چارلز لکلرک در حالیکه مسابقه را از رده سوم شروع کرده بود اما با یک شروع خوب خود را در رده دوم قرار داد اما در میانه کار به دلیل مشکل فنی مجبور به کناره گیری از مسابقه شد.
راننده فراری در این مورد می گوید:
ما کارهای زیادی برای انجام دادن داریم. این، آن اولین مسابقه ای نبود که انتظارش را داشتیم. ما (برای داشتن) سرعت مسابقه ای (خوب) با چالش روبرو هستیم.
متاسفانه به خاطر مشکل دوام مجبور شدیم که از مسابقه کناره گیری کنیم. حالا دو هفته وقت داریم تا تلاش کنیم و در جده واکنش(خوبی) از خود نشان دهیم.
اینطور که به نظر می رسد، ردبول از لحاظ سرعت مسابقه ای به یک برتری قابل ملاحظه ای دست پیدا کرده است. از نظر سرعت در مرحله تعیین خط، تفاوت آنچنانی با ما ندارند.
اما وقتیکه به مسابقه وارد می شویم می بینیم که در هر دور یک ثانیه به آنها از دست می دهیم که خیلی فاصله زیادیست.
بعد از مرحله تست، ما امیدوار بودیم که در پیشبینی متغیرها اشتباه کرده باشیم، اما(متاسفانه) درست محاسبه کرده بودیم. ما از نظر سرعت مسابقه ای، فاصله بسیاری با آنها داریم که متاسفانه این مسئله کاملا پیش بینی شده بود.


ببخشید بی ربطه اما یه خبر خوب برای ما مرسدس فن ها.
جیمز الیسون به کار عملیاتیش در کمپانی فرمول یک مرسدس برگشت. اپدیت ایمولا زیر نظر اون انجام میشه.
کاری که باید پارسال بعد از افتضاح w13 انجام میشد و انجام نشد و یا حتی روند توسعه w14 رو حداقل بهش میسپردن که باز هم نشد . الان به نظرت با شروع فصل چه اتفاقی میخواد بیوفته . مرسدس حداقل دو سال عقبه
میگن جلوی ضرر رو هر وقت بگیری منفعته. باید تاسف خورد که چرا توسعه w13 از همون سال 2019 به عهده جیمز آلیسون نبوده! یکی از بزرگ ترین اشتباهات توتو ولف هم همین بود.
حرف های بعدیم کلن حدس و گمان خودمه و شاید هیچ کدومش درست از آب در نیاد. بنظرم در این فصل اختلاف استون و فراری با مرسدس کمتر میشه. مگه اینکه مرسدس از همون روز اولی که درباره طراحی ماشین نسل جدید صحبت کرده بودن، اشتباه کرده باشه. بنظرم الیسون میتونه اون داون فورس رو به ماشین برگردونه.
اما از فصل بعد بنظرم مرسدس تیم دوم میشه. بچالش کشیدن ردبول میره برای 2025 یا 2026.
خلاصه الیسون طراح بهترین ماشین تاریخ فرمول یکه( با استناد به صحبت کارشناس ها و مهندس ها در سایت های فرمول یک خارجی). w11 پدیده کمی نبود. خبر برگشت به کارش بشدت خوشحالم کرد. بهترین خبری بود که از شروع تست ها شنیده بودم. با نهایت احترام خدمت به دوستان ردبول فن، اگه الیسون روی کار بود اینقدر چشم ها سمت نیوی نمیرفت. نمیگم نیوی نابغه نیست که هست، اما الیسون هم دست کمی ازش نداره. الان هم یکم امیدوارم خونه جدید بینوتو مرسدس باشه. بشدت میتونه در طراحی موتورهای سال 2026 به بعد به مرسدس کمک کنه و خلا اندی کاول رو پر کنه. یه جورایی پایداری الان مرسدس در کنار پرفورمنس فراری:))
امیدوارم هیچ وقت مدیر تیم نشه دیگه:))
درسته حرفت . شک ندارم که تیم پیشرفت میکنه . اما ایکاش زود تر این اتفاق میوفتاد
آقا چیزی که ما اون موقع خوندیم این بود که آلیسون رفته به یک پست بالاتر. حالا فهمیدم که نه گویا همون پست قبلیش تاثیر بیشتری رو تیم داشته. یکی میتونه تفاوت این دوتا مقام رو توضیح بده؟
@Former-Amirali
الیسون قبلن تکنیکال دایرکتور بود. یعنی نفر اول مهندسی ماشین فرمول یک مرسدس که بطور تخصصی و تمام وقت روی اون کار میکرد. سال 2021 یه رده رفت بالا و جایگاه چیف تکنیکال آفیسر رو گرفت که در اون باید روی اکثر بخش های موتور اسپرت مرسدس از جمله فرمول یک و فرمول ای نظارت میکرد. چند روز بعد هم گفتن الیسون قراره روی قایق های مسابقه ای برای یکی از اسپانسر شیپ های مرسدس یعنی اینیوس کار کنه. یعنی عملن دخالتی در طراحی ماشین دو نسل پیش نداشته یا فقط نظارت کرده. الان با حفظ سمت بالاترش، بطور تمام وقت داره روی طراحی ماشین فرمول یک مرسدس کار میکنه.
