فرمول یک ایرانسباستین فتل هم تیمی کیمی رایکونن در تیم فراری بر این باور است که رایکونن عملکردی به مراتب بهتر از نتایجی که تا اینجای فصل به دست آورده، داشته است.

پس از گذشت ۴ مسابقه از فصل جدید فرمول یک، فتل با پیروزی در دو مسابقه و دو مقام دومی صدرنشین است، در حالی که رایکونن فقط یک بار و آن هم برای مقام سومی روی سکو رفته و اکنون ۳۷ امتیاز دارد.

کیمی در استرالیا چهارم شد، گرندپری چین را ۴۰ ثانیه دیرتر از فتل آلمانی در رتبه پنجم به پایان رساند، همین باعث شد مدیر تیم فراری سرجیو مارکیونه اعلام کند برای بررسی شرایط این راننده فنلاندی تیم فراری، قصد دارد با او صحبت کند.

پس از شروع نا امید کننده اش در گرندپری بحرین توانست به رتبه چهارم برسد و پس از آن اعلام کرد شرایط رو به بهبودی است تا جایی که در آخرین مسابقه اش در فصل جاری به جایگاه سوم دست یافت.

رایکونن تنها بخاطر ۰٫۰۵۹ ثانیه نتوانست پول پوزیشن را به دست آورد و این حسرت از سال ۲۰۰۸ برایش باقی مانده است. به هر حال در سوچی نمایش قابل قبولی داشت و تنها با ۱۱ ثانیه اختلاف نسبت به فتل مسابقه را به پایان رساند، که کمترین فاصله زمانی رایکونن و فتل در فصل جاری بوده است.

فتل در مورد امتیازات این فصل رایکونن معتقد است او به حقش نرسیده و در آینده مطمئنا شرایط بهتری برای خودش رقم خواهد زد.

سباستین فتل گفت:

فکر می کنم به آنچه استحقاقش را داشته نرسیده است. در بحرین و در دور اول شرایط خوبی نداشت و اگر وضعیت بهتری در آغاز مسابقه برای کیمی به وجود می آمد او قطعا روی سکو میرفت.

من اتفاقی که برای کیمی می افتد را می بینم و شاهد هستم که مسابقات آن گونه که او می خواهد پیش نمی رود اما بدون شک می توانم بگویم اعضای تیم به کیمی اعتقاد دارند و در توانایی های او شکی ندارند.

هیچ کسی نمی تواند مثل کیمی به مسابقات رالی قهرمانی جهان (WRC)  برود و پس از بازگشت باز هم در همان سطح قبلی توانایی های خود را به نمایش بگذارد. مطمئن هستم هیچ کس در استعداد کیمی شکی ندارد اما گاهی اوقات شرایط آن گونه که مد نظر شماست پیش نمی رود.

اگر به فصل گذشته نگاه کنید متوجه می شوید همین اتفاق ها برای من می افتاد، مسابقات بالا و پایین خود را دارند اما معمولا در طول فصل اتفاقی می افتد که تعادل در این بالا و پایین ها حفظ شود.

سباستین فتل و کیمی رایکونن

سباستین فتل و کیمی رایکونن

رایکونن معتقد است اگر فراری تغییرات جزئی روی ماشینش اعمال کند، او خواهد توانست اختلافش با راننده های بالای سرش را کاهش دهد. رایکونن گفت:

آغاز نا امید کننده ای در این فصل داشتم. تا حد زیادی از ایده آل خودم دور بودم اما در سوچی توانستم تا حدی آن را جبران کنم و این موفقیت را یک قدم رو به جلو می دانم.

از شرایط به وجود آمده راضی هستیم اما نباید فراموش کنیم ما سوم شدیم. باید به تلاش کردن و بهبود شرایط ادامه دهیم و مطمئن هستم به خواسته مان خواهیم رسید، اما این جزئیات کوچک باید روی ماشین اعمال شوند و با این تغییرات می توان به رتبه نخست نیز رسید.

من و سه راننده ای که از نظر امتیازی بالای سر من هستند بسیار به هم نزدیک هستیم، و مطمئنا اختلافات جزئی امتیازی می تواند در آخر فصل نتیجه کاملا متفاوتی را حاصل شود.

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

راهنما؛ برای گزارش دیدگاه خلاف قوانین، با محتوای "#گزارش" به آن پاسخ دهید.

8 دیدگاه

  1. طاها

    12

    2

    بازم افرین به کیمی حداقل داره جبران میکنه

    • bahram

      20

      1

      انصافا کیمی رو همه دوست دارن
      دوستارانش لایک کنن

  2. Amin mashhad

    13

    2

    امیدوارم آپدیت ردبول ورنو جواب بده و ورشتاپنوریکیاردو هم به رقابت ملحق بشن .

  3. مهرداد

    14

    1

    کیمی عشقه مخصوصا رادیو هاش?

  4. Saeed

    8

    1

    ینی آخر تواضعه این بشر

  5. شاهین

    14

    0

    رایکونن قدرت و استحقاق رسیدن به رتبه های بالا رو داره. امیدوارم توی مسابقات بعدی رقابت نزدیکی بین کیمی و راننده های دیگه شاهد باشین

  6. Redseason

    10

    1

    کیمی از نظر شخصیتی عالیه. خدافظی کنه از فرمول یک دیگه برام نگاه کردنش حال نمیده. فقط خدا کنه امسال یه مسابقه ببره دوباره رو سکو اول ببینمش عشق کنم

  7. f1 seb5

    14

    2

    کیمی تو کاتالونیا می درخشه
    *عشقه*