فرمول یک ایران – پیرلی لاستیک های انتخابی راننده ها و تیم ها برای اولین مسابقه فصل 2019 در استرالیا را اعلام کرد.
در 2019 به جای رنگ ها و اسم های مختلف از هارد تا هایپرسافت، تنها از سه رنگ و سه اسم در مسابقات استفاده می شود؛ سفید به معنای لاستیک هارد، زرد به معنای لاستیک مدیوم و قرمز به معنای لاستیک سافت خواهد بود. اما در کنار اسامی این سه لاستیک، عنوان ترکیب 1 تا 5 یا C1-C5 وجود خواهد داشت تا نشان دهنده ی ترکیب اصلی لاستیک مربوطه باشد. ترکیب 1 (C1) سخت ترین لاستیک و ترکیب 5 (C5) نرم ترین لاستیک است. پیش از این هفت نوع لاستیک خشک می توانست با انتخاب پیرلی در اختیار تیم ها قرار گیرد اما در حال حاضر فقط پنج نوع لاستیک برای 2019 در دسترس خواهد بود.
برای درک بهتر این موضوع به اینفوگرافی زیر توجه کنید:
همانطور که در هفته های گذشته اعلام شد، در گرندپرهای استرالیا از ترکیب 2، 3 و 4 (C2, C3 , C4) استفاده می شود. کم تر از دو هفته به شروع مسابقات مانده و تامین کننده لاستیک فرمول یک، لاستیک های انتخابی رانندگان را اعلام کرده است.
انتخاب رانندگان سه تیم برتر فرمول یک؛ مرسدس، فراری و ردبول شبیه به هم بوده و تنها تفاوت در انتخاب لاستیک های هارد چارلز لکلرک دیده می شود که یک عدد بیشتر است.
جدول لاستیک های انتخابی راننده ها برای گرندپری استرالیا 2019
فرمول یک استرالیا در تاریخ 24 تا 26 اسفند ماه برگزار خواهد شد.
آخیششششششش…..
دلم برا این جور پست ها تنگ شده بود?
بی صبرانه منتظر شروع مسابقات هستیم
ببخشید یه سوالی
سوپر سافت رو حذف کردن برا امسال؟
رنگ لاستیک های ۲۰۱۹ رو اشتباه نذاشتین ؟
نه هدفشون این بود که بگن c4 همون اولتراسافت پارساله و c5 همون هایپرسافته
هر سال اولترا سافت هم توی استرالیا استفاده میشد.چرا امسال اینجوری شده؟