چارلز لکلرک، راننده فراری در تعیین خط فرمول یک لاس وگاس ایالات متحده 2023 به پول پوزیشن (خط یک) رسید در حالیکه ویلیامز نیز با پکیج خود شگفتی آفرید.

📽 ویدیو تعیین خط فرمول1 لاس وگاس

خلاصه زمانگیری لاس وگاس 2023

13 راننده بلافاصله به پیست وارد می شوند.

رانندگان هاس اولین راننده هایی هستند که زمان ثبت می کنند. هنوز مرسدس به پیست وارد نشده، لکلرک زمان 1.34.898 ثانیه را ثبت می کند.

تمام 20 راننده در پیست حضور دارند، سرجنت با ثبت زمان 1.35.061 ثانیه به رده دوم می رود!

به نظر می رسد که پرز مانع نوریس شد. همیلتون هم به رده سوم رفته و آلبون و آلونسو هم خود را بین 10 نفر اول قرار می دهند.

جورج راسل که تا الان دوری را نزده بود بالاخره با ثبت یک دور خود را به رده ششم می رساند.

فراری ها در حال پرواز هستند. ساینز و لکلرک رده های اول را با یکدیگر جا به جا می کنند.

یوکی سونودا در پیچ 5 از پیست خارج شده و پرچم زرد نشان داده می شود.

مکلارن انگار دوباره به نسخه بحرین برگشته است. هر دو خودروی مکلارن از راهیابی به مرحله بعدی تعیین خط باز می مانند.

نوریس، آکون، ژو، پیاستری و سونودا در مرحله اول تعیین خط حذف می شوند.

شروع مرحله دوم تعیین خط

رانندگان زیادی به پیست وارد می شوند و آلونسو فعلا با زمان 1.33.880 ثانیه سریعترین فرد پیست است.

رانندگان مرسدس دو دور گرم کردن می زنند و آماده برای ثبت دور می شوند.

لوئیس همیلتون و جورج راسل با فاصله 0.033 ثانیه از یکدیگر در رده های دوم و سوم قرار می گیرند.

دوباره رانندگان فراری در رده های اول و دوم قرار گرفته اند. چارلز لکلرک فعلا با زمان 1.32.834 ثانیه صدرنشین است.

سرجیو پرز و لوئیس همیلتون در مرحله دوم تعیین خط حذف می شوند. قمار پرز جواب نداد و همیلتون هم گفت که نمی توانست از این سریعتر برود.

همیلتون، پرز، هالکنبرگ، استرول، ریکاردو از راهیابی به مرحله بعدی باز ماندند.

هر دو راننده ویلیامز به مرحله سوم رفتند!

شروع مرحله سوم تعیین خط

چارلز لکلرک، کارلوس ساینز و مکس ورشتپن فعلا به ترتیب در رده های اول تا سوم قرار دارند و آلونسو نیز با توجه به قفلی که داشت به رده چهارم می رود.

جوج راسل با زمان 1.33.567 ثانیه به رده پنجم می رود.

تمام راننده ها برای دور پایانی خود در مرحله سوم، راهی پیست شدند.

مکس از ادامه دور خود منصرف و به پیت می رود.

ساینز با 0.044 ثانیه اختلاف با لکلرک، به رده دوم می رود و فراری یک دو می کند!

جدول تعیین خط فرمول یک لاس وگاس 2023

#رانندهتیم زمان
1چارلز لکلرکفراری1:32.726
2کارلوس ساینزفراری+0.044*
3مکس ورشتپنردبول+0.378
4جورج راسلمرسدس+0.386
5پیر گسلیآلپین+0.513
6الکس آلبونویلیامز+0.597
7لوگان سارجنتویلیامز+0.787
8والتری بوتاسآلفارومئو+0.799
9کوین مگنوسنهاس+0.811
10فرناندو آلونسواستون مارتین+0.829
11لوئیس همیلتونمرسدس1:33.837
12سرجیو پرزردبول+0.018
13نیکو هالکنبرگهاس+0.142
14لنس استرولاستون مارتین+0.362**
15دنیل ریکاردوآلفاتائوری+0.471
16لندو نوریسمک‌لارن1:34.703
17استبان اکونآلپین+0.131
18گوانیو ژو
آلفارومئو+0.146
19اسکار پیاستریمک‌لارن+0.147
20یوکی سونوداآلفاتائوری+1.744

*10 رده پنالی

**5 رده پنالتی

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

راهنما؛ برای گزارش دیدگاه خلاف قوانین، با محتوای "#گزارش" به آن پاسخ دهید.

