فرمول یک ایران – جرمو دی آمبروزیو راننده تیم ماهیندرا ریسینگ با اینکه مسابقه را از رده دهم استارت زده بود اما با یک نمایش خیره کننده موفق به پیروزی در ای پری مراکش شد.
دی آمبروزیو که مسابقه ی قبلی بر روی سکو ایستاده بود، در این مسابقه نیز با تصادف دو راننده ی تیم ب ام و یعنی فلیکس دا کاستا و الکساندر سیمز اولین پیروزی فصل خود را بدست آورد و صدرنشین جدول قهرمانی شد.
سم بیرد که مسابقه را از پول پوزیشن آغاز کرده بود در مکان سوم ایستاد و هم تیمی او، رابین فرینز نیز در جایگاه دوم قرار گرفت تا تیم ویرجین ریسینگ بتواند دو سکو در مراکش کسب کند.
ژان اریک ورن که در همان ابتدای مسابقه قصد داشت از بیرد سبقت بگیرد و جایگاه نخست را بدست آورد در پیج اول با او برخورد کرد و اسپین شد و به رده ی آخر تنزل پیدا کرد. اما در نهایت توانست خود را به رده پنجم برساند.
پاسکال ورلاین و استافل وندورن موفق به عبور از خط پایان نشدند و فیلیپه ماسا نیز رده آخر و هجدهم را کسب کرد.
از نکات جالب این مسابقه حضور مکس ورشتپن به عنوان جریمه خدمات عمومی در اتاق ناظران مسابقه و توتو ولف، مدیر مرسدس در مراکش بود.
جدول:
در جدول رده بندی نیز دی امبروزیو با 40 امتیاز در صدر قرار دارد و فلکیس دا کاستا و ژان اریک ورن نیز با امتیاز های برابر 28 در تعقیب او هستند.
مقصد بعدی فرمولE، جمهوری چک خواهد بود. (در تاریخ 5 و 6 بهمن ماه)




