فرمول یک ایران – مکس ورشتپن و سرجیو پرز، رانندگان تیم فرمول یک ردبول ریسینگ، هر دو در مورد اتفاقات بین دو فصل و جا به جایی لوئیس همیلتون از مرسدس به فراری نظراتی را ارائه کردند.

راننده هلندی و سه بار قهرمان جهان فرمول یک در مورد انتقال لوئیس همیلتون به فراری گفت:

در نهایت اگر کسی بخواهد برای فراری رانندگی کند، به خصوص فردی مانند لوئیس که تا به حال دستاوردهای زیادی داشته و اگر این رویا و هدف او بوده باشد، ما از صحبت هایی که در مرسدس و فراری شکل گرفته بود و چه قول هایی داده شد خبر نداشتیم، بنابراین شما نمی توانید یک ارزیابی صادقانه در مورد چنین تصمیمی از طرف ما ارائه کنید. اگر که او خوشحال است که این کار انجام دهد، پس من هم احساس خوبی دارم و برای آنها آرزوی موفقیت می کنم.

هر موفقیتی که همیلتون ممکن است در فراری تجربه کند، تأثیر مستقیمی بر نتایج خود ورشتاپن خواهد داشت، اما این مرد هلندی همچنان در رونمایی از خودروی جدیدش حالت آرام معمول خود را کاهش داد.

مکس ورشتپن در مورد انتقال احتمالی خودش به تیم فراری بیان کرد:

قصد بی احترامی یا چیزی ندارم، زیرا برای برند فراری احترام زیادی قائلم، اما از جایی که هستم خوشحالم.

من در محیطی که هستم راحتم و بنابراین به دنبال تغییر آن نیستم. اما در زندگی شما همیشه به دنبال تغییر هستید و هیچوقت نگویید هرگز! اما در حال حاضر این موضوع برای من مطرح نیست.

سرجیو پرز نیز در مورد اتفاقات رخ داده بیان کرد:

فکر می کنم دیدن جنب و جوش شکل گرفته در این موضوع جذاب باشد. ما راننده ای داریم که در حال جا به جایی تیم است و نمی دانیم که چطور تیم می خواهد با او اطلاعاتش را به اشتراک بگذارد. بدیهی است که لوئیس سال‌ها در آنجا بوده و دانش زیادی را به تیم دیگری خواهد برد.

مطمئن هستم که اکثر رانندگان مایلند کارها را خیلی زودتر در بازار رانندگان در سال انجام دهند، اما من فقط روی داشتن یک سال عالی تمرکز کرده ام و واقعا در این مورد تلاشی نمی کنم.

درباره نویسنده

به موقعش گاز بدیم و به موقعش ترمز بگیریم :)

مطالب مرتبط

راهنما؛ برای گزارش دیدگاه خلاف قوانین، با محتوای "#گزارش" به آن پاسخ دهید.

13 دیدگاه

  1. Ali🦁3

    25

    5

    با دیدن RB20 میشه گفت هرگز ماشینی به تکامل نخواهد رسید و هر گرندپری جای پیشرفت داره حالا چه برسه فصل به فصل، برخلاف بعضی دوستان که میگن ماشین ردبول به پایداری خودش رسیده به نقل هورنر/ هر چند تا شروع تستها باید منتظر موند همین ماشین میره تو پیست یا خیر ولی در هر صورت برای من یکی یکم تعجب داره که ردبول ماشین واقعی رونمایی کرده هر چند زمانی هم نیست برای ارزیابی تیم‌های رقیب که این کار کردن.
    —-
    راجب همیلتون در فراری که خیلیا منتظر چرخ به چرخ شدنش با چارلز هستن من بیشتر منتظر چرخ به چرخ شدنش با راسل هستم.

    • Ali🦁3

      10

      5

      حالا نمی دونم این فصل شمارشگر همیلتون استخدام کنیم یا نه.؟😅

    • SINA

      12

      0

      درباره چرخ به چرخ شدنش با راسل ، باید دید که ماشین فراری در چه سطحی خواهد بود. یه موقع می بینی مثل 2021 چرخ به چرخ ها با مکس شروع میشه . ولی اگه مرسدس تو همین سطح باشه و فراری هم نتونه خودشو به صدر برسونه، آره واقعا چرخ به چرخ شدن لوئیس و مرسدسی ها جالب و پر تکرار خواهد بود.

  2. amir82_yusefi

    3

    1

    مکس خدایی ما رو گرفتی دیگه داداش تو خوشحال نباشی واقعا این دنیا ارزش نداره پرز هم که دنبال یه سال خوبه فقط خوب بودن مرزش کجاست برام سواله؟مکس هم یدونه به در میزنه یکی به پنجره.اوضاع خوبه و من خوشحالم قصد تغییر دادن تیم ندارم جمله بعدی در طول زندگی تغییر لازمه و به تغییر نه نگید خیلی خوبه.

