سوزی ولف بیانیه خود را برای پاسخ به اتهامات اثبات نشده ای که او و همسرش توتو ولف را به تحقیقات فیا مرتبط می کند، صادر کرده است.

اخباری مبنی بر افشای اطلاعات محرمانه از طرف سوزی ولف یعنی مدیر عامل آکادمی فرمول یک به توتو ولف منتشر شده که جنجال های زیادی را به پا کرده است.

فیا نیز تایید کرده است که اطلاعاتی را در مورد این موضوع دریافت و حال مرحله بازرسی و حقیقت یابی را شروع خواهد کرد.

پاسخ سوزی ولف به اتهامات

سوزی وولف بیانیه ای را از طریق رسانه های اجتماعی خود منتشر کرد و گفت که او:

اتهامات عمومی مطرح شده، برایش توهین آمیز است اما متأسفانه از این موضوع تعجب نمی کند. این ناامیدکننده است که صداقت من به این شکل زیر سؤال می رود.

به خصوص زمانی که به نظر می رسد که این اقدامات ریشه در رفتارهای ترسناک و زن ستیزانه داشته باشد و به جای توانایی هایم، بر وضعیت تاهل من تمرکز می کنند.

در طول دوران حرفه‌ای‌ام در موتوراسپرت، با موانع متعددی روبرو شده‌ام و بر آن‌ها غلبه کرده‌ام و اجازه نمی‌دهم این اتهامات بی‌اساس بر تعهد و اشتیاق من به آکادمی فرمول یک سایه بیندازند.

به عنوان یک زن در این ورزش، من با سهم خودم از چالش‌ها روبرو بوده‌ام، اما تعهد من برای شکستن موانع و هموار کردن مسیر برای موفقیت نسل‌های آینده تزلزل ناپذیر است.

به شدیدترین وجه ممکن، من این اتهامات را رد می کنم.

توتو ولف و سوزی ولف

توتو ولف و سوزی ولف

مرسدس نیز بیان کرده است:

به طور کامل ادعا و پوشش رسانه‌ای مرتبط را که به اشتباه به صداقت مدیر تیم ما (توتو ولف) لطمه می‌زند را رد می کنیم.

به طور طبیعی، ما از فیا در مورد این تحقیقات و محتوای آن مکاتبات کامل، سریع و شفاف را خواستاریم.

خود گروه مدیریت فرمول یک نیز این ادعاها را رد کرده و گفته:

بیانیه عمومی اعلام شده توسط فیا از قبل با ما در میان گذاشته نشده بود.

اطمینان کامل داریم که ادعاها اشتباه هستند و فرآیندهای قدرتمندی داریم تا تفکیک اطلاعات و مسئولیت ها را در صورت بروز هرگونه تضاد منافع احتمالی تضمین کند.

مطمئن هستیم که هیچ یک از اعضای تیم ما هیچ گونه افشای غیرمجاز را به مدیر تیمی ارائه نداده است و هشدار می‌دهیم به کسی که اتهامات غیرمجاز و جدی و بی‌اساس را مطرح کند.

 

بروز رسانی: تمامی تیم ها از سوزی و توتو ولف حمایت کردند و گفتند که هیچ تضاد منافعی وجود نداشته و هیچ گونه شکایتی نکرده اند.

درباره نویسنده

به موقعش گاز بدیم و به موقعش ترمز بگیریم :)

مطالب مرتبط

راهنما؛ برای گزارش دیدگاه خلاف قوانین، با محتوای "#گزارش" به آن پاسخ دهید.