یا خدا،،،یک ثانیه!!!!..امسالم باید فقط به ردبول فن ها تبریک گفت..ازتبریک به مرسدس فنا رسیدیم به تبریک گفتن به ردبولیا..کی میخواد این فراری به خودش بیاد؟
مهندسین ردبول اعتقاد دارن میتونستن در مسابقه یه ثانیه سریعتر برن یعنی الان دوری دو ثانیه فقط سریعتر از فرارین!!
راسل شرط بسته امسال ردبولو تمام مسابقاتو میبره
شارل هم فک کنم توی جده ده رده جریمه بگیره اگه باتری عوض کنه
به این فصل هیچ امیدی ندارم فکر کنم تنها جذابیت این فصل رقابت مرسدس و استون و بقیه تیم های پایین جدول باشه.
دوباره برگشتیم به شرایط چند سال قبل سلطنت مرسدس.
ترکیب این ماشین و تیم ردبول با مکس واقعا بی رقیبه.
پارسال که فاصله خیلی کم بود اول فصل هم با اون سرعت فراری و دو dnfشدن ردبول ها کلا امیدی به ردبول و مکس نبود ولی اخرش با قهرمانی و شکستن رکورد برد تو فصل به پایین رسید.
دیگه تصور کنید این فصل با این فاصله کی میتونه باهاشون رقابت کنه.
ببینیم فیا بازم مثل ۲۰۲۱ دست به کار میشه و قوانین آیرودینامیکی رو تغییر میده یا اینکه داستان ردبول فرق میکنه . 😏
داستان این نیست که چرا لابی هورنر اینقدر قوی شده. مشکل اینه بقیه تیم ها وقتی هورنر داشتته لابشو قوی میکرده کجا بودن؟؟
الان این حرف جدی بود؟ رفیق فیا10سال کاملا در خدمت مرسدس بوده ولی الان کاری از دستشون برنمیاد.چون ردبول زرنگ تره.
پارسال که توتو با فیا سعیشون رو کردن ولی دیدیم شکست خوردن.
مشکل اینه حریف مهندسی ردبول نمیشن فیا بیچاره که نمیاد به مرسدس مهندسی یاد بده.
مرسدس این نسل خراب کرده قبول کنید.فیابا تغییر قوانین هم نمیتونه به مرسدس کمک کنه چون مشکل جای دیگست مشکل از خود مرسدسه حتی الان استون مارتین با موتور مرسدس از خود مرسدس سریع تره خب دیگه فیا کمکی از دستش برنمیاد
Mercedes fan
شما فن های مرسدس بزارین دو سال بگذره بعدش حرف از تغییر قوانین بزنید باور کنید تغییر هم بدن بازم مرسدس عقب هستش چون این ساختار ماشین ردبول بهتره.
چرا وقتی مرسدس از 2014 تا 2021 هشت قهرمانی سازندگان بدست آورد مشکلی نداشت الان طاقت ندارین😅 پس حالا حالاها باید خودتون با این شرایط وفق بدین و فقط از تیمتون انتقاد کنید که فعلا نتونستن رقابتی نشون بدن.
قوانین فعلا تغییر نمیکنه ولی این FIA بود که از ۲۰۱۹ تا همین فصل پیش به دنبال پایین کشیدن مرسدس بود.تغییر قوانین فصل ۲۰۱۴ یک ضرورت بود برای این ورزش امیدوارم اینو درک کنی اما ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ صرفا برای رقابت بیشتر بود.تنها انتقادی که میشه کرد اینه که نباید با فریز کردن انجین ها موافقت میکردن و این مورد اتفاق افتاد و یک عقب گرد برای این ورزش بود.
کاملا با حرفت موافقم.چرا بعضیا نمیخوان قبول کنن آقا مرسدس تا ۲۰۲۶ رقابتی نیست(شاید اون موقع هم نباشه) با اینکه مرسدس فنم قبول این اتفاق سخته ولی باید قبول کنیم . دو سه تا فصل هر مسابقه باید به ردبول فنا تبریک بگیم . بعد از هشت فصل قهرمانی دیگه باید برین تو سایه ها .
