فرمول یک ایران – مدیر تیم فرمول یک مرسدس توتو ولف که این روزها شایعات زیادی در مورد پیوستن احتمالی او به تیم فرمول یک استون مارتین در آینده در جریان است حال اقدام به خرید سهام شرکت استون مارتین کرده است و می گوید که این صرفا یک سرمایه گذاری شخصی می باشد.

لارنس استرول که از دوستان توتو ولف حساب می آید مدیریت تیم ریسینگ پوینت و مدیر اجرایی استون مارتین می باشد و تیم ریسینگ پوینت نیز از طرف مرسدس تامین می شود.

توتو ولف پیوسته اعلام کرده است که هیچ قصدی ندارد در کمپانی بریتانیایی سازنده خودروهای اسپورت نقشی را بر عهده بگیرد، مخصوصا وقتیکه شایعات از نقش مدیر اجرایی او در استون مارتین خبر می دادند، حال سهام این کمپانی را که خیلی وقت است یک گزینه روی میز می باشد را خریداری کرده است.

دایملر بزرگترین تامین کننده استون مارتین و دارای حق وتو

این سرمایه گذاری کمی عجیب به نظر می رسد برای کسی که در مرسدس نقشی را بر عهده دارد مخصوصا وقتیکه در نظر گرفته می شود استون مارتین حامی مالی تیم ردبول ریسینگ رقیب تیم فرمول یک مرسدس می باشد. اما کمپانی پدر خودروساز آلمانی یعنی دایملر یکی از سهامداران قدیمی استون مارتین بوده و به همین خاطر هیچ حساسیتی در این موضوع برای ولف وجود نخواهد داشت.

دایملر در سال 2013، 5 درصد از این کمپانی را خریداری کرده است تا در عوض تامین کننده موتور و قطعات الکتریکی نسل بعدی خودروهای این شرکت باشد. حال دایملر، بزرگترین تامین کننده استون مارتین می باشد و طبق گزارشات منتشر شده از استون مارتین، دایملر حق وتو برای شرکای سرمایه گذاری در آینده را به عهده دارد.

این قابل درک است که ولف 4.77٪ سهام در استون مارتین (به ارزش 37 میلیون پوند) را خریداری کرده است که پس از انتشار مسائل حقوقی در جریان که باعث شفافیت در سرمایه گذاری می شود؛ با این میزان سرمایه گذاری ولف، 0.95٪ از این شرکت را در هفته آینده به دست خواهد آورد.

سخنگوی مرسدس اظهار داشت:

این یک سرمایه گذاری مالی (شخصی) است که بر مشارکت و نقش اجرایی توتو در مرسدس تحت تأثیر این معامله قرار نمی گیرد.

توتو ولف - مدیر تیم مرسدس

توتو ولف – مدیر تیم مرسدس

وجود اشخاصی با رفتارهای نامتعارف در مرسدس

توتو ولف در حال حاضر در حال مذاکره با مرسدس برای تمدید قرارداد خودش برای تیم فرمول یک این کمپانی می باشد. وی در مصاحبه ای با خبرگزاری اتریشی بیان کرد:

من در هشتمین سال (حضور خودم در مرسدس هستم). من عاشق این ورزش و این تیم هستم. ولی در هر حال من با برخی از رخدادهایی که در زمستان افتاد و رفتار برخی از اشخاص متعجب شده ام.

مطمئنا این مسئله تاثیر در این موضوع که من می خواهم در 2020 و پس از آن چه کاری را انجام دهم نیز دارد. ولی من مدیر موتوراسپورت و تیم فرمول یک مرسدس هستم و خواهم ماند و چیزی از این لحاظ تغییری نخواهد کرد.

درباره نویسنده

اشتوتگارت یا مودنا فرقی نداره ،اکستازیمون یکیه. Box Box Box

مطالب مرتبط

راهنما؛ برای گزارش دیدگاه خلاف قوانین، با محتوای "#گزارش" به آن پاسخ دهید.

10 دیدگاه

  1. ....

    5

    3

    رفتن توتو اولین تاثیر بزرگ برای شکست مرسدس تو فرمول یک خواهد بود
    البته ممکنه ی مدیر خوب دیگه بیاد و جایگزین بشه و کارش هم خوب باشه
    اما خب همه میدونیم داشتن یه مدیر قاطع تو همه جا موثره،تو فرمول یک هم که دیگه نیازی ب توضیح نداره
    هرچقدر هم ماشین خوبی بسازن خیلی سخت ب نتیجه برسن
    فن های فراری میدونن نداشتن ی مدیر و مدبر یعنی چی

  2. amirhosein

    4

    4

    یه جمله میگم
    شکست مرسدس در مقابل ردبول و فراری تنها با رفتن توتو ولف امکان پذیره

    • 42ins

      0

      0

      تنها برتری مرسدس نسبت به بقیه تیمها فقط توتو وولف نیست ، کریستین هورنر هم مدیر موفقیه ولی مثل توتو وولف نتیجه نمیگیره

  3. Siamak

    2

    2

    خلاصه مطلب : … روابط پشت پرده برخی تیمها شیر تو شیر قاراشمیشی خواهد شد !!!…
    امپراطوری مرسدس کشورگشائی کرده و به قلمرو تحت حاکمیت خود خواهد افزود !

  4. Mohammad44

    1

    2

    به نظرم لوییس بعد تغییر قوانین بره ریسینگ پوینت و مرسدس بیاد بیرون

    • itg

      2

      0

      کلا لابی ها عجیب غریبه
      جاییکه اکون دادن به رنو اونطرف مشتری موتورشون (مکلارن) ازشون گرفتن
      اینطرف شاسی w10دادن به ریسینگ پوینت
      بنظرمن کل اینا زنگ خطر برای فرراری و ردبوله
      مسابقات امسال اگر برگزار بشه قطعا هیجانی که فیا دنبالشه رو داره چون الان بجز سه تا تیم اصلی ریسینگ هم اضافه شده
      چیزهایی که منتشر میشه خیلی هیجان ساز و مبهمه
      ولی اونجاییکه مرسدس شاسی به ریسینگ داد میشه تصور کرد دستاوردهاش بیشتر از das هست و احتمال قوی موردهای مخفی تاثیرگذارتری بدست آوردن
      اینجاسوالی درباره کیمی مطرح کردم کسی جواب نداد
      ممنون جوابمو از شخص رایکونن گرفتم

  5. ایلیا توسلی

    1

    4

    رفتن توتو از مرسدس : بای بای مرسدس ، بای بای لوییس ، بای بای قهرمانی جهان

    • 42ins

      0

      0

      مگه احمقه که بره؟

  6. Mjyz

    2

    0

    سید جان خسته نباشی
    اطلاعاتی داری که توتو در بخش آخر دقیقا درباره چی صحبت میکنه با کس خاصی مشکل داره و یا …… ؟

    • سید علی حسینی

      2

      0

      سلام، با اولا کالنیوس مدیر مرسدس و دایملر منظورشه احتمالا