فرمول یک ایران – ماریزیو آریوابنه اذعان کرد از آنجا که برای قهرمانی تیمی به هر دو راننده نیاز است و تیم اهمیت بالاتری از هر چیز دیگری دارد، تیم فراری بین دو راننده خود تفاوت قائل نمی شود و چیزی به عنوان راننده اول و دوم در این تیم وجود ندارد.

با استراتژی تیم فراری در گرندپری موناکو، به نظر می رسد که تیم فراری سباستین فتل را به کیمی رایکونن ترجیح می دهد. لوییس همیلتون و همچنین صاحب نظران مختلف اظهار داشتند که استراتژی فراری یک نشانه آشکار از این می باشد که فتل راننده اول تیم است.

سباستین فتل و همچنین کیمی رایکونن به صراحت این موضوع را رد کردند. حال نیز نوبت به آریوابنه، مدیر تیم فراری رسیده است تا این موضوع را رد کند. هنگامی که از آریوابنه سوال شد که آیا تیم فراری در حال حاضر راننده اول و راننده دوم دارد و بین آنها تفاوتی قائل می شود، او پاسخ داد:

خیر. من بعد از گرندپری موناکو گمانه زنی های زیادی را در مورد اولویت بندی راننده ها در تیم فراری خواندم و شنیدم. همانطور که همیشه گفتم، این وضعیت اصلا در تیم فراری وجود ندارد.

ما در مسابقات رو به جلو می نگریم. در حال حاضر نیز بهترین تلاش خود را برای برنده شدن قهرمانی تیمی انجام می دهیم. برای اینکه شما بتوانید در قهرمانی تیمی حرفی برای گفتن داشته باشید، حتما باید از هر دو راننده تیم بهره ببرید.

این برای تیم فراری خیلی مهم است. این تنها جایزه می باشد. اگر شما قادر باشید که جام تیمی را ببرید، این جام در تیم فراری ماندگار می شود و باقی می ماند ولی در مورد جایزه راننده قهرمان فرمول یک، این گونه نیست و این جایزه در دست راننده می باشد.

سباستین فتل - کیمی رایکونن

سباستین فتل – کیمی رایکونن

او در ادامه اضافه کرد:

از همان آغاز فصل قوانین ما کاملا واضح بود که تیم بر همه چیز اولویت دارد. و تا زمانی که راننده ها در مسیر درستی نباشند، دستور تیمی وجود نخواهد داشت.

راننده ها این موضوع را می دانند، آنها آن را قبول کردند و زمانی که به آنچه در موناکو رخ داد و به صحبت های پس از آن فکر می کنم، کمی خنده ام می گیرد زیرا این اصلا واقعیت ندارد. هیچ مشکلی بین راننده ها وجود ندارد.

برنده شدن قهرمانی فرمول یک، کار راننده ها می باشد و تا زمانی که اعداد و ارقام صحیح باشد و همه چیز در مسیر درستی حرکت کنند، راننده ها برای تصمیم گیری در مورد کار خود آزاد هستند و ما هیچ اجباری را به آنها تحمیل نمی کنیم. در هر صورت، تیم فراری هیچ اجباری در گرندپری موناکو به هیچ کدام از راننده هایش تحمیل نکرده است.

درباره نویسنده

از طرفدارای سر سخت موتور اسپرت به خصوص فرمول یک

مطالب مرتبط

راهنما؛ برای گزارش دیدگاه خلاف قوانین، با محتوای "#گزارش" به آن پاسخ دهید.

3 دیدگاه

  1. F2004

    3

    1

    آریوابنه ……….دهن خیلیارو بست ??????????????????????

  2. cfz

    2

    6

    تو که راس میگی. دلفین ها هم پرواز میکنن:))

    • F2004

      4

      2

      تو مرسدس دلفینا بیشتراز بقیه پرواز میکردن امسال هم همینطور ولی تو فراری از این خبرا نیست