فرمول یک ایران – سباستین فتل معتقد است که با وجود پیشرفت های فراری، تیم هنوز نتوانسته برای مرسدس تهدیدی جدی باشد.
تیم فراری در صدد گرفتن اولین پول پوزیشن خود در دوره موتور های توربو – هایبرید در پیست یاس مارینا بود اما این بار هم موفق نبودند و به جایگاه سوم و چهارم بسنده کردند.
سباستین فتل توانست برای آخرین بار هم تیمی خود را شکست دهد چراکه کیمی رایکونن فصل آینده فراری را به مقصد سائوبر ترک خواهد کرد.
با وجود نتیجه نه چندان خوب فراری، چهار دوره قهرمان جهان به نظر روز بدی نداشته:
من از تعیین خط لذت بردم اما نتوانستم برای تیم رقیب خطری ایجاد کنم. تعجبی ندارد که این بار هم مرسدسی ها از ما سریع تر بودند، آن ها در تمام طول هفته سریع بودند البته تعیین خط می توانست بهتر باشد.
راننده آلمانی همچنین از هفته ای که گذشت گفت و از اینکه نتایج آنچنان که انتظارش را داشتند پیش نرفت:
ما تمام تلاشمان را کردیم و هر چه در چنته داشتیم رو کردیم، این پیست نسبت به بقیه طولانی تر است و اگر همه چیز خوب پیش برود می توان زمان خوبی ثبت کرد.
با وجود این که مرسدس هر دو قهرمانی را به دست آورده، فتل همچنان به آخرین رقابت اهمیت زیادی می دهد و می خواهد با دست پر به رقابت ها پایان دهد:
دوست داشتم در ردیف اول رقابت را آغاز کنم اما شرایط آن طور که می خواستم نیست. به افراد تیم گفتم که فردا با تمام قوا می جنگیم و اینکه هر اتفاقی ممکن است پیش بیاید.



متاسفانه تو سکتور 3 که آیرودینامیکی هست فراری خیلی ضعیف بود. SF17H فقط آیرودینامیک خوب داشت ولی قدرت موتور نداشت
SF71H هم فقط قدرت موتور داره و آیرودینامیکش ضعیفه.امیداورم SF72H هم موتور قوی و هم آیرودینامیک خوبی داشته باشه
تیم ها با توجه ب مشخصات سکتورها ستاپ ماشین رو انتخاب میکنن…فراری تو کفی ها ب اندازه مرسدس سریع نبود اما با تغییر و انتخاب ستاپ مناسب برا سکتور دو که اکثرا کفیه تونست خودشو ب مرسدس برسونه…ولی خب سکتور سه رو ک بیشتر تخصص شاسی ردبول و بعدش فراری هست رو از دست دادن (سکتور یک هم میشه گفت ستاپ سریع تر رو میطلبه)پس عاقلانس که ستاپ ماشین رو مناسب برا دوتا سکتور تنظیم کنن و یه سکتور رو فد اکنن! (اما خب وقتی فتل میگه نمیشه مرسدس رو گرفت ب دلیل اینه که اونا با ستاپ میانه هم میتونن اندازه فراری تو کفی ها سریع باشن و مهم تر این که سکتور سه سریع تری روبزنن)
کاملا تحلیل درستی انجام دادی. علتش اینکه فراری امسال آیرودینامیک خوبی نداشته وگرنه نباید ماشین رو تا حد افراطی برای سکتور یک و دو که تاپ اسپید بالا میطلبن تنظیم میکردن.
هر اتفاقی ممکن است بیفتد.
امیدوارم قفل کردن چرخها و بعدشم عکس که پایینش نوشته باشد،
قفل چرخ ها و تصادف با لوییس، یا والتری بهویی…..
انشاالله که اینطوری نباشد.
بکش بیرون دیگه دکتر
چقدر تو عاقل و منطقی هستی دکتر؟
مشکل آدمهایی مثل تورو میدونم چیه.
اشکالی نداره. به دوستان میگم بهت توجه کنن.
در ضمن اکانت جدید مبارک.
آرومتر گاز بده تا بتونی از الان تا سروع فصل بعد دووم بیاری.
راستی اکانت چندمته؟
فک کنم رکورد جهانی رو در بن شدن و ساخت اکانت جدید زدی.
مبارکت باشه دکتر.
از ادمینهای عزیز هم تشکر میکنم که دکتر رو در راه رسیدن به این افتخار جهانی یاری نمودند.
افسوس که فردا آخرین مسابقه ی آلونسو رو باید ببینم
امیدوارم از این به بعد شانس باهاش یار باشه
دقیقا?????
دیگه باید آلونسو رو تو مسابقات دیگه تماشا کنیم به نظر برنامه های خوبی داره بر خلاف فرمولا
دوس دارم رو پودیوم ببینمش
بهونه میاره ، حتی اگه مرسدس در تعیین خط بهتر باشه فراری در مسابقه ماشین بهتری داشت ، حتی رییس تیم هم اقرار کرد انها به اشتباهات خودشان باختند نه به قدرت مرسدس ، اشتباهات بیشتر فتل و اشتباهاتی از داخل گاراژ …تصادفای احمقانه نمی کردی الان قهرمان شده بودی
آریوابنه گفت ما و فتل به یک اندازه مقصر بودیم.صحبت دیگران رو به نفع خودت تغییر نده.
این بهونه هست که از مونزا تا ژاپن مرسدس هم در تعیین خط و هم در مسابقه از فراری بهتر بود؟از آمریکا مرسدس تو مسابقه مشکل پیدا کرد چون استفاده از صفحات حفره دار در رینگ رو متوقف کرد اون هم به این دلیل که خیالشون از قهرمانی راحت بود و نمیخواستن بهونه ای دست بقیه بدن.برای گرند پری ابوظبی هم دوباره از همین رینگ ها استفاده میکنن.وقتی کسی برترین ماشین رو داشته باشه طبیعیه که با حداقل ریسک ممکن راننگی میکنه چون از بابت ماشین خیالش راحته.ولی وقتی کسی ماشین ضعیف تر داشته باشه،مجبوره ریسک کنه که اینم خطر تصادف رو بالا میبره.پس حماقتی نبوده و محترمانه صحبت کن.
در مورد اشتباهات تیم و فتل هم همه میدونن که اشتباهات فراری چند برابر بوده و نیازی به توضیح بدم چون فایده ای نداره
فتل سالهاست که داره اشتباهات تیم رو تحمل میکنه و هر چی میشه از تیم پشتیبانی میکنه ولی تیم وقتی سب یه اشتباه کرد ساپورتش رو لغو یا حداقل کمرنگ کرد. در مورد آریوابنه هم که اگه راست میگه و همه تقصیرات رو گردن می گیره چرا از تیم نمیره و جا رو برای یکی بهتر باز نمیکنه یعنی فقط حرف و نه عمل که اون رو هم همه بلدند.
ثانیا آلان که دیگه مرسدس و لوییس قهرمان شدند چرا شما دست برنمیداری حداقل نصف راننده و تیم مورد علاقت حرفه ای گری کن و دست از سخنان تند و زننده بردار.
بهونه نیست دوست عزیز
من طرفدار فتل نیستم اما قبول دارم که اشتباهاتی داشته ولی اگه اون اشتباهاتم نداشت نهایتا امتیازش از الان خودش بیشتر بود و بازم اختلاف داشت با مرسدس
باید قبول کرد مرسدس بازم بهتر بود امسال مخصوصا نیم فصل دوم که انگار یه رده بالاتر بود