روند پول پوزیشن های (خط یک) مکس ورشتپن در روز شنبه در تعیین خط فرمول1 ژاپن 2024 ادامه یافت و دیگر راننده ردبول، سرجیو پرز نیز در رده دوم قرار گرفت.
لندو نوریس با یک دور خوب، نزدیکتر از دیگر راننده ها به ردبول بود و مکلارن خود را در فاصله 0.292 ثانیه ای آنها در رده سوم قرار داد. کارلوس ساینز، راننده فراری نیز در استارت روز یکشنبه، هم ردیف نوریس خواهد بود.
فرناندو آلونسو با استون مارتین خود زمان پنجم را ثبت کرد در حالی که راننده های مرسدس، لوئیس همیلتون و جورج راسل موفق به قرارگیری در سه ردیف ابتدایی نشدند.
جدول تعیین خط فرمول یک ژاپن 2024
| # | راننده | تیم | زمان |
|---|---|---|---|
| 1 | مکس ورشتپن | ردبول | 1:28.197 |
| 2 | سرجیو پرز | ردبول | +0.066 |
| 3 | لندو نوریس | مکلارن | +0.292 |
| 4 | کارلوس ساینز | فراری | +0.485 |
| 5 | فرناندو آلونسو | استون مارتین | +0.489 |
| 6 | اسکار پیاستری | مکلارن | +0.563 |
| 7 | لوئیس همیلتون | مرسدس | +0.569 |
| 8 | چارلز لکلرک | فراری | +0.589 |
| 9 | جورج راسل | مرسدس | +0.811 |
| 10 | یوکی سونودا | آر بی | +1.216 |
| 11 | دنیل ریکاردو | آر بی | 1:29.472 |
| 12 | نیکو هالکنبرگ | هاس | 1:29.494 |
| 13 | والتری بوتاس | سائوبر | 1:29.593 |
| 14 | الکس آلبون | ویلیامز | 1:29.714 |
| 15 | استبان اکون | آلپین | 1:29.816 |
| 16 | لنس استرول | استون مارتین | 1:30.024 |
| 17 | پیر گسلی | آلپین | 1:30.119 |
| 18 | کوین مگنوسن | هاس | 1:30.131 |
| 19 | لوگان سارجنت | ویلیامز | 1:30.139 |
| 20 | گوانیو ژو | سائوبر | 1:30.811 |


ایکاش f1 شرط بندی داشت…میبستیم رومکس الان یه فراری زیر پامون بود
روی ردبول میبندی بعد با پولش فراری میخری؟؟ چجوری حساب کردی؟ فراری مگه رقیب اینا باهم رقیب نبودن!🤔🤨 چطوری حزب باد؟ خوبی؟ خداقوت😂😂
شما یه مدل ردبول نام ببر من بخرم
ردبول رو همین الانم میشه خرید سوپر مارکتا همه دارن فراری و بنزن که دست نیافتنین😁
تعیین خط امروز عجیب بود حس و حال غریبی داشت.
لکلرک یه چیزیش شده.
دیگه تعیین خط هم حال نمیده لکرک وقتی رادیو زد دیگه نمیتونم از این بهتر اونم لکرک؟؟
یه اتفاقی براش افتاده شاید
اتفاقی واسش نیفتاده ،این ساینزه که داره واسه ادب کردن فراری همه کار میکنه ،و بدشانسی که لکلرک هم تیمیشه ینی امسال ساینز بنظرم از نظر امتیازی کاری میکنه که فراری حسرتش و بخوره.لکلرکم بالاخره حرفه ایه میفهمه که این ساینز هیچ جوره عقب نمیشینه و رفتارش تغییر کرده این و تو دو ریس قبلی وقتی این دوتا به هم میرسیدن تو درگیریها شون دیدیم.همین رفتارش،روی اعتماد بنفس چارلز تاثیر گذاشته.
دوست گرامی فصل قبلم اول فصل ساینز خیلی بهتر بود با وجود بدشانسی های لکلرک و دی ان اف هایی ک شد اما بازم اخر فصل دیدی ک شد پس هنوز زوده ک تصمیم گیری کنیم.ساینز همون راننده ای ک هربار مکس چنددور پشت سرش بود با ی اشتباه مکس از رد میشد.
فراری هنوز نفهمیده راننده ثابتش لکلرکه وباید از همه نظر ساپورت بشه.تخم مرغ هاشو چیده تو سبد ساینزی که فقط امسال تو فراری خواهد بود.هرکسی میدونه لکلرک بااستعدادتر از ساینزه.
قطعا ماشینش با سبک رانندگیش کمی متفاوته بیشتر مناسب رانندگی کارلوس ساینزه.بخاطر همین داره رنج میکشه.خلاصه بگم این فراری بااینجور سیاستها هیچگاه قهرمان نخواهد شد
دم مکس گرم خیلی دور خوبی زد و پرز هم خوشبختانه پا به پای مکس اومد و خط یک رو برای خودشون فیکس کردند.
