تیم اسپورت‌کار مکس ورشتپن برای فصل ۲۰۲۶ وارد همکاری چندساله‌ای با مرسدس-اِی‌اِم‌جی شده است.

ورشتپن ریسینگ در چارچوب این همکاری در هر دو بخش رقابت‌های جی‌تی اروپا شرکت خواهد کرد و در هر کدام با یک دستگاه مرسدس ای‌ام‌جی جی‌تی3 به میدان می‌رود.

در جام اسپرینت GTWCE، راننده کریس لولام برای دومین فصل پیاپی بازمی‌گردد و هم‌تیمی دنیل خوانکادلا، راننده پروژه هایپرکار جنسیس خواهد شد.

همانند فصل ۲۰۲۵، اداره تیم بر عهده سیز موتوراسپورت 2 خواهد بود؛ تیمی انگلیسی-بحرینی که توسط نیک کریستوفارو، دوست نزدیک ورشتپن مدیریت می‌شود.

لولام و خوانکادلا همچنین برنامه جام استقامت ورشتپن ریسینگ را هدایت خواهند کرد و در این بخش، ژول گونون، راننده کارخانه‌ای مرسدس به‌عنوان نفر سوم به ترکیب اضافه می‌شود.

این تغییر به سمت استفاده از خودروهای مرسدس پس از آن انجام شد که ورشتپن اوایل همین ماه در تستی خصوصی در استوریل، شخصاً یک AMG GT3 را امتحان کرد.

تیم او در سال جاری در جام اسپرینت با استون مارتین ونتیج جی‌تی3 مسابقه داد و در جام استقامت نیز از لولام با یک فراری 296 GT3 متعلق به تیم امیل فری حمایت کرد.

استفان وِندل، رئیس بخش مسابقات مشتریان مرسدس گفت:

خوشحالیم که ورشتپن ریسینگ تصمیم گرفته در GT World Challenge Europe با مرسدس-ای‌ام‌جی GT3 رقابت کند.

این پروژه با حمایت 2 Seas Motorsport انجام می‌شود؛ تیمی بسیار باتجربه که پیش‌تر با خودروی ما به موفقیت‌ها و عناوین قهرمانی متعددی دست یافته است.

به همین دلیل، از این پروژه بسیار جاه‌طلبانه و امیدوارکننده با حضور در سطح بالا در هر دو برنامه اسپرینت و استقامت GT World Challenge Europe بسیار خرسندیم.

گفته می‌شود ورشتپن قصد دارد سال آینده به‌عنوان راننده در مسابقه ۲۴ ساعته نوربرگرینگ شرکت کند و تیم باسابقه مرسدس Winward گزینه اصلی او برای این رقابت کلاسیک در منطقه آیفل است.

این راننده ۲۸ ساله در نخستین حضورش در مسابقات NLS در ماه سپتامبر، همراه با لولام و با فراری 296 GT3 تیم امیل فری به پیروزی رسید.

در اعلامیه روز چهارشنبه، هیچ اشاره‌ای به تیری ورمولن، راننده تحت حمایت ورشتپن نشد؛ راننده‌ای که سه سال گذشته با طرح ورشتپن ریسینگ در مسابقات دی‌تی‌ام حضور داشته است.

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

راهنما؛ برای گزارش دیدگاه خلاف قوانین، با محتوای "#گزارش" به آن پاسخ دهید.

یک دیدگاه

  1. Siya

    3

    0

    آخه زشت هم می‌شد بعدا راننده مرسدس سوار ماشین فراری بشه