13 دیدگاه

  1. EBRAHIM44

    4

    16

    میخوان با این کار ها جنگ روانی تو تیم به پا کنن و نزارن تیم متمرکز به ماشین و فصل آینده باشه؟ خلاصه خیلی وقته فیا هرکاری میکنه شک میکنم🙁

    • Max . 1

      12

      12

      متمرکز؟؟؟؟؟
      فصل پیش که متمرکز بود چیکار کرد که بخوان فصل بعد انجام بدن
      خوب بهونه ای افتاد دستشون برای خراب کاری فصل بعد

      • EBRAHIM44

        6

        5

        بله اگه فیاردبول بزاره کمی متمرکز میشن و از هم پاشیده شدن تیم رو روبه راه میکنن اما هر سری یه داستان الکی رو رسانه ها بزرگ میکنن و بقیه هم اون اخبار رو دنبال میکنن
        و منتظر برسی می‌مونن فیاردبول هم که خوب میدونین در هر شرایطی مخالف مرسدس نظر میده.

      • EBRAHIM44

        2

        8

        بله اگه فیاردبول بزاره کمی متمرکز میشن و از هم پاشیده شدن تیم رو روبه راه میکنن اما هر سری یه داستان الکی رو رسانه ها بزرگ میکنن و بقیه هم اون اخبار رو دنبال میکنن و منتظر برسی می‌مونن فیاردبول هم که خوب میدونین در هر شرایطی مخالف مرسدس نظر میده.

      • Joe44

        3

        6

        مرسدس تیمی هست که هشت بار پشت سر هم قهرمان سازندگان شده
        پس با توهیین به مرسدس چیزی ازش کم نمیشه
        ولی قسمتی از شخصیتت میاد پایین

  2. LH44

    27

    6

    چه داستانی….
    چیز هایی که میگم شایعه هایی بوده که بیشتر در ایکس! مطرح شده که شاید همین فردا اشتباه از اب در بیاد.
    اول که بحث بر این شد که هورنر موش دوونده. بعد با بیانیه نه تیم دیگه ( جز مرسدس که یه روز قبل بیانیه خودش رو داده بود)، کمی اون احتمال کمرنگ شد. توبی گرانر که یکی از مطرح کننده ای این احتمال بوده معذرت خواهی کرده. من خودم تا خبر رو دیدم همین احتمال رو دادم. بر میاد ازش. اما الان یه داستان شاید بزرگ تر اومده وسط.
    اونم اختلاف فیا و فرمول یکه. یا بهتر بگیم، لیبریتی مدیا و دومنیکالی با بن سلیم. گذاشتن اهرم فشار روی سوزی ولف که ظاهرن بجای حرف شنوی از بن سلیم، از دومنیکالی خط میگرفته در شرایطی که اف وان اکادمی زیر مجموعه فیا حساب میشده، آمپر فیا و بن سلیم رو برده بالا و اون ها هم سعی کردن با مطرح کردن یه سری شایعات، سوزی ولف رو کنار بزنن.
    این حرکت از فیا خیلی بعید بود که یدفعه بیاد به یکی اتهام بزنه و قبل از اینکه مطمئن بشه، ادعاش رو مطرح کنه و بگه بررسیش میکنیم!!!!
    از اون طرف سوزی ولف فکر کنم تنها خانوم زنده ای هست که پشت فرمون ماشین فرمول یک نشسته و میتونه الهام بخش خیلی دخترهای با استعداد بشه. چی بهتر از این که مدیر عامل اف وان اکادمی خودش باشه. ظاهن بیشتر از اینکه جایگاه سوزی ولف در خطر باشه، جایگاه بن سلیم در خطره. یه سری حرف ها از اومدن برنی اکلسون، مطرح شده:)
    فیا حتی نمیگه چه اطلاعاتی به سوزی ولف داده که هم محرمانه بوده و هم بدرد توتو ولف میخورده!

    چیزی که مشخصه، این شایعه ها مرسدس رو تکون نمیده. اونم از امثال بن سلیم که از نشر اطلاعات ابوظبی 2021 جلوگیری کرد و فقط یه بیانیه مسخره رو داد بیرون. وقتی تخلف ردبول مشخص شد، قبل از جلسه مدیران تیم ها به هورنر گفت تنها دوستت در اون جمع منم. مایکل مسی رو هم قراره دوباره بیاره تو اف وان. تقریبن ابایی هم از این نداره که بگه چقدر طرفدار ردبوله. همچین با باند بازی نا اشنا نیست.
    اما ممکنه دودش تو چشم اف وان اکادمی بره که چشم امید بسیاری از خانوم های با استعداد به اونه. و این خوب نیست.