40 دیدگاه

  1. Max . 1

    16

    7

    فراری مثل همیشه پل پوزیشن
    ردبول برد مسابقه

    • Ali🦁3

      21

      0

      Max 1
      به نظرم مکس مسابقه راحتی نخواهد داشت در شرایط طبیعی) چه فراری چه ردبول جای هیچ اشتباهی تو رانندگی+ استراتژی وگاراژ ندارن.

    • Mehdi.83

      7

      5

      لکلرک با این ماشین اول نشه دیگه هیچی.تازه گفت از عملکردش تو کیو 3 راضی نبود.ستاپ ماشینشون عالیه و کاملا ماشین برترن تو این پیست.باقی تیم ها هم که کفی ها مرسدس برتر بوده با ستاپ لو درگ حالا فردا مشکل لاستیک پیدا کنن یا نه باید دید اما کلا بهتر از حد انتظار شدن از تمرین سوم به بعد. ردبول هم جاهای خیلی خاصی برتری نداره و اون تاپ اسپید هم فقط بابت دی آر اس قوی که کنار فراری و مرسدس قرار گرفته.مکس هم پیچ 1 خیلی خوب و پیچ 14 هم بدترین جایی که تایم از دست میداد.
      اینها یه سری نکات از تمرینات و تعیین خط بود وتقریبا همه فردا انتظار برد لکلرک دارن و همچنین سبقت های زیاد تو رده های مختلف با این نتیجه تعیین خط..
      فردا مثل قبل که لکلرک پل میگیره مکس میبره نیست.البته یکی از جاهایی که ثانیه های زیادی میشه از دست داد یا بدست آورد بی اشتباه بودن و کم نوسان بوده لپ تایم ها تو تعداد دورهای زیاده.امیدوارم لکلرک برنده بشه.برد فراری برای کل فرمول یک خوبه.

  2. mehdi.b_44

    11

    8

    استارت فردا خیلی هیجان پشتش هست.از ی طرف چارلز و مکس و جورج و از ی طرف دیگه لوئیس و کارلوس و چکو.

  3. Ali🦁3

    13

    2

    تا حدودی مشخص بود فراری ردیف یک قفل
    می کنن عالی بودن چارلز بدون اشتباه دور زد ولی ساینز بیچاره که حقش نبود یه شباش داد به مکس که بیاد ردیف یک با چارلز حالا ببینیم یه جده 22 دیگه خواهیم دید یا نه چون پیس فراری هم بهتر از ردبول نشون داد تو تمرین هر چند چارلز اگه می خواد برد کسب کنه که شانس بالایی هم داره ولی باید از استارت تا پرچم شطرنجی بدون اشتباه باشه ماشین فراری نشون داده قابلیت برد در این پیست خیابونی داره و ماشین ردبول هم باید واسه سال آینده آدرین نیوی فکری کنه برای این پیستای خیابونی مخصوصا پیچهای سرعت پایین.
    چکو و لوئیس هم باحال شدن یه رقابت بینشون می بینیم که فکر نکنم بتونن جلو ساینز دفاعی کنن.
    ویلیامز هم ترکوندن ولی مهم فردان که امتیاز بگیرن.

