فرمول یک ایران – هر چقدر جلوتر می رویم ترکیب تیم ها برای فصل ۲۰۱۹ کامل تر می شود. تیم ویلیامز مارتینی ریسینگ اعلام کرد که جورج راسل راننده جوان و با استعداد بریتانیایی و ذخیره تیم مرسدس ای ام جی پتروناس برای فصل آینده به آن ها پیوسته است.

جورج در دو تمرین اول برای تیم فورس ایندیا و چهار تست برای تیم مرسدس رانندگی کرده است، جایگزین لنس استرول می شود ولی هنوز هم تیمی وی مشخص نشده است.

بعد از پیوستن راسل به تیم مرسدس در فصل ۲۰۱۷ به عنوان بخشی از پروژه آینده آن ها و عملکرد عالی وی در مسابقات فرمول ۲، آن ها به شدت دنبال پیدا کردن تیمی برای حاکم مسابقات GP3 بودند. جورج اکنون با اختلاف ۳۷ امتیاز نسبت به الکساندر آلبون در صدر جدول امتیازی مسابقات فرمول ۲ فصل ۲۰۱۸ است درحالیکه حداکثر ۴۸ امتیاز برای کسب کردن باقی است و او در آستانه قهرمانی است.

جورج-راسل

جورج راسل

راسل به اولین بریتانیایی پس از جنسن باتن در سال ۲۰۰۰ تبدیل می شود که یک فصل کامل برای تیم ویلیامز رانندگی می کند و در گرندپری استرالیا ۲۰۱۹ تنها ۲۱ سال خواهد داشت.

کِلِیر ویلیامز مدیر تیم ویلیامز مارتینی ریسینگ گفت :

ما همیشه در تیم به دنبال بزرگ کردن و بالغ کردن رانندگان جوان هستیم. شخصیت او عالی است. وی را در پیت لین و همچنین در طی مسابقات مدت هاست زیر نظر گرفته بودیم. در مدت زمانی که با وی تا به حال گذرانده ایم به این نتیجه رسیدیم که به شدت متاسب تیم ماست. تعهد، صبوری و فداکاری دقیقا چیزهایی است که ما می خواهیم تا بتوانیم آینده خود را بسازیم.

خبر پیوستن راسل، صبح جمعه امروز یعنی ۱۲ اکتبر ۲۰۱۸ به رسانه ها اعلام شد و جورج فرصت پیدا کرد تا با اعضای تیم فصل آینده خود دیداری داشته باشد.

جرج راسل و اوکون، فورس ایندیا

جورج راسل و اوکون، فورس ایندیا

جورج راسل گفت :

باعث افتخار است که به تیم قدیمی و پرافتخاری ملحق شده ام. ورود به فرمول یک رویای دیرین من بود. اینکه از بچگی عادت داشتم از تلویزیون مسابقات را ببینم اما الان خود می توانم در آن شرکت کنم، باور کردنی نیست. باید با کسانی رقابت کنم که همیشه آن ها را تحسین می کردم. از کِلِیر و بقیه اعضای تیم متشکرم که به من ایمان داشتند. همچنین از توتو ولف و تیم مرسدس بخاطر حمایت فوق العادشان در مسابقات GP3 و فرمول ۲ تشکر میکنم. بسیار هیجان زده ام که می توانم با اعضای تیم همکاری کنم و اولین گام هایم را در فرمول یک بردارم. بی صبرانه منتظر گرندپری ملبورن هستم.

 

درباره نویسنده

عاشق ناندو و دکتر

مطالب مرتبط

راهنما؛ برای گزارش دیدگاه خلاف قوانین، با محتوای "#گزارش" به آن پاسخ دهید.

22 دیدگاه

  1. --

    35

    26

    یه فدایی به جمع فداییون همیلتون اضافه شد

  2. ??Seb5

    29

    27

    واقعا جالبه استعدادی مثل اوکون فصل بعد بی تیم مونده ولی این بچه انگلیسی بی مصرف صندلی داره ?

    • R.ivi4n2

      24

      16

      از کجا فهمیدی بی مصرفه؟ چون راننده مرسدسه؟ یعنی انقدر فشار روتون زیاد شده 🙂

      • Akbar (Ghasemi)

        10

        4

        Red revolution
        در برنامه محو شدن نه پیشرفت

    • --

      17

      13

      حاجي فرمول يك مافيا داره از پيرلي بگير تااااا….

    • Saeed

      14

      14

      یا حتی پاسکال فرلین….

      ولی ی روزی میک شوماخر همه رو با خاک یکسان میکنه

      من مطمئنم میک ی روزی تو فراری هم تیم فتل میشه

      • Akbar (Ghasemi)

        8

        1

        Fastboy 44
        فرلاین به زبان آلمانی که ملیتشه تلفظش درسته
        مثل فتل

    • cfz

      8

      13

      انگلیس چه کرده هاااااا ینی قششششششششنگ سوزونده بعضیارو
      لوییس کاری کرده طرف از کشورش هم بدش میاد
      امسال ظلم بدی کردی بهشون :)))))))))

  3. Shitil

    9

    6

    فرمول یک شده مهد کودک

    • Lx xu7

      1

      8

      دوست داری خانه سالمندان بشه

  4. بهزاد زمانی

    3

    0

    سلام ادمین عزیز
    بخش ارسال پیامهای خصوصی مسدود شده امکانش هست بفرمایید تا کی این وضع ادامه خواهد داشت و علتش چه بوده؟
    سپاسگزارم
    سلام بهزاد جان، با احترام به شما و بسياري از كاربران محترمي مثل شما و پوزش فراوان از شما دوستان خوب و همراه هميشه ما، به علت بي جنبه بودن تعدادي از كاربران كه متاسفانه كم هم نبودن و سواستفاده از اين ابزار به كرات فعلا تا اطلاع ثانوي تصميم به بسته شدن اين قابليت گرفته شد تا زمانيكه ساز و كار محكمي براش ايجاد كنيم، باز هم از شما پوزش ميخوام

    • بهزاد زمانی

      4

      0

      فرمول یک نیست که شده مهد کودک, از قرار اینجا این خاصیت رو پیدا کرده. امیدوارم یه راهکار مناسب براین موضوع پیدا کنید. شاید بتونم کمکی کنم اگر تمایل داشتید
      ادمبن:
      خيلي متشكرم

    • Akbar (Ghasemi)

      1

      0

      قابلیت پیام خصوصی رو فعال کنید پلی واسه اونایی که فحش و تهدید و از این قبیل بچه بازیا می کنن مسدود کنید…
      چرا باید یه قابلیت خوب به خاطر یه عده مورد دار بسته بشه؟