فرمول یک ایران – تیم فرمول یک ویلیامز به طور رسمی از ماشین ۲۰۱۷ خود را نام FW40 پرده برداشت. تیم ویلیامز در هفته گذشته یک تصویر کامپیوتری طراحی شده از FW40 را منتشر کرده بود.
فیزیک ماشین به نسبت تصویر ابتدایی، تغییرات جزئی داشته است که شامل باله کوسه تهاجمی تر شبیه به ماشین های رونمایی شده سائوبر، رنو، فورس ایندیا و مک لارن است.
ساید پادها نیز به نظر می رسد زیرکانه بازسازی شده است، و بسیاری از جزئیات مانند بارج بوردها نیز شبیه به طرح اولیه ارائه شده است. FW40 از موتور مرسدس قدرت گرفته است و نام این ماشین نیز به دلیل چهلمین سالگرد حضور ویلیامز در فرمول یک برای این ماشین در نظر گرفته است.
فیلیپه ماسا بعد از بازنشستگی نیکو روزبرگ و پیوستن والتری بوتاس به تیم مرسدس، در تیم ویلیامز ماندنی شد و برای فصل ۲۰۱۷ راننده ی اول این تیم خواهد بود. او همچنین یک تازه کار به نام لنس استرول را به عنوان هم تیمی در کنار خود خواهد دید.
ماسا همچنین در روز اول تست پیش فصل بارسلونا شرکت خواهد داشت و استرول نیز در روز سه شنبه با FW40 رانندگی خواهد کرد.
تیم های ردبول، تورو روسو و هاس نیز از ماشین های ۲۰۱۷ در هشتم اسفند رونمایی خواهند کرد.




لطفا توضیح بدهید که ساید پاد و بارج بورد چی هستن و کدوم قسمت ماشین هستن؟ممنون.
با سلام:
مطالب زیر میتونن بهتون کمک کنن:
http://f1iran.com/22277
http://f1iran.com/22057/
ساید پاد:
goo.gl/pGlew4
بارج بورد:
goo.gl/rDBdbt