فقط باید یه استراتژی خوب برای استارت در نظر بگیرند.
دوستان یه توصیه بکنم برای عاشقان فرمول یک
تعطیلات عید فرصتی پیش اومد تا سریال Drive to survive رو ببینم خیلی برام جالب بود و بیشتر برام پشت صحنه و زیراب زدن ها و استرس و مصاحبه های جنجالی و …. نشون میده که پشت صحنه های مسابقه و کولیفای چه داستانهایی هست که واقعا دونستن اونها بیشتر باعث احساس نزدیکی به بعضی رانندگان و آشنا شدن با روحیه و نحوه رانندگی شون میشه.
بهرحال فکر میکنم لیبرتی مدیا خوب کارش بلده و باعث شده تعدادمخاطبان طی این چند ساله دو برابر بشه.
کوالیفای
ارشیا جان سلام . این سریال در حالی که جذاب هست و بقول شما کمک میکنه با خصوصیات اخلاقی رانندگان و مدیران تیمها بیشتر آشنا بشید ولی توجه داشته باشید بعضا کمی غلو در روایتهایشان دیده میشه و برای جذب مخاطب گاهی خط داستانی غیر واقعی میسازنند که باعث اعتراض بعضی از رانندگان هم بوده بطوری که مثلا دو سال پیش مکس خیلی معترض بود به این نوع روایت و حتی یک فصل کامل با دوربینهای نتفلیکس مصاحبه نکرد . یا مثلا تعیین خطها رو بگونه ایی نمایش میده انگار اول نفرات چهارم و پنجم تایم میزنند بعد نفرات برتر برای اول دومی میان به میدان !! . خلاصه با همه جذاب بودنش ایراداتی بهش وارده .
فرشاد جان سلام.
دقیقا به نکاتی که اشاره کردی موافقم و میدونستم که مکس توی دو سیزن نبوده به خاطر روایت نادرست از شخصیتش.
البته بعضی جاها مشخصه که یه جورایی دارن بازیگری میکنن مخصوصا وقتی میرن داخل منزل رانندگان یا مدیر تیم ها.
برای من فصل چهارم یا همون ۲۰۲۱ خیلی جذاب بود و جنگ روانی که بین دو تیم مرسدس و ردبول وجود داشت که البته پایان خوشی برای ما مکس فن ها داشت.
درست میگی ایرادات داره ولی در کل جالب بود بعضی قسمتاش .
استراژی میخوان چکار با اون هیولا
استراتژی
دوستان عزیزی که تعیین خط رو دیدن، لطفا بفرمایید که چرا نتیجه شارل انقد خرابه.
ممنون
شارل تو سکتور یک دو دهم عقب بود که طبیعی بود تو سکتور دو دو دهم سریعتر از مکس بود ولی سکتور سه با اینکه خیلی اشتباه بزرگی نکرد ولی تایم خوبی ثبت نکرد علاوه بر این که به خاطر نداشتن لاستیک سافت نو فقط یه تایم تونست ثبت کنه البته بقیه هم غیر از مکس چکو و فرناندو نتونستن تو تایم دوم سریعتر بشن
ممنونم sya جان
خوبه که چکو خودی نشون داد البته لپ اول مکس هم کافی بود براش چون رقابت پوزیشن فقط بین این دوتا بود وقتی چکو لپ آخرش نتونست پوزیشن بگیره مکس هم لازم نبود سکتور3 فشار حد بیاره چون هر لحظه صدای جی پی تو گوشش هست.
(حالا فردا اگه بارونی باشه می تونه معادلات بهم بریزه و هیجان بیاره)
نمی دونم ساینز خیلی تهاجمی شده این فصل یا چارلز افت کرده.؟ حرف فقط این کوالی نیست…ماشین فراری اینجا تعریفی نبود حالا منتظر ریس پیس هستیم.
همیلتون هم خوب راسل شکست داد اینجا مخصوصا تو سکتور یک که مهارت راننده دخیل هست درش.
راجب راننده های مکلارن از زمانی که یه نفر به اسکار میگه دکتر😅 نوریس فشاری شده و نشونش میده.
یوکی ریزه دوست داشتنی هم با تجربه شده هم دیگه رادیوهاش کنترل بیشتری می کنه)، دوست دارم فردا خوش شانسی هم براش بیاد امتیاز بگیره تو پیست خونگیش با این فرهنگ عالی تماشاگرانش.
فردا هوا نیمه آفتابی
امیدوارم البته!!!!!
فصل شکوفه هاست و دم و دقیقه کارگردان میره رو شکوفه های بهاری .
شاید اولین فصله که این موقع سال در ژاپن مسابقه برگزار میشه.