  4. sasan11

    9

    21

    چرا انقد ردبول میترسه چکو با مکس رقابت کنه.بنده خدا نمیزارن درست تایم بزنه.شما ک وسط سال جاشه با ریکیاردو عوض میکنین دیگه نگران چ هستین

    • Ali🦁3

      21

      6

      Sasan11
      برو از برنامه ریزی مهندسش سوال کن هیچ ربطی به بقیه سران ردبول نداره، بعدش آخه چکو چه رقابتی می خواد با مکس بکنه.؟

    • Soheil_JB22

      14

      9

      به همون دلیل که مرسدس میترسید به بوتاس اجازه بده با همیلتون رقابت کنه
      Valttery it’s james

      • NICO ROSBERG-06

        7

        0

        فقط اومدم که توجه شما رو به یه چیزی جلب کنم و برم .
        در حالی که دریچه های فاضلاب وسط خیابون توی کشور مدعی فناوری ،کیکه،، با نهایت تاسف میبینی که ۱۰رده بی صاحب پنالتی داده شده به ساینز واقعیه 🤐🤮 اینجا با اون وضعیت دریچه های قلابی فاضلابشون بایداسمش از لاوگلاس تغییر پیدا کنه به ، لاس به گاست.
        ا.حمقا.نه ترین پنالتی تاریخم تعلق میگیره به داوری این گرندپری .
        عمیقأ دلم برای ساینز میسوزه.

      • Mahdiye

        3

        0

        در پاسخ به دوست عزیز Nico، واقعا دادن پنالتی به ساینز فاجعه بود. استوارت‌‌ها میتونستند استثنا قائل بشند یا به هرحال فکری بکنند. اونم در پیستی که فراری کاملا پیس خوبی داره و ساینز سرحال نشون داده. واقعا ناعالانه بود و نمیدونم قدرت چانه‌زنی فراری کم بوده یا کم‌کاری نکردند در این زمینه چون مصاحبه خاصی از تیم ندیدم تر این زمینه ولی واقعا ناعالانه بود.

      • Max . 1

        0

        0

        دوست عزیز برای پنالتی ساینز رای گیری گذاشتن بین 9 تیم
        8 تیم رای دادن که پنالتی نداره و مرسدس رای به پناتی داده
        و چون مرسدس حق وتو داره نتونستن پنالتی ندن

    • amir82_yusefi

      5

      2

      داداش شما لطف کن تاریخو بررسی کن بعد کامنت بذار.آقا سهیل اصلا نیاز نیست به دوران بوتاس اشاره کنی همین برزیل امثال هفته قبل رقابت هیچی کار تیمی نکرد همیلتون راسلو تو دی آر اسش نگه نداشت ماشین داغ کرد دی ان افش کردن.به همون مدلی که تو ژاپن نذاشتن راسلو همیلتون رقابت کنن.

  5. Hassan Mohebbi

    13

    3

    به به جانم. چه کرد چارلز لکلرک😍😍😍
    تبریک به تمام فراری فن‌ها و علی‌الخصوص فن‌های لکلرک.
    ایشالا برد برای خودمون💪🙏
    خدا رو شکر که این اتفاق برای فراری افتاد (دریچه فاضلاب رو میگم) که بتونن جریمه رو اعمال کنن و کسی هم مشکلی باهاش نداشته باشه. قوانین فرمول یک فقط برای فراری اجرا میشه🤦🏻‍♂️
    از اون طرف مکلارن چی‌کار میکنه با لندو. فکر کنم میتونست بیاد دور بزنه. اینجا واقعا برای منی که طرفدار لندو هستم خیلی ضدحال بود.
    مسابقه رو که نمیتونم ببینم ولی امیدوارم وقتی خبر رو که میخونم این لکلرک باشه که برنده شده.

