فرمول یک ایران – سباستین فتل فکر نمی کند که مشکلی با کنترل خشمش داشته باشد ولی اعتراف کرد که اگر می توانست به عقب برگردد خودش را در حادثه ی باکو بهتر کنترل می کرد.
از کوره در رفتن فتل باعث شد چرخ به چرخ به لوئیس همیلتون بزند و به خاطر آن 10 ثانیه پنالتی توقف در مسابقه بگیرد، سه امتیاز هم از سوپر لایسنس او کم گردید و به فیا نیز احضار شد.
پس از سوالی که امروز در کنفرانس قبل از فرمول یک اتریش از او پرسیده شد، فتل گفت که از کارش پشیمان است ولی هر گونه مشکل شخصیتی را رد می کند.
فتل گفت:
فکر نمی کنم این طور باشد.
می توانم ببینم که چرا در این مورد حرفم را باور نمی کنید.
فتل خیلی علاقه ندارد که به مسئله ی آذربایجان بپردازد ولی عذرخواهی اش را تکرار کرد.
فتل ادامه داد:
کاری که کردم خطا بود. اشتباه کردم. عذرخواهی کردم ولی باعث نمی شود این مسئله کاملا حل بشود.
حرکت غلطی بود که کنارش رانندگی کنم و به لاستیکش بزنم.
به آن افتخار می کنم؟ نه. می توانم پسش بگیرم؟ نه. از آن پشیمانم؟ بله. احساس این که خطا کردم را داشتم. واقعا کار غلطی بود. خوش حال نبودم و بیش از حد واکنش نشان دادم.
اگر می توانستم در زمان به عقب بروم پسش می گرفتم، این کار را می کردم. اما از آن جایی که نمی توانم بهتر است روی آخر هفته تمرکز کنم و بروم بیرون و مسابقه بدهم.



این خبرنگار ها هم دیگه ول کن نیستن بس کنین دیگه دو هفته گذشته رای هم داده شد اولی رو هم مفت واگذار کرد مسابقه جدید هم در راهه هنوز گیر دادن به اون اتفاق
دمش گرم دقیق و بی هیچ پرده پوشی قبول کرد اشتباه کرده شخصیت صادق و بزرگشو نشون داد