    • Siamak

      19

      4

      آفرین LH44 ،
      کامنتهای شما رو مخصوصا دنبال میکنم . اکثر قریب به اتفاقشون دارای محتواست و مبتنی بر مطالعه و آگاهی .
      تعجب میکنم وقتی در بعضی تاپیکها به برخی واقعیات اشاره میکنید که از نظر مرجع و منبع هم معتبره ، عده ای از دوستان با دیسلایک کردن نظرتون کم لطفی میکنند ! بگذریم که لایک و دیسلایکها در این سایت ملاک و معیاری برای درست یا نادرست بودن نظر نمیتونه باشه !

      • LH44

        11

        3

        قربان محبتتان سیامک خان. نظر لطف شماست
        حقیقتن خیلی به دیسلایک اهمیت نمیدم. من تلاش میکنم چیزی رو که در حد فهم و توان خودم خوندم و میدونم رو اینجا هم به عنوان کامنت بیان کنم. نظر کسایی که دوست نداشتن هم محترمه. مخصوصن کسایی که با بحث منطقی نظرشون رو بیان کنن. حالا بعضن پیش میاد یه مقدار فناتیک بودن هم قاطی کامنت بشه:) فکر میکنم با بازنشسته شدن لوئیس، اون قسمت رو هم بتونم بهتر کنترل کنم.

    • Ali🦁3

      8

      8

      فقط جالب این حرفای که در میارن و جز شایعه چیزی نیست برنی دیگه سلول مغزی واسش نمونده واسه فکر کردن که بخواد باز برگرده.
      اینم نباید غافل شد چند مدت پیش مدیری که فیا اخراجش کرده قبلا عضو مرسدس بوده و قطعا خبرای مهم به توتو می‌داده یکیش هزینه های سقف بودجه ردبول بوده که فیا بجای که با صراحت بیاد مدارک ارائه کنه به مخاطب فقط شرط گذاشت برای تیم ردبول که قبول کنه بعدش کسر بودجه با تایم تونل باد کم کردن، این تصمیم فیا و هجمه رسانه ها به تیم ردبول بیشتر عاملش این مدیر اخراجی و توتو که کم مخلصی نیست بودن.
      مایکل مسی اشتباهش فقط یه لپ زودتر بود که باید انلپ می کرد ماشین‌ها و در غیر اینصورت هنوزم مدیر مسابقه ای با تجربه مثل خودش پیدا نشده نمونش امسال هم دیدم با تصمیمات که هنوز گیج میزنن این استیواردها.

  3. میلاد

    2

    5

    این ادعا از سمت یه منبع تقریبا زرد هستش که قبلا هم چنین چیزهای منتشر کرده بود و مشخص شد که واقعیت ندارن. جالتر اینجاست که دارن راجبش تحقیق می کنن!

  4. mohammad-shumi

    12

    17

    توتو ولف خیلی بهش فشار اومد این فصل ورشتپن و ردبول ترکوندن همیلتون و مرسدس رو

    • Milad4424

      7

      6

      🤣🤣
      دوست عزیز بنظرت امسال کسی اصلا با مکس یا ردبول رقابت کرده؟؟
      بنظر من که کلا رقابتی وجود نداشت که کسی بخواد در این میان نابود بشه🤣

  5. Mehdi.83

    9

    1

    صادقانه؟باشه اصلا اسم ایشون صادق ولف نه سوزی.ادبیاتی بسیار آشنا برای ما ایرانی ها .میگه زن ستیزانه.همین چپ ها باعث شدن تمام واقعیت ها به تمسخر گرفته بشه.