آره داداش علی . واقعا افت شارل در مقابل ساینز کمی عجیبه . هر چند ساینز داره بهترین عملکرد خودش در این چند سال اخیر رو نشان میده و خیلی بهتر از قبل شده . اینجا یه اعترافی بکنم نسبت به اشتباه خودم ، چند ماه پیش معتقد بودم دنی ریک راحت یوکی رو قورت میده ، ولی هم یوکی خیلی بهتر از قبلش شده هم دنی اصلا اون دنی ریک سابق نیست . سایه راننده ذخیره RB در دیوار پیت وال بشدت سنگینی میکنه و دنی ریک باید خودش رو آماده یک خداحافظی تلخ بکنه .
دوتا اشتباه از آلبون توی دور آخرش باعث شد بهتر از چهاردهم گیرش نیاد (البته یک تکدور بیشتر نزد و شاید دنبال حفظ لاستیک بودنند) ولی در عوض سه تا ماشینی جلوشه که شاید بتونه ازشون سبقت بگیره و بجای شکار بودن نقش شکارچی رو داشته باشه ، توی این پیست داشتن دی ار اس خیلی تعیین کننده است .
در حال حاضر RB20 تو تک دورا بهتر از Rb19 نشون داده ولی ریس پیس باید هنوز صبر کرد و فردا دید که مهمتر از کوالی هست، مکس با این ماشین هنوز پتانسیل سریعتر شدن داره در صورتی که بیشتر مچ بشه باهاش در ادامه فصل.
تو تمرینات که مکس از دورای طولانیش راضی نبود برعکس چکو.
فیا مرسدسو به دلیل نا ایمن خارج کردن راسل از پیت استاپ ۵۰۰۰ یورو جریمه کرد.
پس از برسی مشخص شده مکانیک های راسل بدون توجه به خالی یا پر بودن خط پیت اون رو خارج کردن.
پنج هزار تا که پول خورد هم حساب نمیشه
باید جریمه های سنگین تر یا پوزیشن توی استارت بدن که بیشتر حواسشون سیف رلیس باشه
خب، ما اینجا چی داریم ،یک مرسدسی که تو تمرینات خیلی سریع و زمانهای سریعی و میزنی و یهو در تعیین خط به شکل شگفت انگیز چی یدفه تایمهای هفت و هشت و نه و ده و دیگه توکل بر خدا ،برو پایین ..
بابا اون خراب شده یه مهندس توش نیست ؟؟ چهارفصل گذشت از تغییر قوانین اصلا نمیفهمم چرا باید انجینمون از نظر دوام قدرت جزو برترین ها باشیم بعد آیرودینامیک چهار ساله راننده هامون باید شتر سواری کنن🤔🤔
شما وقتی مثلا هزار اسب قدرت داشته باشی اما بیشتراز نصفش و استفاده کنی ماشین تبدیل به کانگرو بشه، ینی کشک . اون مهندسانی که یک دنیا از نبوغشون حرف میزدم الآن در حال تولیدات لبنی (کشک) هستن ،اسمشم میذاریم آپدیت.🤕😑
تبریک به مکس و فن هاش🙌 آقا خوش باشین ماشین خوب راننده خوب تر..
Nicole
مهندسان ردبول یه درس حسابی دادن به مهندسان مرسدس در این ساختار RB20.
واقعا راضی نبودین شما مرسدس فن ها؟من که تو تیم فانتزیم این هفته گذاشتمشون راضی بودم.بدون آپدیت اوردن دیگه تو پیچ های سرعت بالا مشکلی نداشتن و این نکته خیلی مثبتی بود براشون.من شخصا امیدوارم برای اولین بار این فصل رقابت کنن با بقیه.
چرا مرسدس, مکلارن ها که این مسابقه خیلی بهترن.البته فردا اگه بارون بیاد هر چیز, ممکه, هر جور خودت صلا میدونی.
خداوکیلی نمیفهمم مشکل این اوتو تایپ با من چیه ،کاش اوتو تایپ آدم بود میشد ازش بپرسم،حاجی بکش بیرون آزما 🤨
از ما 😐،،، بزنم لت و پارش کنما😶
دلم میسوزه برای اون راننده ای که فصل بعد تو دام مرسدس میوفته..مگه در ادامه فصل اتفاقات دیگه ای بیوفته .نمیدونم والا.
میگن در همیشه رو یه پاشنه نمی چرخه، حکایت مرسدس ه.
تا سال 2021 آرزوی تمام راننده های تاپ بود، عضو این تیم بشن، الان اکثرا گزینه سوم به بالاشون مرسدسه. (منظورم راننده های درجه یک ه)
بد موقعی به بیراهه رفت مرسدس.