بعد ۸ سال اره🤣
فراری در تابستان میکانیک شاخصی رو اضافه کرده یا خارج شده اصلا یه آدم نابغی در فراری هست ؟
تصحیح میکنم
نابغی=نابغه ای
هنوز مسابقه اول فصله
مرسدس خوب نشون نداده یعنی بنظرم بدتر از پارسال ولی امسال بیشتر بهش امید دارم
چارلز یا شارل یکی از بهترین رانندههایه گریده،حیف حیف مثل فتل دارن سرشو تو فراری میبرن.
ورشتپن الان مارو یاد فتل ۲۰۱۰تا ۲۰۱۳ میندازه یاد اون دوران خوش چه لذتی داشتیم،مخصوصا زوج افسانهایی رایکونن فتل و مدیر حساساتی و با غیرتی مثل آریوابنه.
شکست دادن لکلرک و مکس با ماشین برابر واقعا سخته، خدا به داد همیلتون🫥 فنا برسه.
ما از روز اول که همیلتون اومده داریم لذت میبریم هنوزم داریم از رانندگیش لذت میبریم فقط این دوسال به شما این فرصت داده تا عقدهاتون و خالی کنید
لذت ببر،ی ماشین بود که واقعا راننده آماتور هم پشتش میشست زیر ۲ومی نمیاورد،دم آلونسو گرم چه حالی ازش گرفت،همونطور که نیکو با جَو سنگین همیلتونیه گاراژ حال ۴۴اتونو حسابی سال ۲۰۱۶ جا آورد،دور آخر ابوظبیو رادیوشو گوش کنید تا بفهمید چقد بچه تشریف داره😂صبر کن این فصل لپ شدنشو ببین قشنگ لذت ببر🫡
مشخصه از ۲۰۱۴ منتظر بودی یه جوری خودتو خالی کنی ولی خب من اگه جای تو بودم و رانندم بعد از لوییس وارد اف وان شده بود و قبل از لوییس خداحافظی میکرد و نصف لوییس افتخار میداشت، ترجیح میدادم برگردم به همون غاری که توی این ۸_۹ سال بودم،اینکه از آلونسو و مکس و …مایه میذاری برای کوبیدن لوییس فقط و فقط بزرگ بودن لوییس و حقیر بودن اون راننده ها رو نشون میده که توی مقایسه به صورت فردی انگشت کوچیکه وای چپ لوییس هم نمیشن😂
نیکو هم خودش بهتر میدونس اگه مالزی نمیبود هیچ وقت قهرمان نمیشد به خاطر همین با بزدلی فرارو به قرار ترجیح داد!!
البته در پایان بهت حق میدم به هرحال برای یه فتل فن یا آلونسو فن و …سبقت گرفتن از لوییس حکم قهرمانی جهان رو داره و با همینا باید دلتونو خوش کنین چراکه آلونسو و فتل دوتاییشون روی هم به اندازه لوییس افتخار کسب نکردن(دوستانی که چنین نگاهی ندارن ،مخاطب بنده نیستن)
آره راننده آماتور هم توش میشست قهرمان میشد فقط نمیدونم چرا راننده شما با ماشین برابر نتونست همیلتون رو شکست بده شاید از یک راننده آماتور هم کمتر بوده!
ببین داری خودت و کل مرسدس فنا رو زیر سوال میبری داداچ نکن😐
وقتی میگی زوج افسانه ای رایکونن فتل،یاد مونزا ۲۰۱۸ میفتم که لوییس توی خونه ی فراری هردوشونو فرستاد برن خونشون…
همیلتون فنا خیلی خیلی توی این سال ها لذت بردن به قدری که جمع لذت های مکس فن ها و فتل فن ها به اندازه لذت ما نبوده، پس بیخودی نگرانشون نباش
حالا بشین برات معجزه کنه🤣🤣🤣ماشین نباشه هیچی نیس،وقتی نیکو ۲۰۱۶ لهش کرد دیدنی بود،اگه میموند باز شکستش میداد.باز تو V8 قدرت ماشینا واقعا نزدیک بود تا جایی ک لوتوس میومد پل میزد حتی ویلیامز،کجایین بابا🙁
همون فتلی که به ظاهر طرفدارشی گفته لوئیس بهترین راننده عصر ما هست!البته تو طرفدار فتل نیستی بیشتر هیتر لوئیس هستی چرا که هیچ راننده ای بدون ماشین رقابتی نمیتونه معجزه کنه،البته نمیدونم دارم به چه کاربری با چه سنی پاسخ میدم..
