مرسدس اکنون با ۱۴۵ امتیاز اختلاف نسبت به نزدیک‌ترین رقیب خود در جدول سازندگان فرمول یک ۲۰۲۶ قرار دارد؛ فاصله‌ای که توتو ولف، مدیر تیم، آن را یک “حاشیه امن خوب” توصیف می‌کند و به این معناست که تیم می‌تواند تمرکز خود را به توسعه خودرو برای سال ۲۰۲۷ معطوف کند.

پس از روزهای سخت در دوران خودروهای اثر زمینی فرمول یک (گراند افکت)، نقره‌ای‌ها تاکنون بر مقررات ۲۰۲۶ مسلط بوده‌اند؛ به‌طوری که در جدول سازندگان از فراری پیش هستند و کیمی آنتونلی نیز صدرنشین جدول رانندگان است.

این تیم تاکنون ۱۰ پیروزی از ۱۴ گرندپری فصل جاری کسب کرده، آن هم در شرایطی که رقبایی مانند مک‌لارن و فراری آپدیت‌های متعددی را برای خودروهای ۲۰۲۶ خود به همراه آورده‌اند. مرسدس نیز به نوبه خود در گرندپری کانادا در ماه مه بروزرسانی‌هایی را معرفی کرد و قصد دارد ماه آینده در گرندپری بحرین در مالزی، مجموعه دیگری از قطعات جدید را روی خودرو نصب کند. در فاصله میان این دو مسابقه نیز چند تغییر کوچک مختص پیست اجرا کرده، اما سرعت معرفی قطعات جدید مرسدس با فراری یا مک‌لارن قابل مقایسه نبوده است.

احتمال دارد روند توسعه نقره‌ای‌ها تا پایان فصل نیز به همین شکل ادامه پیدا کند، چرا که ولف تأیید کرده تیمش از مدتی قبل شروع به انتقال منابع خود برای تمرکز روی خودرو سال آینده کرده است.

او پس از پیروزی آنتونلی در نخستین گرندپری اسپانیا در پیست مادرینگ گفت:

توسعه ۲۰۲۷ مدتی پیش، قبل از تابستان شروع شد. در تابستان منابع‌مون رو به سمت سال آینده منتقل کردیم و این روند طبق برنامه ادامه داره، فارغ از اینکه در جدول قهرمانی چه جایگاهی داریم.

در شرایط فعلی، جایگاه تیم در جدول قهرمانی نسبتاً امن به نظر می‌رسد. فراری برای جبران این فاصله امتیازی زیادی در پیش دارد و با وجود اینکه مک‌لارن پس از کسب دو پیروزی توسط لندو نوریس روند مثبتی پیدا کرده، جبران این فاصله بسیار دشوار به نظر می‌رسد.

با این حال، ولف در مورد وضعیت مرسدس در فرمول یک ۲۰۲۶ بیش از حد مطمئن نیست. او روز یکشنبه گفت:

ممکنه دی‌ان‌اف (تموم نکردن مسابقه) داشته باشی، ممکنه تصادف کنی. اگر این اتفاق دو بار پشت سر هم رخ بده، ناگهان اون چیزی که به نظر یک حاشیه امن خوب بود، دیگه چنین حاشیه‌ای نیست، چون شش مسابقه باقی مونده.

بنابراین از نظر من، فقط باید امتیازات رو تا زمانی که از نظر ریاضی دیگر برای آن‌ها واقع‌بینانه یا ممکن نباشه که قهرمان بشن، نادیده بگیریم و تا اون زمان روی تک‌تک هفته‌ها تمرکز کنیم و سعی کنیم بهترین عملکردمون رو ارائه بدیم.

برای ارائه “بهترین عملکرد”، مرسدس یک آپدیت “قابل‌توجه” آماده دارد که قرار است در مالزی روی خودروها نصب شود. ولف با وجود پذیرفتن اینکه معرفی قطعات جدید در پیست می‌تواند با مشکلاتی همراه باشد، نسبت به قطعات جدیدی که ماه آینده معرفی خواهند شد، اطمینان دارد.

او روز شنبه گفت:

فکر می‌کنم در مالزی یک آپدیت قابل‌توجه میاریم. بنابراین باید یکی دیگه رو در باکو پشت سر بذاریم و بعد ببینیم چه می‌شه، اما گاهی اوقات نتیجه با چیزی که روی جاده می‌بینیم خیلی خوب همخوانی نداره.

امیدوارم این بار اینطور نباشه و امیدوارم از نظر ارتقاها ما رو به سطح بقیه برسونه، اما هیچ‌وقت نمی‌شه مطمئن بود.

درباره نویسنده

به موقعش گاز بدیم و به موقعش ترمز بگیریم :)

مطالب مرتبط

راهنما؛ برای گزارش دیدگاه خلاف قوانین، با محتوای "#گزارش" به آن پاسخ دهید.

یک دیدگاه

  1. Ali.. Ferrari

    1

    0

    کلا احتیاج به استفاده از آپدیت aduo هم نداره انقدر پکیجشون خوبه.تعادل پاوریونیت با طراحی بدنه بهترین خروجی رو داده.فعلا تیمی با پاوریونیت غیر مرسدسی پل پوزیشن نگرفته.۱۲ برد با پاوریونیت های مرسدس.اون دو تای فراری خصوصا در سیلورستون با شانس همراه بود.امتیاز گیری تیمهای مشتری مرسدس هم مشخص میکنه سازگار شدن با پاوریونیت مرسدس راحت تر انجام میشه.مکلارن ظرفیت خودشو پیدا کرده،آلپین در میانه جدول امتیاز گیری داره فقط ویلیامز کمتر از توقع بوده چون اول با مشکلات وزن درگیر بودن بعد آپدیت های کارامدی نداشتن.اما بهرحال ۱۱ امتیاز گرفتن تا حالا. حالا دو مشتری فراری.هاس تقریبا تمام امتیازاتشو در دو مسابقه اول گرفت چون رقبای امتیازگیری در استرالیا و چین از مسابقه خارج شدن.استرالیا پیاستری استارت نزد در چین هر دو مکلارن استارت نزدن.استرالیا هجار dnf فنی,چین مکس dnf فنی.همین دو مسابقه هاس ۱۷ امتیاز گرفت،دوازده مسابقه بعدیش فقط ۴ امتیاز.کادیلاک رو چون فصل اولش هست ازش انتظار نداریم ولی همین کادیلاک اگه پاوریونیت مرسدس داشت هر مسابقه ریتایر نمیشدن،سازگاری با پاوریونیت فراری مثل مرسدس خوب نیست.مشتریان مرسدس مسابقات جلوتر رفت بهتر شدن،ردبول,هم خودش هم ریسینگ بولز خیلی بهتر از مسابقات ابتدایی شدن البته ریسینگ بولز کمترین فراز و نشیب رو داشته یعنی تقریبا بیشتر فصل در محدوده امتیازگیری بوده که عالیه.فراری و هاس سقوط آزاد کردن بین رقبا.شیب امتیازگیری تیمها رو نگاه کنیم همه اینها کاملا واضح هستن.
    مکلارن فصل بعد حتما نزدیکتر میشه به مرسدس و ردبول اگه مشکلات نرم افزاری باتری رو حل کنه وضعش متفاوت میشه.

دیدگاه خود را بیان کنید