  6. Mscforever

    8

    0

    چه ریسک بدی از گاراژ چکو در حالیکه سه دقیقه هنوزوقت داشت و چه رقابتی بشه اون عقب
    آلونسو،لوییس،ساینز،چکو ،لندو و پیاستری
    یه استارت خطرناک

  7. Siamak

    13

    4

    این یه نمونه از چهره واقعی فراریه ! قاعدتا باید صحنه هائی از این قبیل بیشتر از فراری ببینیم در صورتیکه فعلا اینطور نبوده !
    باید منتظر ریس باشیم تا معلوم بشه آیا چارلز میتونه جایگاهشو حفظ کنه ؟ یا پسران فراری دوباره فقط تو تکدور موفق بودند ؟
    ده رده پنالتی کارلوس ، اونهم بعلت تعلل و بی دقتی برگزار کننده مسابقه ، علاوه براینکه هزینه بالائی رو دست تیم گذاشت درصورتیکه تیم و یا راننده هیچ نقشی در این شاهکار نداشت ، با هیچ منطق و معرفتی توجیه پذیر نیست .
    فراری باید روی اعتراضش به این تصمیم به پنالتی داده شده پایفشاری میکرد ، اگه هورنر و یا ولف بودند اینکار رو میکردند ، ولی فراری کلاس گذاشت و از آجان کشی خودداری کرد !
    گاهی نجابت زیادی و باکلاس رفتار کردن افراطی ، بی عرضه گی معنی میده . چه بسا این تصمیم جایگاه دوم سازندگان فصل رو از فراری بگیره .

    • Arshia-sh

      6

      1

      به نظر من باید ردبول ریسک میکرد و موتور نو میذاشت برای مکس.
      فکر میکنم این پیست قابلیت دو تا سه بار سیفتی کار رو داره و میتونست طول مسابقه جبران کنه البته کفی ۱.۵ کیلومتری هم خیلی میتونست بهشون کمک کنه.
      به عنوان فن مکس برد فرداش برام خیلی صد در صد نیست چون هم فراری ریس پیس اش خوبه هم موتور مکس دیگه مثل مسابقات قبلی دست یافتنی نیست و هم اینکه بهر حال پیست، پیست خیابونیه و کوچکترین اشتباه اخرین اشتباه مسابقته.

    • SINA

      2

      1

      من نشست خبری مدیران تیم که روز جمعه برگزار شد رو دیدم. اونجا با اینکه مجری خیلی تلاش داشت روی برگزاری مسابقه در وگاس و کلا نمایش این اخر هفته مانور بده، واسور خیلی عصبی بود و کاملا داشت این عصبانیت رو نشون میداد و در اخر مجری رو مجبور کرد که ازش سوالای چرتو پرت نپرسه دیگه. در اخر نشست هم که یک نفر سوال خیلی مسخره ای پرسید و منجر به انفجار توتو شد که گفت خیلی متاسفه بابت فراری و داستاناش.
      بنظرم کوتاه نیومدن فقط دیگه خسته شدن از این چنین اتفاقات الکی و پشت سرهم و فقط میخوان که این فصل رو تموم کنن.

      • Siamak

        6

        2

        مثلا دلمون خوشه که فراری تنها تیم دارنده حق وتوی اف وانه !!…
        واسر هم عصبی نشه بهتره ، واسه پوستش خوب نیست . همون شیربرنج همیشگی باشه بیشتر به کاراکترش میآد !

    • Mscforever

      3

      1

      واقعن بی عملی مدیران فراری در مورد این پنالتی باعث ناامیدیه تو این پیست موقعیت داشتن باتوجه به ستاپ خوب ماشیناشون تو ریس فردا جایگاه دوم سازندگانم بگیرند ولی به راحتی ازکنار مسئله رد شدن و اجازه دادن حق رانندشون خورده بشه

  8. Milad4424

    5

    0

    تبریک به فراری فن ها نتیجه یه خورده شبیه سنگاپور بود ، شنبه واسه فراری یکشنبه واسه ردبول (منظورم فرداس)
    بنظرم اگر لکلرک ۴ و ۵ دور اول خوب دفاع کنه از مکس میتونه جلو بمونه بعد ردبول با یه استراتژی خفن آندر کات میکنه ، ولی این مکسی که من میشناسم قبل از پیت استاپ ها لکلرک رو رد میکنه
    مکس از پیروزی سیری نداره، فراری فردا روز سختی و داره
    مرسدس اگه اتفاق خاصی نیافته فردا رده تیمی رو دو دستی تقدیم فراری میکنه ، فقط استارت رده های ۱۰ به پایین ، وحشتناکن هرکدوم ، رقابت پرز و ساینز شاید جذاب و توهم با برخورد باشه
    به امید ریسی جذاب

