فرمول یک ایران – به تازگی اخباری در رابطه با بازگشت مکلارن به موتور مرسدس در 2021 منتشر شد. طبق برخی اخبار ضد و نقیض، یکی از مفاد این قرارداد پیوستن لندو نوریس به مرسدس است.

به نظر می رسد که یکی از بخش های اصلی قرارداد میان مرسدس و مکلارن محرمانه باقی مانده است و هیچکدام از دو طرف حرفی در رابطه با آن نزده اند.

مسائل مالی این قرارداد توسط شرکتی به نام هوراشیو تنظیم شده است و آدام نوریس، پدر لندو نوریس، موسس و مدیر این شرکت است.

با از دست رفتن استبان اکون و پیوستن او به رنو، به نظر می رسد که مرسدس از فرصت استفاده کرده است تا بتواند یکی از با انگیزه ترین راننده های جوان فرمول یک را به لیست رانندگان خودش اضافه کند. حالا با وجود جورج راسل در ویلیامز و شایعه پیوستن لندو نوریس به مرسدس، نقل و انتقالات فصل 2021 می تواند بسیار جالب تر شود.

لندو نوریس - فرانسه 2019

لندو نوریس – فرانسه 2019

در بیوگرافی آدام نوریس و شرکت سرمایه‌گذاری او ذکر شده است که آدام در مسائلی مانند فرمول یک، ورزش های موتوری و تبلیغات فعالیت می کند. مرسدس در حال حاضر تا پایان سال 2020 با لوییس همیلتون و والتری بوتاس قرارداد بسته است و مکلارن هم با داشتن شرایطی مشابه، اولین تیمی بود که وضعیت رانندگانش در 2020 را مشخص کرد.

در طول این فصل، هر دو راننده مکلارن عملکرد چشمگیری داشتند و تیم مکلارن با وجود این شرایط توانسته چهارمین تیم برتر فرمول یک باشد.

نوریس در اولین فصل حضورش در فرمول یک، رقابت خوبی داشته و در حال حاضر در جایگاه نهم در میان رانندگان قرار گرفته است. بهترین نتیجه او مربوط به کسب جایگاه ششم در بحرین و اتریش است.

چندی پیش استبان اکون طی قراردادی میان رنو و مرسدس، از صندلی تیم اول فرمول یک فاصله گرفت و برای شانس رقابت در 2020 به رنو پیوست. شاید لندو نوریس بهترین گزینه برای پر کردن جای او باشد.

15 دیدگاه

  1. McLaren F1

    5

    1

    من خودم از طرفدارای نوریسم اما مرسدس وقتی راسل حاضر و آماده داره چرا باید همچین کاری کنه؟
    بعدم مرسدس دنبال ورشتپنم هست
    اگه موضوع نوریس درست باشه یعنی احتمالش هست که هم بوتاس و هم همیلتون بعد ۲۰۲۰ از مرسدس برن؟

    • آلونسو۸۷

      3

      5

      کاملا درسته نوريس فوقش میشه یکی در حد بوتاس ولی راسل همین الان هم تو مرسدس بود میتونست کلی همیلتون رو به چالش بکشه از ورستپن هم میتونه بهتر باشه راسل

  2. MERC

    6

    1

    مکس و لندو واسه 2021 ؟!

  3. نیما

    5

    1

    مرسدس بعد تجربه روزبرگ 2013-2016 دنبال یک راننده آلفا و یک دونه راننده خوبه
    اگه ورشتپن راننده مرسدس بشه 2021، هرکی همراهش شد راننده دومه
    سطح رانندگی و میزان تجربه مکس خیلی بالاتر از نوریس و راسل هستش و بعید با یک فصل بیشترم این فاصله کمتر بشه

  4. آرشا

    5

    2

    احتمال اینکه مرسدس موتورشو به مکلارن بده و ۲۰۲۱کنار بکشه بنظرم دور از ذهن نیست.
    همیلتون بهمراه نوریس هم برمیگردن مکلارن.سر وستپن هم بی کلاه میمونه?

