فرناندو آلونسو می گوید که تیم فرمول یک استون مارتین با وجود عملکرد قوی در جده، هنوز دو یا سه دهم ثانیه در سرعت مسابقه‌ای با مک لارن و مرسدس فاصله دارد.

در افتتاحیه فصل در بحرین، آلونسو به مقام ششم در تعیین خط رسید اما پس از رانندگان مرسدس و مک لارن در  مسابقه به رده نهم سقوط کرد و 74 ثانیه با مکس ورشتپن، برنده مسابقه فاصله داشت.

آلونسو رده چهارم تعیین خط عربستان سعودی را کسب کرد، اما خیلی زود جایگاه خود را به اسکار پیاستری از دست داد. سپس در طول مسابقه در جایگاه پنجم باقی ماند و با موفقیت در مقابل جورج راسل ایستادگی کرد و با 35 ثانیه اختلاف نسبت به برنده، مسابقه را به پایان برد.

آلونسو درباره روند استون مارتین در فرمول یک 2024 گفت:

بهتر شده، ما یک قطعه جدید را در روز جمعه تست کردیم که واقعا خوب کار کرد. به نظرم از نظر عملکرد یک گام به جلو برداشتیم.

اما ما هنوز در مقایسه با مک لارن و مرسدس، شاید دو یا سه دهم ثانیه را از دست میدهیم و به دنبال ارائه عملکرد خوبی هستیم. چالش برانگیز است، اما یک چالش خوب و فصل جالبی در پیش خواهد بود.

از نتیجه مسابقه در مقابل مرسدس، مک لارن و فراری خوشحالم. این حداکثر چیزیست که در حال حاضر می توانیم دنبالش باشیم.

شاید فاصله با ردبول و فراری کمی بیشتر باشد. در حالی که در مرحله تعیین خط ما بسیار نزدیک به نظر می رسیم.

بنابراین بله، ما باید روی سرعت مسابقه‌ای کار کنیم.

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

راهنما؛ برای گزارش دیدگاه خلاف قوانین، با محتوای "#گزارش" به آن پاسخ دهید.

3 دیدگاه

  1. پوریا

    12

    7

    درود ب همه بزرگان سایت.
    بنده ی ۲سالی هست اینجام گهگاهی چیزیم مینویسم.
    بنده با ۳۵ سال سن فکر میکنم از اکثریت شما بزرگترم.خوندم ک در پست گرند پری عربستان دوستان نسبت ب هم چ لطفی دارن و چقدر زیبا باهم گفت گو میکنن!!!.طرفداری از تیم و یا راننده برای دوستانی داره تبدیل ب بت شده.دوستانی ک طرفدار مکسن زمانی ک مکس رانندگیو بزاره کنار این دوستانم فرمول یک براشون تموم میشه و حتی طرفداران همیلتون و…….
    پر گویی نکنم.حقیقا من بشخصه از این همه تند خویی بعضی از دوستان ناراحت میشم.بنابراین تصمیم میگیرم این سایتو ترک بکنم.
    فرمول یکو بخاطر خودش نگاه کنین.راننده ها میانو میرن.خوش و خرم باشین یا حق

    • Arshia-sh

      12

      0

      دوست عزیز پوریا سلام
      احتراما،بنده هم ۴۵ سالمه و بیش از شش ساله به سایت مراجعه میکنم دو سه سالی هم هست مطلب میذارم.
      گلایه کردی از کم لطفی بعضی از کاربران که من هم فکر میکنم اکثرا تینیجر هستن و همونطور که از اسمش مشخصه فضای مجازی بعضا آدم هایی که در دنیای واقعی یه سری کمبود و یا عقده هایی دارند به این فضا بکشونن بدون اینکه ترسی از نتیجه و عواقب حرفشون داشته باشند و برخلاف دنیای واقعی ابراز میکنن.
      در واقع باید ادمین های سایت حواسشون باشه و جلوی بی احترامی و حرف های بی ربط و گاها بدون منبع جلوگیری کنن.
      به هر حال کل کل کردن خوبه ولی به اندازه و ظرفیتش.
      امیدوارم باز هم مطالب مفیدی در سایت از شما ببینیم و در واقع در تصمیمتون تجدید نظر کنید.

  2. sajjad

    8

    7

    دقت کنید استون به چه روزی افتاده که فرناندو چنین اظهار نظری داره .
    راننده ای که با یه ماشین رقابتی بخدا هیچ رقیبی نداره تو گرید .
    حیف شد چون یه رقابت خوب رو میتونستیم ببینیم .