موتوجی پی ایران – کیسی استونر ، قهرمان بازنشسته موتوجی پی فاش کرد که مارک مارکز به نوعی او را تحت فشار قرار داد تا از سِمَت موتورسوار تست تیم رپسول هوندا کنار رود.
استونر با تیم ال سی آر هوندا در فصل 2006، کارش را در موتوجی پی آغاز کرد و در فصل بعد به تیم دوکاتی پیوست. وی تنها قهرمانی تیم ایتالیایی را در بالاترین سطح مسابقات موتورسواری رقم زد. موتورسوار استرالیایی در سال 2011 به تیم هوندا بازگشت و دومین قهرمانی جهان خود را با این تیم در فصل 2012 کسب کرد. استونر در پایان این فصل از مسابقات موتوجی پی خداحافظی کرد.
کیسی استونر از فصل 2013 به عنوان موتورسوار تست در هوندا مشغول شد تا اینکه در فصل 2015 و پس از تصادف در مسابقات 8 ساعته سوزوکا و شکستن پایش، از این تیم به شکل عجیبی کنار رفت و بین 2016 تا 18 راهی تیم دوکاتی شد تا موتورهای این تیم را توسعه دهد. کیسی استونر در حال حاضر اذعان کرده که مارک مارکز در جدایی او نقش داشته است:
من در ابتدا سعی کردم با هوندا به کارم ادامه دهم اما کمی توسط تفنگدار جوان هوندا (مارکز) تحت فشار قرار گرفتم، نمی خواست اطراف او باشم.
همانطور که می دانید، بعدش [به عنوان موتورسوار تست] با دوکاتی ادامه دادم.
مشکلات کیسی استونر با دوکاتی نیز ادامه داشت
دوران کیسی در دوکاتی نیز با تلخی به پایان رسید زیرا استونر احساس می کرد که تیم ایتالیایی، به خوبی از تجربه های او استفاده نمی کند:
من مجبور شدم از سمت موتورسوار تست دوکاتی کنار بروم. واقعاً احساس نمی کردم بتوانم آنچه را که می خواستم در اختیار تیم قرار دهم.
من می دانستم که موتورسواران چه چیزی می خواهند و همچنین می دانستم که ما خیلی خیلی خوب با یکدیگر کار می کردیم اما متأسفانه موتورسواران همیشه مشارکتی در تصمیم گیری تیم ها ندارند.
آنها به داده ها نگاه می اندازد و معتقدند، مسیری که خودشان می دانند درست است و همیشه موتورسوار برایشان قابل قبول نیست.
هنوز هم می توانم تجربه های زیادی را به این ورزش انتقال دهم
هنوزم معتقدم که تجربه های زیادی را می توانم به این ورزش انتقال دهم. فکر می کنم خارج از گود، جنبه های خاص و متفاوتی وجود دارد که به نوعی می تواند کمک کننده باشد.
من مطمئناً قرار نیست معجزه کنم اما می دانم برای پیروزی در مسابقات باید چه کارهایی انجام شود و در آینده کارهایی برای بازگشت و انجام دادن دارم. اما قبلش باید صبر کنم تا این بیماریم رفع شود.




استعداد فوق العاده ای بود تو «موتو جی پی»