    • Siamak

      5

      0

      میلاد جان ، باسلام .
      با توجه به پنالتی داده شده به ساینز و اطاعت محض فراری از تصمیم ناظرین ، برخلاف شما بنده معتقدم شانس مرسدس برای حفظ رده دوم سازندگان کماکان بیشتر از فراریه . مگه اینکه فردا روز ، روز ساینز باشه و پیست رو تا رده دوم سوم شخم بزنه !

      • Milad4424

        5

        3

        سلام آقا سیامک عزیز
        بنظر بنده تاپ اسپید فراری به نبست بهتر از مرسدسه
        تازه بدون DRS ، پیست مکزیک لویس که به سختی به خاطر اختلاف لاستیک لکلرک رو رد کرد و راسل کلا نتونست از ساینز رد شه
        فراری مشکل نگهداری لاستیک رو داره که اونم تو این پیست بخاطر نوع آب و هوا بنظرم مشکلش زیاد اذیتش نکنه ، البته نباید لویس همیلتون رو دست کم بگیریم ، دو سه لول بهتر از ساینزه
        به شخصه از این آخر هفته ناامید بودم ولی تعیین خط یه خورده ریس رو جذاب میکنه

  9. MSF11

    7

    0

    فراری بد شانسی بوده بعد تیم و راننده و ماشین شده
    ساینز که تو یه دنیای دیگه دور میزد امروز فردا باید با ردبولِ پرز و همیلتون بجنگه…
    و شارل که اگه ساینز و پشت سر خودش داشت ممکن بود مکس و اذیت‌کنه…حالا مکس و کنار خودش میبینه
    ترسم از راسلِ که هوایی نشه بزنه سه نفر اول و به فنا بده

    • ایرن

      7

      1

      البته منطور لدب ندارم ها. فقط محض مزاح میگم. دوستان مرسدس ببخشند.

      یادمه یه موقعی وقتی بوتاس میفتاد توی رده های پایین تر تعیین خط باید از استارت بوتاس میترسیدیم. الان باید از استارت راسل ترسید. همیشه یه راننده توی مرسدس هست که باید از استارتش توی رده های پایین تر ترسید خخخ

      • Milad4424

        2

        0

        راسل رده پایین استارت نمیزنه فکر کنم پشت مکس باشه

  10. Ali.. Ferrari

    4

    0

    تبریک به شارل و طرفدارای فراری.
    شارل ثابت کرده که اگه فراری تو این سالها توی مسابقه مشکل پیت استاپ و استراتژی و ثبات و سرعت مسابقه ای کافی نداشت قهرمانی خارج از دستش نبود.چند مسابقه اول ۲۰۲۲ قبل از شروع مشکل پاوریونیت و دسته گلهای تیم استراتژی اینو نشون داد.
    توی مسابقه مکس شانس اول برد هست چون توی استراتژی و مدیریت تایر و سرعت مسابقه ای برتری داره ردبول.
    یه موضوع دیگه احتمال زیاده پرچم قرمز و زرد هست.یه اشتباه تو این پیست اشتباه آخره و اونم با دمای پایین تایر که نقطه ترمزگیری تغییر پیدا میکنه و باعث از دست دادن کنترل میشه یا کرب هایی که مثل یخ میونن باشن.
    چه پرچم قرمز یا پرچم زرد پیش بیاد میتونه برنامه یه تیم رو بهم بزنه و شانسی به بقیه بده برای سکو.
    فراری یه دست تایر سافت رو هدر داد توی کیو دو،جاییکه تایم شارل و کارلوس کافی بودن ولی رفتن و شارل تایر نو استفاده کرد و تایمشو بهتر کرد.کاریکه ردبول انجام نداد.توی اتفاقات مسابقه اگه یه دست تایر سافت لازم بشه این اشتباه فراری بدجور به ضررشون میشه.امیدوارم هر کس شایسته تر هست برنده بشه و اتفاقای مسابقه به ضرره فراری نشه.