احمدرضا:فتل به خاطر اخلاق خاصی که داشت قبول کرد لوییس بهترینِ نسلشونه و اومد گفت!
اما خب آلونسو گویا هیچ وقت نمیتونه قبول کنه که لوییس بهتر از اون بوده و برای همین هم هر موقع رقابت با لوییس پیش میاد ، راننده ی دیگه ای میشه ،مهم هم نیست که مکلارن ۲۰۱۷ دستش باشه یا فراری یا استون مارتین ۲۰۲۳!!
دوستان قدیمی سایت میدونن که بعد از لوییس،سرعت مسابقه ای و مدیریت آلونسو و مکس رو میپسندم اما خب این حجم هم از حساس بودن به راننده ای خاص( لوییس) با توجه به رقابتی که با دیگر راننده ها دارن، نشون دهنده ی اینه که میخوان خودشونو ثابت کنن و همونطور که برای فن هاشون سبقت گرفتن از لوییس لذت خاصی داره، برای راننده ها هم سبقت از لوییس با بقیه سبقت ها متفاوته و بنظرم طبیعی هم هست.
فرض کن رانندت هر مسابقه یا اسپین بشه یا بره تو دیوار و قهرمانی رو با دستای خودش تقدیم رقیبش بکنه آخرشم پنج مسابقه مونده به پایان تکلیف قهرمانیش معلوم باشه! معلومه همینقدر فشار میخوری.
به جای جواب دادن ایشونو درک کنید و بهشون پماد اکبر 2 رو پیشنهاد بدید.
طرفداری از کسی که در سبقت گرفتن از بوتاس عاجز بود ولی طرفداراش فاز عقاب برداشته بودن و فکر میکردن میتونه همیلتون رو شکست بده به هرحال سخته. هنوز شهید شهید نوشتن هاتون تو 2018 رو یادم نرفته.
ما سر قضیه پرز اگر شاکی بودیم برای این بود که به قصد کشت با همیلتون رانندگی میکرد و نمیشد تو اون شرایط ریسک سبقت گرفتن ازش رو به جون خرید؛ ولی بوتاس نه خشن رانندگی میکرد نه هیچی.
امیر علی داستان لقب به بوتاس و والتری ایتز جیمس از سوچی ۲۰۱۸ که اومد یاد سبقت پیچ سه لوییس توی همون ریس از فتل افتادم که ۲۰۱۷ راننده مورد علاقشون نتونس همونجا ماسا رو لپ کنه و سر همین موضوع برد رو از دست داد.
Amirali
تموم شد؟؟؟
خیلی تاثیر گذار بود
سب خداحافظی کرده و حال کل کل با امثال تو رو ندارم وگرنه یه کاری میکردم دوباره یه چند وقت اینجاها پیدات نشه 😂
مشکلی نیست. فقط دفعه اولی که باعث شدی من چندوقت نیام اینجارو میگی که بعد استفاده از کلمه ((دوباره)) معنی پیدا کنه؟
درضمن اول به لحنی که رفیقت استفاده کرده یه نگاهی بنداز بعد به من گیر بده. مخاطب من تو نیستی.
مرد حسابی دفعه اولی که باعث شدی من یه مدت نیام اینجا کی بوده؟! چرا جو میگیرتت؟
نهایت کاری که تونستی بکنی هدردادن مقداری از وقت من برای صحبت با خودت و چک کردن ادعاهات بوده که نهایتا در تمام موارد هم فقط به گفتن جمله((دیگه حرفی ندارم)) اکتفا کردی و الفرار.
هنوز مسابقه اول فصله
مرسدس خوب نشون نداده یعنی بنظرم بدتر از پارسال ولی امسال بیشتر بهش امید دارم😶
خدایا از خلقت همیلتون ممنونیم که با گرفتن ی سبقت ازش بقیه خوشحال میشن تو چیکار کردی که بقیه اینجوری دارن میسوزن تو کسی بودی که نه با پول بابات اومدی نه پارتی بازی وارد آف وان شدی اگه آخرم بشی بازم از نظر من بهترین راننده دنیایی مرسی که هستی
تا ابد teamlh#
یعنی امسالم قهرمان نمیشیم ؟
نه همایون جان هفت دهم ثانیه رو باید جبران کنن و تا اون موقعه نصفه فصل رفته یعنی باید بیشتر مسابقات نیمع دوم رو ببرن که یعنی باید از ردبول هم سریعتر بشن ….سوال اینه ایا مرسدس میتونه اخر فصل بیشتر از یک ثانیه سریعتر بشه…بعیده…خیلی بعیده