خلاصه
ردبول رقیب نداره تو این پیست مگه اتفاقی بیفته
چارلز واقعا افسرده شده به نظرم حالش خوب نیس
بلخره همیلتون راسل شکست داد
ساینز ۴
شارل ۸
هنوزم نمیخاد قبول کنید ک ساینز خیلی کمتر از شارل نیست؟
تایید
عزیزان سلام
متاسفانه تعیین خط رو از دست دادم.احتمالا مسابقه رو هم از دست بدم. لعنتی شنبه یکشنبه هست و اوج کار و البته سر صبح😁
ولی طبق چیزی که دیدم ردبول حسابی برتری داره مثل پارسال اینجا
چکو هم خودی نشون داد بلاخره. بابا بیا یه رقابتی بکن نترس اینقدر از مکس. باخت هم جزئی از مسابقه هست
اختلاف لندو و اسکار خوشایند نیست. دلم نمیخواد بین ایندو اختلاف بیوفته
و فکر کنم فراری مشکل داره یا به ستاپ نرسیده ولی پیس زیاد خوبی نشون نداده باز دوستان اگر اطلاع دارند ممنون میشم بفرمایند مشکل اصلی چیه
شب بخیر
تبریک به مکس و طرفدارانش برای پل پوزیشن.کار پرز و نوریس هم عالی بود.لوییس و آلونسو هم روز خوبی داشتن نسبت به خودروشون.سوزوکا اگه فنی ترین پیست برای به چالش کشیدن راننده و خودرو نباشه،یکی از سه تا هست کنار سیلورستون و یکی دیگه.سکتور یک این پیست جایی هست که راننده برتر رو با یه سطح پایینتر معلوم میکنه.غیر از مکس که عالی بود،نوریس و پرز و آلونسو و لوییس تایمهای خیلی خوب داشتن در میانگین سه مرحله و چند تلاششون.شارل احتمال داره مثل مسابقه قبل رده بهتری بگیری ولی وقتی دو تا کوالی بیشتر از نیم ثانیه با مکس فاصله داره این تایمهاش بی دلیل نیستن.خودروشون رو چون میدونستن شارل رو نگه میدارن تا جای ممکن مطابق استایل رانندگی و درخاستهاش از مهندسین ساختن.دلیل احتمالیش این زمانهای بد،نداشتن فرم بدنی خوب هست که میتونه از خوب تمرین نکردنش باشه.توی سطح بالای رقابت حتی یه هفته تمرین کمتر توی تعطیلات میتونه همچین افتی رو بوجود بیاره.قراردادشو چند ساله تمدید کردن که آرزوی ساینز بود دستمزدش هم چند برابر شده،خودروی مطابق استایلش ساختن تا جای ممکن،خودروش رقابتی تر شده و کاملا پیشرفت کرده همه فراری ولی شارل ضعیفتر شده پس احتمال کم کاریش توی دوران اصلی تمرینات هست.ساینز هیکدوم اینهارو فراری براش فراهم نکرد ولی فقط با انگیزش و فرم بدنیش که ریکاوری سریع بعد از جراحیش نشون داد عالی تمرین کرده بوده،شارل که تنبل شده رو داره کاری میکنه که یادش بیاد موفقیت با سختی بدست میاد.باید یه نگاه به آلونسو بکنه نه استرول
علی جان اگه همینجوری پیش بره آخر فصل سورپرایز تمیشم اگ فراری با شارل فسخ نکنه با ساینز ببنده
فردا اگه دوباره هورنر نخاد به مکس بفهمونه ک کت تنه کیه قطعا یک دو ردبول خواهد بود و البته ساینز که صد درصد ۳ تموم نکنه بالاتر تموم میکنه و قطعا اجازه نمیده نه اندو نه شارل نه همیلتون حتی بهش نزدیک شن.
این ۳ تا گرند پری نزدیک ترین فرد به ردبول ساینز بوده و شارل بدترین فصلش در فراری رو میگذرونه
کارلوس ایز آن فایر
لندو*
اینکه واقعا راننده های فراری تو شیکین آخر انقدر زمان از دست بدن عجیبه.چارلز حدود ۳ دهم و ساینز هم یک دهم.اونم برای کوتاه ترین سکتور پیست.با توجه به حرفای واسر فراری توی شیکین ها و هیرپین ها توی این پیست مشکل داره.ماشین پیس مناسبی داشت توی تمرینات ولی ترک اولوشن پایین و نداشتن چسبندگی بخصوص در پیچ های سرعت پایین جایی که نقطه قوت فراری بود باعث شد درگیر باشن. هم خروجی مناسبی تا پیچ یک نداشتن و هم زمان از دست دادن هم توی خروجی پیچ اخر (پیچ ۱۷).بنظر با توجه به اینکه اینجا یه محدوده drs داریم و هوای تمیز بسیار توی پیس تاثیر گذار هست تعیین استراتژی مناسب بسیار توی نتیجه مسابقه تعیین کننده است.