  11. ایرن

    3

    8

    من که ار کل تمرین ها و تعیین خط فقط کیو 3 رو دیدم.
    وقتی داشت ساینز رو نشون میداد تعجب کردم و فکر کردم اشتباه اسم رو نوشته. گفتم این حتما بوتاس هست و اشتباه نوشته ساینز. بعد دیدم روی بال نوشته فراری. چقدر این لیوری به فراری نمیاد. چقدر زشت بود. واقعا این چیه؟ اصلا از رنگ خودرو خوشم نیومد.

    و اینکه چه کردند ویلیامزها.

    امیدوارم این مسابقه با برد فراری تموم بشه. این مسابقه بهترین فرصت هست برای جبران فاصله امتیاز بین تیمهای مرسدس و فراری. احتمال خیلی زیاد لوییس توی مسابقه میتونه به رتبه های بالاتر بیاد و امتیاز بگیره (البته من دیتاهای مربوط به شبیه ساز سرعت مسابقه ای رو ندیدم و حدس میزنم فقط) اما اینکه هر دوی فراری ها اون بالان و احتمال اینکه حتی برد مسابقه برای فراری باشه یعنی یه فرصت خیلی خوب.

    • ایرن

      1

      1

      راستی الان از توی کامنتها فهمیدم که به ساینز ده رده پنالتی داده شده. یکی لطف میکنه دقیقا توضیح بده چی بوده ماجرا؟

      • Siamak

        4

        1

        تو تمرین اول دریچه چدنی فاضلاب موجود در پیست هنگام عبور ماشین ساینز از روی دریچه بعلت مکش ایجاد شده بین فلور ماشین وزمین از جای خود خارج شد ، فلور ماشین ، حتی قسمتی از صندلی راننده و موتور گیرباکس ماشین ساینز رو مورد عنایت قرار داد و ماشین به کما رفت !
        عوض اینکه فیا به فراری خسارت بده ! :)) ، به علت تعویض موتور گیرباکس ،فراری رو شامل رحمت خودش قرار داد و به ساینز فلک زده 10 رده پنالتی داده شد !!…

      • Ali.. Ferrari

        3

        0

        بانو ایرن توی تمرین اول کارلوس خودروش بشدت آسیب دید موقع رد شدن از روی درپوش های آب.دانفورس خودرو اونرو کند از جا و شانس بد فراری که برای کارلوس این اتفاق افتاد.دریچه هایی که باید محکم میشدن قبل از مسابقه و ناظرانی که جای بررسی پیست توی هتلها ترجیح دادن بد بگذرونن.حالا اگه فرضا بتونی بوده بازم راه داشته تا محکم بشه همونکاری که بعد بلایی که سره خودروی کارلوس اومد انجام دادن.مسخره تر اینکه علاوه بر ضرری که به فراری زدن با توجه به محدودیت بودجه،بخاطر تعویض پاوریونیت ده رده پنالتی برای ساینز.اینهمه هیاهو برای این مسابقه که باز هم نشون داد فرمول یک فقط فکر زرق و برق پیست هست برای درآمدش و رقابت نزدیک بین تیمها برای قهرمانی رو کنار گذاشتن سالهاس.انصافا غیر از طرفداران مکس و ردبول،طرفداره بقیه تیمها چه لذتی میبرن از مسابقات.در شایستگی ردبول و مکس شکی نیست ولی ما+فیا و فرمول خودشون رو بی اعتبارتر میکنن هرسال

    • Siamak

      2

      0

      ایرن خان ، باسلام .
      احتمالا بغیر از اینکه تمرینها رو ندیدید ، کامنتهای قبل رو هم ملاحظه نفرمودید . هردو فراریها اون بالا نیستند . چارلز پل پزیشن داره ، ولی کارلوس با 10 رده پنالتی ناحق از رده 12 استارت میزنه .

