موتو جی پی ایران – ماوریک وینالس موتورسوار جوان یاماها که در فصل ۲۰۱۷ همواره از پیشتازان بوده است، در تعیین خط گرندپری آرژانتین و در شرایط بارانی عملکرد خوبی نداشت و رده ششم را کسب کرد و مسابقه را باید از خط دوم استارت بزند.
ماوریک وینالس گفت:
من نا امید نیستم. ما در کنترل عقب موتور مقداری مشکل داشتیم و من نمیدانم چرا. من اندکی احساس لیز خوردن در شرایط خیسی پیست داشتم، کاملا متفاوت با پیست خشک، پس ما باید این موضوع را آنالیز کنیم.
من فکر میکنم ما هنوز باید [روی موتور] کار کنیم.

ماوریک وینالس – موتورسوار تیم موتوجی پی یاماها ۲۰۱۷
این اولین بار بود که در باران من با یاماها از رقابت کنار رفتم، پس کارهای بسیاری برای انجام بر روی ستآپ بارانی وجود دارد، اما من خوشحال هستم.
در انتها، من نفر اول یاماها هستم، اما ولنتینو روسی همیشه در پیست خیس خیلی سریع است. در نهایت من کاملا خشنود و خاطر جمع هستم.
من مسابقه را از رده ششم و خط دوم استارت میزنم. از آنجا من میتوانم استارت خوبی داشته باشم و همچنین برای پیروزی مبارزه کنم.
وینالس در اولین گرندپری فصل در قطر توانسته بود پول پوزیشن و پیروزی را از آن خود کند.


جه حالی میده یکشنبه ها
صبح فرمول١
شب موتو جی پی
نیومده داره میگه من نفر اول یاماها هستم عجیب ادمهای پیدا میشن …