون که قهرمانی همیلتون در این فصل بازتاب داشته باشه ( بین مفسران، کارشناسان و طرفداران فرمول یک ) نقش بوتاس و حواشی اون بوده که قبل و بعد قهرمانی بهش پرداخته شده و میشه !
به نظر من هم پس از پایان این فصل، چیزی که عمیقا این فصل رو ماندگار کرد و در تاریخ فرمول یک، یک نقطه عطف بوده نقش هفتگی بوتاس بود و نه پنجمین قهرمانی همیلتون ..
قطعا در آینده وقتی درباره فرمول یک و تاریخ قهرمانی ها و قهرمانانش نوشته میشه و یا صحبت
میشه وقتی به مرسدس و قهرمانی پنجم همیلتون میرسند بیش از همه از نقش بوتاس( و حواشی اون که تا انتهای فصل ۲۰۱۹ ادامه خواهد داشت) و نقش موتور مرسدس ( در این پنج سال) صحبت خواهد شد، و نه نبوغ رانندگی همیلتون ( خیال بافی و رویا پردازی های همیلتون فن ها)..
با همه این تفاسیر اینکه اغلب دوستان هملیتونی نگران وینگ من شدن لکرک هستن جای تعجب داره !
چرا که بیشتر باید نگران بوتاس ۲۰۱۹ و حواشی اون باشند ..
شاید بوتاس 2019 ، شبیه ترین فرد در رانندگی به وشتپن بشود !
هیچ کس نمیتونه جای بوتاس شما رو بگیره
برادر بزارمسابقات شروع بشه بعد بگو
همینجوری طرفدار همیلتون شدید دیگه
حقیقتا مرز های تعصبو جا به جا کردی فراری امسال یه دستور تیمی داد درحالی که مرسدس رکورد دستور تیمی در سالو شکست هیچوقت درک نکردمت چرا اینجور متعصبانه نظر میدی
وینگ من برای وتل !!!!!! داداش برو نقل قول خود ولف رو بخون که گفته بدون حضور بوتاس قهرمانی همیلتون غیر ممکن بود. نه خدا وکیلی داری خودت به اون راه میزنی بابا خیلی تابلو بود در مقابل کجا رایکونن و فدای فتل کردن شما بگو من قبول می کنم. آلمان رو یادت هست بوتاس داشت رد میشد بعد it,s James Valtteri, Hold position یادت اومد اگه رد میشد اول میشد روسیه رو که نگم خودت بهتر میدونی که همه گفتن اصلا نیازی به دستور تیمی نبود سیلورستون و هم که یادته یه سبقت تشریفاتی بعدم بوتاس شد یه قربانی راحت برا رایکونن که راحت بوتاس و میتونستن جلوی همیلتون نگه دارن مشابه همین اتفاق تو اتریش اتفاق افتاد که فتل پشت رایکونن بود که اگه رد میشد شاید به وشتپن هم حمله میکرد ولی کسی فدای دیگری نشد و تو المان به خاطر اینکه لاستیک های فتل از بین نره اونو رد کردن که دقیقا بر عکس شو تو برزیل واسه رایکونن انجام دادن داداش من طرفدار فتلم ولی با تعصب حرف نمیزنم چون در درجه اول طرفدار فرمول یکم رایکونن رو همپای فتل دوست دارم و هنوز از کار فراری تو موناکو 2017 ناراحتم چون راحت میتونستن رایکونن رو اول کنن ولی انتخاب کردن که کی اول بشه ولی 2017 و 2018 بیشترین راننده ای که فدای هم تیمی ش شده قطعاً بوتاس هست.
بهتره بگید جلوی اشتباهات تیمش شانسی نداشته.کاش شرایط هر دو فصل بعد خوب باشه.ماشین رقابتی و نزدیک و استراتژی درست برای لوییس و سب باشه.
نیازی به شاخ و شونه کشیدن نیست اگر فراری یه نگاه کلی به این فصل بندازه میبینه خیلی پیشرفت کرده و سال بعد لکرک و سب کابوس مرسدس خواهند شد البته از مکس جاه طلب هم نمیشه گذشت خلاصه کاری به رقبا نداریم انشا… در هر 21 مسابقه پرچم ایتالیا و فراری به اهتزاز دربیاد تا طرفدارای بیشمارش حتی تو ایران که قابل قیاس با رقبا نیست خوشحال کنه, فورزا فراری
با احترام به نظرات دوستان بنده پرچم ایرانو به هر پرچم دیگری ترجیح میدم . برای من فرمول یک یا هر چیز دیگری نمیتونه ارزش اینو داشته باشه که بخوام بالا رفتن پرچم کشور دیگریو آرزو کنم.
من طرفدار سب و مرسدس و کلا آلمان هستم ولی به پرچم آلمان نگاهی ندارم و صرفا دوست دارم راننده مورد علاقه ام یا تیم مورد علاقه ام موفق باشه.
در پاسخ به دوستانی که از آهنگهای لس آنجلسی استفاده میکنند فقط ذکر یک نکته کفایت میکنه : سب چهارسال پشت سر هم قهرمان شده و هیچ دریغی هم براش وجود نداره. همیلتون 2016 را بشکل بدی به رزبرگ واگذار کرد و دریغ رسیدن به رکورد سب براش شبیه به آرزو شد. سب اگر دیگه قهرمان هم نشه به رکوردهایی دست پیدا کرده که مکس با تمام قوا و کمک سایرین هم نتونست به ساده ترینش دست پیدا کنه. همیلتون هم نمیتونه و فعلا کسی نمیتونه. ولی در آینده حتما تمام رکوردها روزی شکسته میشن . امروز که وضعیت اینگونه است.
کاربر دیگری هم درباره شوماخر و طرفدارهای سب نظری داشتند. من بعنوان طرفدار سب اصلا و ابدا تا الان در باره جا پای شوماخر گذاشتن سب و هیچکس دیگری نظری نداشتم و اصلا به این حرفها فکر هم نمیکنم. مگه میشه در رشته ای که بیشتر از 90 درصدش وابسته به تکنولوژیه دو راننده در دو بازه زمانی متفاوتو مقایسه کرد؟ بنظر من هرکس اینکارو بکنه اشتباهی از روی تعصب و نادانی انجام داده.
دستور تیمی و بوتاس هم داستان تلخیه. من زیاد به بخش دستور تیمی دادن توتو ولف و اون میزانسن سینمایی که یه جورایی توهین به شعور تماشاگرها بود و حتی همیلتن هم تاییدش نکرد و خیلی تند با این کار مخالفت کرد ندارم. بخش بد ماجرا افت بیش از حد بوتاس بعد از اون ماجرا بود. جوریکه که نشون داد راننده ای در شان مرسدس نیست. بی انگیزه و پر اشتباه. بوتاس فصل قبل واقعا خوب بود و ختی منو بعنوان طرفدار سب نگران کرد ولی توی این فصل و بعداز آبروریزی توتو کلا تبدیل به آدم دیگری شد. اینه که خیلی تلخه نه دستور تیمی. شکل و زمان و بولد کردن دستور تیمی کذایی بوتاسو از درون خورد کرد. اشتباه بدی بود.