    • Hassan Mohebbi

      2

      0

      ولی به نظر من فراری قرمز سفید خیلی جذاب‌ور از قرمز و مشکیه. تازه یاد سال‌هایی که کیمی و سب هم‌تیمی بودن رو برام زنده میکنه.
      امیدوارم فقط استراتژی‌ها تیم و اتفاقات مسابقه‌ای به ضرر لکلرک نشه و بتونه این مسابقه رو ببره.🙏🤲

      • Mahdiye

        0

        0

        منم موافقم و این لیوری یادآور دوران طلایی فراری هست و امیدوارم تو فصل بعد ازش استفاده کنند. تو سایت فروشگاه اکسسوری فراری هم چک کنید بشدت از اکسسوری و هودی و کلاه این طرح و این ریس استقبال شده که دیگه از حالت فروش به ثبت سفارش تبدیل شده. امیدوارم فردا فراری ببره که کلی خاطرات خوب برامون زنده بشه.

  12. |ZXE-LECLERC16|

    5

    0

    سلام 🙂
    جدای از نتیجه تعیین خط( که خب هنوزم نمیدونم چطوری چارلز تونسته ۵ تا پول بگیره این فصل!) و جوری که مسابقه تموم خواهد شد، به نظرم این مسابقه ۹۰٪ اش خجالت برای فرمول یک و فیاست. اون از دمای پیست تو شب، بعدشم که شل! بودن دریچه ها! ی فاضلاب، اونم از ۱۰ رده پنالتی ساینز، و البته اصل مطلب هم که کلا هدف از برگزاری این مسابقه پول در آوردن از امریکاست…
    قشنگ اول یکم پول زدن! بعد تصمیم گرفتن که کارای برگزاری رو انجام بدن… واقعا خجالت آوره…
    عه راستی مکس هم که قهرمان شده! این مسئله عجیب و کاملا غیر قابل پیش بینی :// رو با تاخیر فراوان به مکس فن های سایت تبریک عرض می کنم، و میگم که… لازم نیست چیزی بگم، بذار بگم سال دیگه ۱۲۰٪ برا مکسه که شاید یه اتفاقی بیفته و نباشه براش :)) ( البته در اصل قضیه که بازم برا چارلز و فراری نیست تفاوتی ایجاد نمی کنه ولی خب :)) )

  13. Alireza Verstappen

    1

    0

    این لاس وگاس آمریکا با کارهاش تموم جذابیت های مسابقه رو ازبین برد

  14. amir82_yusefi

    1

    0

    برو بریم فراری.فردا لکلرک دو تا رقیب داره مکس و شانس خودش خداجون فردا رو به خیر کن لطفا.ولی فک کنم آخرالزمان بود دوتا ویلیامز و کوین مگناسن کیو سه بودن.
    اتفاقا به نظرم این لیوری قشنگ تر از لیوری موزی فراری برای ایتالیا بود.

  15. NICO ROSBERG-06

    3

    0

    فقط اومدم که توجه شما رو به یه چیزی جلب کنم و برم .
    در حالی که دریچه های فاضلاب وسط خیابون توی کشور مدعی فناوری ،کیکه،، با نهایت تاسف میبینی که ۱۰رده بی صاحب پنالتی داده شده به ساینز واقعیه 🤐🤮 اینجا با اون وضعیت دریچه های قلابی فاضلابشون بایداسمش از لاوگلاس تغییر پیدا کنه به ، لاس به گاست.
    ا.حمقا.نه ترین پنالتی تاریخم تعلق میگیره به داوری این گرندپری .
    عمیقأ دلم برای ساینز میسوزه.

