مارک مارکز در یک تعیین خط بارانی برای موتوجیپی آلمان ۲۰۲۵ در پیست زاکسنرینگ، با موتور دوکاتیاش به پول پوزیشن رسید و کلاس خودش را به رخ کشید.
در حالی که پیشتاز جدول قهرمانی باز هم نتیجهای بینقص گرفت، رقبایش در این شرایط دشوار به مشکل خوردند. برادر مصدومش، الکس مارکز ششم شد؛ فابیو کوارتارارو که چهار بار در فصل ۲۰۲۵ پول گرفته بود، هفتم شد و همتیمیاش فرانچسکو باگنایا هم نتیجه فاجعهبار یازدهم را به دست آورد.
یوهان زارکو، موتورسوار تیم هوندا السیآر، در مرحله اول تعیین خط درخشید و نشان داد که ماندن در پیست در تمام مدت جلسه که باران کم و زیاد میشد، چقدر مؤثر است. برخلاف اکثر رقبا، او بهجای لاستیک عقب بارانی سافت، از لاستیک مدیوم استفاده کرد. موتورسوار فرانسوی هر وقت لازم بود سرعت میگرفت، از جمله در پایان جلسه که مجبور شد به زمان ماوریک وینالِس واکنش نشان دهد.
و او واقعاً واکنش نشان داد و بار دیگر از وینالِس تیم تک۳ کیتیام جلو زد؛ آن هم با اختلاف ۰.۲۲۲ ثانیه. وینالِس که تنها رقیب پایدار زارکو در این جلسه بود، به سختی در رده دوم باقی ماند. این یعنی هر سه موتور اتریشی توانستند به مرحله دوم تعیین خط صعود کنند؛ بعد از اینکه پدرو آکوستا و برد بیندر از طریق تمرین روز جمعه به این مرحله راه یافته بودند.
مرحله دوم تعیین خط بهطور کلی بارانیتر بود، اما این باعث نشد مارک مارکز – و فقط مارک مارکز – نتواند از رکورد زارکو در مرحله اول عبور کند. طبق معمول، او زودتر از همه حد و مرز پیست خیس را پیدا کرد. در مقطعی از جلسه، او ۱.۵ ثانیه سریعتر از سایر موتورسواران بود!
سپس زارکو که همان ترفند لاستیک عقب مدیوم را از مرحله اول تکرار کرده بود، شروع به نزدیک شدن به زمان مارکز کرد. اگرچه هوندا در این شرایط خنک و مرطوب عملکرد خوبی داشت و دائم بهتر میشد، دوکاتی هم همینطور سرعت میگرفت. در نهایت، زارکو به مقام دوم رضایت داد؛ با اختلاف محترمانه ۰.۱۵۱ ثانیه.
بعد از پیروزی در فرانسه در روزی با آبوهوای به همین اندازه غیرقابل پیشبینی، زارکو امیدوار است برای اسپرینت بعدازظهر شنبه هم باران ادامه داشته باشد.
در کنار مارکز و زارکو در ردیف اول، مارکو بزکی موتورسوار آپریلیا خواهد بود؛ سرعت او نشان میداد حتی در شرایط بارانی هم میتواند بار دیگر مثل پیست آسن روی سکو برود. هرچند که او تقریباً نیم ثانیه از زمان مارکز عقبتر بود.
فرانکو موربیدلی (دوکاتی VR46) با اختلاف هشت دهم ثانیه نسبت به پیشتاز، ردیف دوم را رهبری خواهد کرد؛ بعد از آنکه از یک زمین خوردن سبک در پیچ ۸ جان سالم به در برد.
آکوستا و الکس مارکز هم در ردیف دوم هستند؛ الکس که دقایق ابتدایی جلسه را از دست داد و به نظر میرسید محتاطتر عمل کرد. موتورسوار تیم گرسینی دوکاتی گفته بود که روز جمعه ترجیح میداد پیست خشک باشد تا خطر افتادن در پیست خیس و تشدید مصدومیتش کمتر شود.
با توجه به کوتاه بودن پیست، اختلاف زمانی بیشتر از حد معمول بود؛ الکس مارکز تقریباً نیم ثانیه از آکوستا کندتر بود. کوارتارارو هم در همین محدوده قرار داشت و این یکی از ناامیدکنندهترین مکانهای هفتم دوران ورزشیاش شد. به همین ترتیب، فابیو دی جانانتونیو که نفر هشتم شد هم کاملاً از سرعت مورد انتظار دور بود؛ سرعت خوبش در پیست خشک جمعه در پیست بارانی به نتیجه دلخواهش تبدیل نشد.
جک میلر بعد از زمین خوردن در ابتدای جلسه با یاماها پرامک خود، ردیف سوم را تکمیل خواهد کرد.
بیندر از رده دهم استارت خواهد زد و همتیمیاش وینالِس دوازدهم خواهد بود؛ وینالِس در ابتدای جلسه زمین خورد و نتوانست هیچ زمانی ثبت کند.
جدول تعیین خط موتوجیپی آلمان ۲۰۲۵
| رده | موتورسوار | تیم | زمان |
|---|---|---|---|
| 1 | مارک مارکز | دوکاتی | 1:27.811 |
| 2 | یوهان زارکو | ال س آر - هوندا | +0.151 |
| 3 | مارکو بزکی | آپریلیا | +0.421 |
| 4 | فرانکو موربیدلی | ویآر46-دوکاتی | +0.839 |
| 5 | پدرو آکوستا | کیتیام | +0.968 |
| 6 | الکس مارکز | گرسینی-دوکاتی | +1.431 |
| 7 | فابیو کوارتارارو | یاماها | +1.439 |
| 8 | فابیو دی جانانتونیو | ویآر46-دوکاتی | +1.516 |
| 9 | جک میلر | پرامک-یاماها | +1.660 |
| 10 | برد بیندر | کیتیام | +1.694 |
| 11 | فرانچسکو باگنایا | دوکاتی | +1.942 |
| 12 | ماوریک وینالس | تک3-کیتیام | |
| 13 | میگل اولیویرا | پرامک-یاماها | 1:28.294 |
| 14 | فرمن آلدوگوئر | گرسینی-دوکاتی | 1:28.355 |
| 15 | لوکا مارینی | هوندا | 1:28.851 |
| 16 | رائول فرناندز | ترکهاوس-آپریلیا | 1:28.925 |
| 17 | جوان میر | هوندا | 1:28.989 |
| 18 | الکس رینز | یاماها | 1:29.228 |
| 19 | آی اگورا | ترکهاوس-آپریلیا | 1:30.104 |
| 20 | لورنزو ساوادوری | آپریلیا | 1:30.453 |


در این تعیین خط، Marc خیلی فاصله داشت با سایر موتورسواران.