  3. Sebmm

    1

    6

    کیه ک دلش نخواد برای فراری رانندگی کنه
    افرین مکس هرگز نگو هرگز
    این فصل کلی فلسفه متفاوت هست ردبگل از مرسدس تقلید کرده فراری و مرسدس از ردبول و همینطور استون مارتین هم از ردبول فقط مکلارنا چی دیدن تو ماشین الپین ک از اونها تقلید کردن نمیدونم
    خدا بخیر کنه این فصل امیدوارم فراری درداشو درمون کرده باشه، رویکرد واسر جای امیدواری داره

  4. farshad.b

    10

    0

    با سلام . خدایش ردبول و نیوی ماتمون کردند . چقدر تغییرات چشمگیر و شجاعانه . همه به دنبال ساید پاد ردبول انوقت ردبول رفته به سمت ساید پاد w14 !! قوسهای درپوش موتور ، پایه های آیینه ها ، انحناهای زیر ورودی هوا ، رادیات عمودی و …. اینهمه تغییر روی اون ماشین شاهکار پارسال واقعا شجاعت میخواد . اگه واقعا این چیزی که رونمایی کردند توی شروع فصل هم ببینیم و بگفته دوست عزیزم LH44 اگه واقعا یک ثانیه سریعتر از پارسالی باشه ! میتونه خیلی هیجان انگیز باشه . یک تشکر ویژه هم بکنیم از سرکار خانم علیزاده که یک تنه نود درصد چراغ سایت رو در تعطیلات زمستانه روشن نگه داشتند و یک خواهش از سید عزیز و دیگر دوستان ادمین سایت که لطفا ماشینهای رو نمایی شده را با عکس و تحلیل فنی آنالیز بفرمائید و در سایت قرار بدید . آقا دیگه چیزی نمونده فقط دو هفته دیگه تنور مسابقات گرم میشه و دوباره هیجان و کریخوانی راه میفته . برای شروع و با اجازه همه دوستان یک کری ریزی براتون بخونم . لطفا نرید فعلا آربی ۲۰ رو ببینید چون احتمالا ترجیح میدید بجای فرمول یک ۲۰۲۴ مسابقات کبدی هندوستان رو دنبال کنید !! . همه دوستان بابت این کری منو حلال کنید .

    • احمد نوری

      3

      1

      فرشاد جان سلام به شدت با نظرت موافقم

    • LH44

      5

      1

      farshad.b@
      بعضی وقت ها رقیبت ها کارهایی رو میکنن که مجبور میشی کلاه از سرت برداری و بلند شی و براشون دست بزنی. حالا هر چقدر هم که ازشون نفرت داشته باشی. یه کاری میکنن که جز دست زدن کاری به فکرت نرسه حتی وقتی به احتمال خیلی زیاد کار تیمت تمومه. وقتی میدونی مشت رو صاف زده تو صورت خودت و تیم محبوبت.
      ردبول با rb20 این کار رو با من کرد. هم خودتون و هم تیمتون سزاوار این خوشحالی الانتون هستید. ردبول کاری رو در تقریبن یک سال کرد که مرسدس حدودن از 2019 تا 2023 نتونست انجامش بده. نمیدونم مرسدس به اصلاح زیرو ساید پاد فکر کرده بوده یا نه اما احتمال میدم مهندس ها از ترس جونشون هم که شده همون اول این طرح رو برای 2024 کنار گذاشتن. تنها خوشحالی من برای مرسدس اینه که بطور کامل ماشین ردبول رو کپی نکردن مثل خیلی ها. نواوری های خودشون رو هم داشتن.
      جدا از بحث تمجید از نیوی و تیمش، اینم باید گفت که ورودی هوای Rb20 شبیه به زیرو ساید پاد هست. اما شکل ساید پاد ردبول تغییر چندانی نکرده. این رو خوب فهمیده که زیرو ساید پاد مرسدسی! رفتار چرخ های عقب و در کل ماشین رو غیر قابل پیشبینی میکنه. برای همین ساید پاد رو نگه داشته و جای ورودی هوا و … شبیه به w14 a کرده. گفته میشه نسخه زیروساید پاد اصلی ردبول، برای گرندپری ژاپن رونمایی می شه. اون نسخه حتی از این نسخه هم به w14 مرسدس شبیه تره!!
      اگر این ماشین بر خلاف ماشین های دو سال اخیر مرسدس، در سیمولیتور و پیست رفتار مشابهی داشته باشه که بنظرم داره، تیم های دیگه با یه رقیب عجیب غریب مواجه میشن اما اوضاع برای مرسدس فرق میکنه. مرسدس تیکه تیکه میشه، خورد میشه. نه فقط در پیست، بلکه در سوشال مدیا و فضای بین فن ها و ژورنالیست ها. ولف نمیتونه دفاعی از عملکرد مهندس هاش و خصوصن عامل اصلی ضعف تیم یعنی خودش، داشته باشه.
      در اخر هدف من از این فصل اینه که از کری و … فاصله بگیرم و اخرین فصل رانندگی راننده محبوبم در تیم بحبوبم رو تماشا کنم:)) فارغ از هر نتیجه ای…