  16. NICO ROSBERG-06

    0

    0

    و سیرکی که مرسدس برای همیلتون راه میندازه و عملا یکی از راننده هامون و با برنامه ریزی کاملا دقیق و مهندسی شده با اراده خودمون از کیو سه حذف میکنیم و میندازیمش جایی که راننده جلوییش کسیه که تشنه به خون لویسه و راننده پشت سریشم داره برای امتیازات تیمی برای دومی فصل اونم با ماشین دوبرابر سریعتر،می جنگه.
    حالا کاش همینجا بخش ترسناک داستان تموم میشد، شما اینجای ماجرا هم برای درک کردن بهتر قضیه، و شرایطی که لوییس توش گیر کرده،یه عدد سرجیو پرز هم که داره برای دفاع از عنوان دومی فردی سال و نگهداشتن صندلیش برای سال آینده میجنگه رو بعنوان اشانتیون بهشون اضافه کن .برای شخص بنده که طرفدار مرسدسم این اتفاقی که برای لوییس تو وگاس افتاده خیلی دارکه .ینی این اتفاق برای یه راننده که داره برای دومی فردی میجنگه،اونم با این چیدمان ترسناک هر هزار سال یکبار اتفاق میوفته که الان در عصر ما شاهدش هستیم پس ازش لذت ببرید🙃🤢
    آقا یکی به اون مهندس متفکر گاراژ لویس بگه که اون ساعت لعنتی برای اینه که شما بهش نگاه کنی و بفهمی که چه زمانی راننده ت و استارت ران کنی تا بتونه خودش و به تایم استارت آخر،برسونه. ماشالله، ماشالله مهندس ،آفرین به این همه هوش و درایت و محاسبات دقیق. این دومین مرتبه ست که گاراژ مرسدس این کار و تو این فصل انجام میده. دقیقا اینجوریه که ما قراره در فصل آینده امیدوار باشیم که بتونن ماشینی تدارک ببینند برامون مهندسین که برای قهرمانی مدعی باشیم.
    عالیه . من یکی که حسابی امیدوارم شدم😖🤮🤮🤮

  17. Mahdiye

    0

    1

    بوی برد فراری به مشام میرسه…!!!! امیدوارم فراری اشتباه و سوتی خاصی نده و لکرلک آخر فصل یه برد نصیبش بشه. ردبول هم که شبیه به سنگاپور شدن. در هرحال تو ضیافت تبلیغات امیدوارم ریس جذاب باشه.

  18. سیاوش Kurd

    2

    1

    تبریک به فراری فن ها…
    فراری با واسر توی مسیر درستیه…
    بندتو ویگنا بعد از مدت ها بازسازی امکانات مارانللو رو شروع کرده…
    ساینز واقعا حیف شد، می‌تونستیم توی همین مسابقه کار مرسدس رو تموم کنیم،، البته ساینز با توجه به دیتا ها بعد از مکس سریع ترین بود و فردا می‌تونه خودشو بکشه بالا، هرچند کار راحتی نیست چون با توجه به کفی هاش مثل مونزا احتمال داره توی قطار دی ار اس گیر کنه..
    فردا با توجه به ماشینی که زیر پای مکسه به احتمال بسیار زیاد برد برای اونه، مگه اینکه شارل جادو کنه، توی این پیست باطری نقش بسیار پر اهمیتی داره که فراری متاسفانه توی این زمینه در حد ردبول نیست ، هرچند ابتدای فصل با جذب دیوید مازرونی از مازراتی توی بخش الکتریکی پاوریونیت قول داده مشکلاتو برای فصل حل کنه.
    طبق داده ها توی لانگ ران مکس تقریبا به طور میانگین ۳ دهم سریع تر از لکلرک‌بود.. عملا غیر ممکنه با ماشین سه دهم کندتر بشه دفاع کرد، هرچند باید واقعا دید این فاصله توی مسابقه خواهد بود
    بهترین نتیجه برای لکلرک دومیه.
    انتظار برد از شارل داشتن احمقانسس..!
    وستپن و اوکون چقدر جالبن…!!
    یاد پت و مت می افتم
    و در آخر بگم با توجه به این مسابقه کاملا معلومه فراری فصل بعد باید دوباره برای افزایش دانفورس به سمت سایدپاد های پهن بره..