    • MERC

      3

      0

      منم همین فکرو میکردم ولی دلیل اصلی که مکلارن به موتور مرسدس برگشته اینه که رنو میخواست علاوه به موتور چیزای دیگه ای هم به مکلارن بده و بیشتر درگیر پروسه مکلارن بشه ولی مکلارن میخواست که استقلال خودشو حفظ کنه
      این قرارداد با مرسدس فقط خرید موتور هستش نه چیزی بیشتر

    • نیما

      3

      0

      نه فقط قراره موتور بگیرین و هرکدوم جداگانه در فرمول 1 شرکت داشته باشند
      البته مک لارن چاره ای هم نداشته چون رئیس بخش فرمول 1 تیم میگفت استفاده از موتور فراری اصلا جزو گزینه ها نبود یعنی با توجه به سابقشون با هوندا، فقط گزینه مرسدس رو میز بود

  5. Amir5

    -1

    8

    احتمال داره که مکلارن تیم درجه دو وذخیره مرسدس شه و راننده هارو باهم عوض کنن برای مثال والتری با لندو نوریس یا هرکس دیگه ای

    • بیژن

      4

      0

      اصلا همچین چیزی نمیشه مکلارن یه اسم معتبره تو فرمول وان هیچوقت با اینکار اعتبار خودش رو پایین نمیاره ، فقط بخاطر این مرسدس داره موتور میده به مکلارن چون تو جریان رای گیری برای تغییر لاستیک ها کنار مرسدس بودن و رابطه خوب گذشتشون هم تو این موضوع تاثیر داره .
      پ ن :اینطوری پیش بره چهار سال دیگه فراری هم از مرسدس موتور میگیره ????

  6. itg

    4

    3

    همیلتون بعداز 2020بنظرم میره فراری.مرسدس هم شاید تیمشو جمع کنه بشه مثل قبل مکلارن مرسدس

  7. miladhammer44

    5

    4

    لندونوریس بهترین انتخاب برای مرسدسه ..هم توتعیین خطا سریعه وهم تورریس سرعت خوبی داره…..دوستانی که میگن ورستپن خوبه دوستان ورستپن الان پنجمین فصلی که توفرمول یکه اگه نوریس پنج سال توفرمول یک بودچه نتایجی که نمی گرفت…..به شخصه دوست دارم یه انگلیسی دیگه بعدلوییزقهرمانی بیاره…
    ولوییزبه احتمال زیادتا2022تومرسدس میمونه وچه شودهم تیمی شدن بانوریس

  8. THE MINDBLOWER

    3

    0

    واقعا دوس‌داشتنی هست لندو براش بهترین‌ها رو آرزو میکنم بعدازمدت‌ها یه راننده بریتیش رو دوس‌ دارم.

  9. manad

    4

    0

    اگه همچین چیزی باشه
    من دوست دارم الونسو رو تو ماشین مکلارن مرسدس تصور کنم

  10. Shahrokh_LH_44_SV_5

    3

    1

    واقعا نوریس هم جوونه خوبیه و هم راننده ی عالی.یه چند سال تجربه و یه ماشین خوب خیلی شرایطش رو بهتر میکنه.همین امسال که مکلارن اوضاع بهتری پیدا کرده میبینیم که نوریس چقدر خوبه.حالا اگه توی فراری یا مرسدس باشه چی میشه.
    خلاصه که ما طرفدارای فرمول یک از تمام این تغییرات…چه راننده ها و چه قوانین … فقط یه چیز میخوایم اونم جذاب تر شدنه این ورزشه.
    زنده باد F1
    زنده باد بزرگان F1
    زنده باد طرفداران F1

  11. حسام

    1

    11

    هر وقت این بوتاس و میبینم بیشتر از ولف و همیلتون بیزار میشم که با این رابطه ی عاطفی شون گند زدن به هیجانی که زمان نیکو بود.البته این رابطه ی عاطفی یه ضلع سومی هم داشت که به رحمت خدا رفت و رزبرگ بیچاره با هرسه ی اینا تو رقابت بود،رقابتی که با اومدن استعدادی مثل اکون میتونست فوق العاده باشه. . .
    اما افسوس که بجاش فقط ی مترسک جالیز که بادیگارد هستش تا راننده فرمول!!
    این بوتاس چیزی به اسم غرور داره؟؟آیا؟؟؟