      • farshad.b

        5

        2

        آقای نوری ممنون . LH44 عزیز تشکر از لطف شما ، هر چند شاید زود باشه قضاوت این ماشین ولی تصاویر و خصوصا رفتن بسوی فلسفه زیرو ساید اونم با اون ماشین خفن سال قبل و اونهمه مشکلی که مرسدس با کانسپت زیرو داشت واقعا شوک کننده بود . البته نیوی قبلا گفته بود که اشتباه گذشته خودش توی مکلارن رو تکرار نخواهد کرد و توی باد و غرور ماشین موفق خواب نخواهد ماند ! . واقعا دلم نمیخواد یک فصل یکطرفه دیگه رو تجربه کنیم ولی از اینکه میبینم تیم مورد علاقم دوست ندارند درجا بزنند و چنین پشتکار و جدیت و نظمی رو دنبال میکنند لذت میبرم چون درس بزرگی به همه میدهند . پیشرفت یعنی همین . روزی توی یک پروژه بخاطر نبود امکانات و استفاده از روشهای منسوخ و غیر استاندارد با مدیر پروژه مون بحث میکردیم و ایشون میگفت چیزی که شما میخواهید امکانات اروپایی میخواد که نداریم در جوابش گفتم شاید امکانات اونا رو نداشته باشیم ولی لااقل میتونیم مثل اونا فکر کنیم و برنامه داشته باشیم . تفکر که درست باشه امکانات هم به وجود میاد . بازم امیدوارم بقیه تیمها هم پیشرفت خوبی داشته باشند و فصل جذابی رو ببینیم .

      • Milad4424

        4

        2

        با احترام به همه دوستان
        اولین روزایی که مرسدس تو ۲۰۲۲ w13 رو رونمایی کرد همه گفتن این ماشین موشکه ولی نتیجش دوسال شکست پشت شکست بود
        احساس میکنم نیوی با اینکارش میخواد بگه کاری که شما نتونستید تو چند سال انجام بدید من توی یه فصل انجام دادم ، اگر بتونه بازم مثل قبل سریع باشه بنظرم باید به احترام نیوی کلاه از سر برداریم
        اما ریسک بزرگیه، شاید با شکست مواجه بشن چون نتایج شبیه ساز یا حتی تونل باد نمیتونه خیلی به نتیجه پیست نزدیک باشه (بازم مثلw13)
        LH واقعا فصل سختیه ، آخرین فصل لویس تو مرسدس، دیگه نیمدونیم طرفدار فراری باشیم یا مرسدس

      • Hossein 123

        2

        0

        اگه RB20 درست کار کنه فاتحه مرسدس خوندست، و احتمالا درست هم کار می کنه که سریعترین تیم رفته سراغش.
        سوال این جاست که آلیسون زیروسایدپاید رو دور انداخته ولی ردبول خروجی مشابهی عرضه کرده، یعنی امیدی به اون پتانسیلی که می گفتن وجود داره نداشتن؟
        تصاویر RB20 غیر قابل باور بود حتی بیشتر از اولین باری که W14 رو دیدم.

        آدرین نیوی کل این ورزش رو آچمز کرده.

      • LH44

        2

        0

        Milad4424@
        حرف شما درباره اختلاف دیتای cfd و تونل باد با پیست درسته. اما جریان های هوای ماشین جدید پرز با میگه این ماشین مثل تولیدات مرسدس نیست!

        من هیچ وقت فن فراری نبودم، هیچ وقت هم ازش بدم نیومده. برای همین نمیگم سخت، بلکه دیدن لوئیس در فراری قرمر برام عجیبه. هرچند که ترجیح میدادم لوئیس در مرسدس بمونه. البته دیگه باید بدونیم لوئیس اخرهای کارش در اف وان هست. احساساتی رو که طرفداران شوماخر، رایکونن، وتل و… تجربه کردن، بزودی ما هم قراره تجربه کنیم. نکته مثبتش اینه که لوئیس چند سال اخرش رو مثل خیلی از ورزشکاران مطرح دیگه، وارد یه تیم رده پایین با دستمزد بالا نشد. وارد فراری شد با دستمزد بالا. این یعنی حتی در این سن و سال هم بهترینه و تا اخرین لحظه میخواد در اوج باشه و ترسی از چیزی نداره.