فرمول یک ایران – بعد از 11 مسابقه با مرسدس، والتری بوتاس به خودش آمده است و معتقد است که توانایی کسب قهرمانی جهان در 2017 را دارد.

بوتاس در سال جاری دوبار در لباس پیکان‌های نقره‌ای پیروز شده است و در جدول رانندگان در حال حاضر با اختلاف 33 امتیاز نسبت به سباستین فتل و 19 امتیاز اختلاف با هم تیمی‌اش لوئیس همیلتون در جایگاه سوم قرار دارد.

این فنلاندی در صحبت با اسپورت بیلد آلمان، یک بار دیگر درباره حرکتی که هم تیمی‌اش در مسابقه گرندپری مجارستان در یکشنبه گذشته انجام داد، صحبت کرد. بوتاس گفت:

هیچ هم تیمی دیگری این کار را در حالیکه شرایط قرار گرفتن روی سکو را دارد، انجام نمی‌دهد. اما از طرف دیگر اگر هم لونیس آن را انجام نمی‌داد عصبانی می‌شدم.

در تیم همه چیز از همان ابتدا روشن شده است و با هر دوی مان به مساوات و احترام یکسان برخورد می‌کنند. ما از تجهیزات برابری برخورداریم. در تیم ما راننده 1 و 2 وجود ندارد و من معتقدم که آن یک مورد خاص بود. من برای قهرمانی جهان می‌جنگم برای اینکه شغل من است.

راننده آرام 27 ساله ادامه داد:

من نمی‌خواهم در سایه لوئیس باشم.

والتری بوتاس

والتری بوتاس

از او پرسیده شد که آیا او واقعاً معتقد است که می‌تواند عنوان جهانی را در این فصل بدست آورد، وی پاسخ داد که در ذهنش شک ندارد که به آن دست خواهد یافت. او گفت:

بله، من می‌توانم قهرمان جهان شوم.

هنوز 9 مسابقه دیگر باقی است و من معتقدم که لوئیس و سباستین را شکست می‌دهم. من این کار را دو بار در این فصل انجام داده‌ام.

من رفته رفته بهتر می‌شوم، هیچ محدودیتی برای من وجود ندارد. من هیچ وقت نگفتم که یکی از رقبای من بهتر از من است. من به خودم ایمان دارم.

سرنوشت بوتاس برای فصل آینده هنوز در پرده‌ای از ابهام قرار دارد اما همه نشانه‌ها حاکی از آن است که قرارداد او در لباس تیم آلمانی تمدید خواهد شد.

او لبخند زنان گفت:

در این موقع از سال من نمی‌دانم که ادامه برای من چگونه خواهد بود به همین دلیل زیاد تمرین می‌کنم.

همه چیز خوب است بخاطر همین من در تیم احساس راحتی می‌کنم و تنها بازخورد مثبت دریافت می‌کنم، بنابراین جای نگرانی نیست.

5 دیدگاه

  1. mojtaba

    17

    3

    امیدوارم اگر قرار نیست فتل به مرسدس بیاد بوتاس موندنی بشه

    • javad

      0

      0

      خیلی بعیده اصلا فتل با محبوبیتی که توی فراری داره به مرسدس بره
      غیر ممکنه

  2. Ahmadreza2004

    10

    26

    همچین میگه دوبار لوییس و سباستین شکست دادم که انگار با مهارت خودش پشت ماشین مک لارن شکستشون داده
    انگار ماشین مرسدس خیلی بهش مزه داده که حالا نقشه ی قهرمانیم میکشه
    از قدیم میگن آب که سر بالا بره قورباغه ابوعطا میخونه
    وقتی آلونسو لگن سوار بشه امثال بوتاس بخاطر قدرت ماشینشون به فکر قهرمانی میفتن

    • josef6565

      0

      1

      به ماشین مکلارن میگی لگن انگار ما ایرانی ها سفینه فضایی ساختیم.این بدبخت رو هم با قورباغه هم تراز کردی طوری حرف میزنی که انگار خودت خدای همه چیز هستی. این فرهنگ و ادب ملتی هست که همش دارن به طرق مختلف سر همدیگه کلاه میگذارند مثلا میرن از چین جنس میارند و هموطن خودشون رو بی کار و بی آبرو می کنند و بعد می گیم ماشین مکلارن لگن هستش انگار که خودمون ذره ای تلاش برای کشور خودمون میکنیم حتی اگر لگن هم باشه خودشون زحمت کشیدن و ساختنش و هیچ موقع به هموطنان خودشون خیانت نکردند الان هم یکی از بهترین خودروسازان دنیا هستند. چیزی که ما دوست داریم فقط یک لحظه روی صندلیش بنشینیم و بعد راننده ای که سوار بهترین و سریع ترین ماشین دنیا میشه رو با قورباغه همتراز میکنیم ما حتی پول نداریم بریم و یه مسابقه رو از نزدیک ببینیم و بعد در مورد همه چیز به تندی نظر میدیم. خدا به ما ایرانیها انصاف بده.

    • Amin verstapen

      0

      0

      کاملا باهات موافقم لایک داری. در خوب بودن والتری شکی نیس ولی پشت هیولای مرسدس که بشینی اف ۳۵ هم نمیتونه روزمین حریفت بشه وگرنه اگه به مقایسه مهارت های فردی باشه قطعا ورشتپن و ریکیاردو هم بهتراز بوتاس هستن لطفا دوستان جایگاه بوتاس توی فصل قبل رو باسایر راننده ها مقایسه کنن! جایگاه بوتاس همونه علت اینکه بالا امده تا این رده موتور مرسدس هستش