جورج راسل تایید می کند که اگر مرسدس برای قهرمانی فرمول یک 2023 مدعی باشد، رابطه او با لوئیس همیلتون پویایی متفاوتی خواهد داشت، اما از خراب شدن آن نمی ترسد.
راسل و همیلتون قرار است دومین فصل خود را به عنوان هم تیمی در مرسدس آغاز کنند، فصلی که پس از سال سخت 2022، امیدواری زیادی به آن دارند.
مرسدس امیدوار است که داشتن این زوج قوی منجر به بازگشت سریع آنها به رقابت قهرمانی فرمول یک شود. اما به نظر نمیرسد که در این صورت، رابطه دو هم تیمی به خوبی فصل گذشته باشد.
راسل درباره پیش بینی رابطهاش با همیلون گفت:
طبیعتاً اگر برای 1-2 رقابت کنید، پویایی کمی متفاوت خواهد بود و این کاملاً طبیعی است.
اما به نظر من، در مراحل بسیار متفاوتی از حرفهمان هستیم. واقعاً به نظر می رسد که ما در این شرایط باهم هستیم.
اگر در فصل آینده ماشینی داشته باشیم که توانایی 1-2 را داشته باشد، به این فکر می کنیم که با هم به تیم برای رسیدن به این هدف کمک کردهایم و این افتخار بزرگی برای ماست.
و بعد به سراغ کارمان می رویم. اما دلیلی برای درگیری نداریم، ما رابطه خوبی داریم. ما باید به یکدیگر احترام بگذاریم.
ما اهمیت آن را در کل تیم درک می کنیم. اگر رابطه ما کم کم از هم پاشیده شود، روی تیم نیز تاثیر می گذارد. به نظرم میتوانیم به کارمان ادامه دهیم و احتمالاً با گذشت زمان روابط ما نزدیکتر خواهد شد.
سال قبل که لوییس هم سرعتش تو مسابقه از راسل بهتر بود و هم تو تعیین خط. فقط چند جا راسل تصمیمات لحظهای بهتری از لوییس گرفت و بهتر از فرصتهاش استفاده کرد. البته لوییس همیلتون از ابوظبی ۲۰۲۱ دیگه خوش شانسی نیاورد و هر سیفتی کاری اومده، به ضررش بوده.چه برسه به دیگر اتفاقات مسابقهای. احتمال اینکه لوییس نسبت به سال قبل هم افت زیادی داشته باشه، کمه.
اگه w14 به خوبی ماشین های ردبول و فراری باشه، این رو هم نباید فراموش کرد که تجربهی زیاد لوییس تو نبرد قهرمانی خیلی به کمکش میاد نسبت به راسل که فقط یک برد داره. در نظر داشته باشید راسل رانندهای بود که برای امتیاز مسابقه میداد و لوییس برای برد پس حتی اگه بدشانسی های لوییس رو هم در نظر نگیریم، اینکه راسل تونسته سال قبل رو بالاتر از لویس تموم کنه خیلی عجیب نیست.
راسل هم پل پوزیشن گرفت و مسابقه برزیل رو برد اون هم در حضور همیلتون. اخر فصل هم بالاتر از همیلتون فصل رو تموم کرد. این شکست محسوب میشه.
سال بعد هم احتمالا راسل با اختلاف بیشتر، همیلتون رو شکست بده.
توی اینکه راسل راننده خوبیه شکی نیست ولی باید واقعیت رو دید
توی اکثر فصل مخصوصا بخش اول کل تست های روی ماشین لوییس بود پس طبیعیه که ماشین کندتر باشه همچنین پول راسل در شرایطی بود که لوییس به خاطر خرابی drs تایم نزد و برد راسل هم که میدونیم با کوالی بارونی راسل رده خیلی بهتره نسبت به لوییس داشت و در مسابقه هم که لوییس به لطف مکس چندین رده عقب رفت
پس هیچ دلیل منطقی برای اینکه راسل بهتر از لوییس بوده توی این فصل وجود نداره و چیزی که این رو به وجود می آره اون حس حسادت شما نسبت به لوییس هستش که میخواید پایین بکشیدش
امیر حسین،اشتباه نکن داداش،
یک دلیل منطقی برای توجیه و توضیح بالاتر تموم کردن راسل وجود داره! اونم اینه که بدون منطق به رقابت فصل نگاه کنی و آخر فصل بیای آمار برد و پول و امتیاز رو در نظر بگیری!
بهرام جان ! اصلا ول کن همیلتون رو … راننده نیست که … شما بچسب به پیت وال فراری … امید ردبول به فراریه …
مرسدس و ولف روششون مشخصه و نتیجه این روش هم براشون افتخارات زیاد داشته.خودرو رقابتی نباشه مثل ۲۰۲۲،رقابت آزاد.خودرو رقابتی باشه طبق چند مسابقه اول لیدر و وینگمن معلوم میشه و راننده ای جلوی مدیری مثل ولف،دستور تیمی رو ندیده نمیگیره.وقتی مکس سه تا وینگمن در اختیار داره با خودرویی که آپدیتهای مهم اول در اختیار خودروی اونه،ولف میدونه رقابت آزاد نتیجه نداره براشون.خودروی برتر توی ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ هم داشتن باز دستور تیمی وجود داشت به نفع لیدر چه رسه به رقابت با ردبول و مکس که اینطور قدرت گرفتن.اتفاقات ۲۰۱۶ هم که نمیخان دیگه اتفاق بیوفته.
جورج راننده ی سریعیه توی کوالی عالیه.
امسال باتوجه به ثباتی که وجود داره فکر کنم بشه یه قضاوت خوب از سرعت مسابقه ایش انجام داد.
ولی نمیدونم چرا رقابت نوریس و پیاستری برام هیجان انگیزتره؟
کلا توی هر تیمی رقابت آزاد باشه هیجان بیشتره.
کاش یه قانونی چیزی، می ذاشتن که دستور تیمی ممنوع بود.
حالا چه برای مکس و ردبول یا فراری و مرسدس
همیلتون که خودش رو ثابت کرده و نیازی به تعریف نداره، اما راسل اگه امسال خودروی رقابتی داشته باشه باید خودش رو اثبات کنه
احتمالا لوییس بالاتر تموم کنه امسال.
راسل یه کم خوش شانس تر بود سال قبل.
راسل خوش شانس نبود ریسک پذیری بیشتری داشت نسبت ب همیلتون جوونتر و جسور تر… و همیلیتونم پا ب سن گذاشته و میدونیم ک بالارفتن سن ریسک کردن کمتر میشه ادم محتاط تر میشه
از این زاویه هم میشه دید، به نظرم دلیل منطقی آوردی. (لایک)
هرچند اگه شانس و ریسک رو بزاریم کنار، به نظرم هنوز لوییس راننده سریعتری ه.
لوئیس تصمیمات منطقی تری میگرفت گاهی اوقات تصمیمات مدیر ارشد استراتژی هم به ضررش تموم میشد.ریسک پذیر بودن همیشه هم درست نیست ممکن بود راسل همون امتیازاتی که هم داشت رو از دست بده.همیشه راننده اینقدر خوش اقبال نیست.
نمیدونم چرا ولی حس میکنم مرسدس اگه رقابتی باشه این فصل۲۰۱۶تکرار میشه