فرمول یک ایران – تیم آسیایی پانترا، هنوز هم قصد دارد در سال 2022 فرمول یک با وجود تغییرات قوانین و مقررات، وارد مسابقات شود.
تیم آسیایی که مقر آن در بریتانیا است، طی تابستان سال گذشته، آمادگی خود را برای ورود به مسابقات فرمول یک اعلام کرد. تغییرات عظیم در قوانین فرمول یک قرار بود در فصل 2021 اجرایی شود اما بدلیل شرایط جهانی پیش آمده، مدیر ورزشی فرمول یک، راس براون بطور قطعی اعلام کرد که در سال 2022 شاهد نسل جدید خودروها خواهیم بود.
بیشتر بخوانید؛ توضیح و تحلیل کامل تغییرات قوانین فصل 2022 فرمول یک
بنجامین دوراند، مدیر تیم پانترا اعلام کرد که این تاخیر در شروع مسابقات و بحران بهداشت جهانی، تاثیری بر تلاش این تیم برای ورود به فرمول یک نخواهد داشت:
کاملا شبیه ترن هوایی بالا و پایین زیادی داشته اما ما هنوز زنده هستیم ولی پروژه هنوز تکمیل نشده است.
ما قبل از وقوع بحران فعلی، سال 2022 را هدف قرار داده بودیم و هنوز در جستجوی راهی هستیم. ما گروهی داریم که روی ماشین کار می کنند و کارهای مقدماتی را در قسمت آیرودینامیکی انجام می دهند و به کار خود با سرمایه گذاران ادامه می دهیم.
قبل از اینکه چیزی بگوییم، منتظریم تا ببینیم چه اتفاقی برای فرمول یک می افتد. افراد در مورد احتمال خرید ماشین [از تیم دیگری] صحبت می کنند، بنابراین باید صبر کنیم و ببینیم چه اتفاقی می افتد.


چرا پورشه ؛ بی ام و و … نمیایین ؟
یعنی پورشه فقط به خاطر mgu-h خودرو های فرمول یک نیومد؟
دیگه توی ورزش های موتور اسپورت چی بالاتر از فرمول یک ؟
تکنولوژی های فرمول یک رو که میشه توی خودرو های شهری هم پیاده سازی کرد پس چرا؟
تا زمانی که چنین شرکت هایی بخوان وارد فرمول یک بشن وضعی بدتری رو سپری خواهیم کرد
چه بلایی سر فرمول یک اومده که تیم ها به فکر خرید ماشین فرمول یکی برای رقابتشون هستن؟
واقعا متاسفم برای فیا و لیبریتی مدیا که فرمول یک رو یک ورزش تلقی و رقابت بین راننده ها تلقی نمیشه صرفا شده آزمون و خطا شرکت های بزرگ
بی ام و پورشه بیان فرمول یک حداقل 6-5 سال طول میکشه که بتونن ماشین رقابتی فرمول یک برای رقابت با هیولای مرسدس تولید کنن بتونن مرسدس رو شکست بدن ( تازه اگه بتونن ) و این یعنی چند سال اول شکست و تحقیر در برابر مرسدس هم وطن شون که باعث سقوط ارزش برند و تولیدات شون در برابر مرسدس بنز میشه.
سرمایه گذاری تو فرمول یک ریسک بزرگیه
ب خصوص برا شرکت هایی مثل بی ام و و پورشه که رقیب مستقیم مرسدس تو بازار آلمان هستن
ب علاوه هزینه ی موتور فرمول یک بیش از چند میلیون دلاره درحالیکه قیمت ماشین تولیدی این شرکت ها بعضا ب یک میلیون دلار میرسه البته اونم تو استثنائاته!
خلاصه ک سرمایه گذاری تو فرمول یک واسه یه شرکت ریسک بزرگیه و برا شرکتی ک خودش میخواد موتور بسازه که دیگه ریسک خیلی خیلی بزرگه!
به قول هورنر
اضافه شدن تیم های کوچیک به F1 فقط تعداد ماشینهایی که باید لپ بشن رو زیاد میکنه
فرمول یک بیشتر به تیم هایی نیاز داره که بتونن سه تیم اول رو به چالش بکشن