فرمول یک ایران – یک سیستم توکن می تواند در فرمول یک معرفی و به کار گرفته شود تا هر تیمی خودش تصمیم بگیرد که می‌خواهد کدام قسمت از خودرویش برای دو فصل بعدی توسعه پیدا کند یا روند توسعه‌ای آن متوقف شود.

فعلا موافقت شده است که شاسی‌های فعلی برای فصل 2020 و 2021 قابل توسعه نباشند و در طی هفته‌های اخیر، مدیران فرمول یک در حال بحث با یک دیگر بودند تا ببینند که برای کدام یک از قطعات دیگر روند توقف توسعه را پیش بگیرند تا از هزینه‌ها بکاهند.

هر تیمی ایده‌های متفاوتی را در مورد قسمت مورد نظر خودرویش برای توسعه و بهتر شدن در طول این فصل یا فصل‌های بعدی دارد. در کنفرانس مطبوعاتی که بین مدیران تیم‌ها و فرمول یک، چیس کری و راس براون و مدیر فیا، ژان تاد، برگزار شد، ایده به کارگیری یک سیستم توکن حامیان زیادی را پیدا کرد.

به طور کل توافق شد که درصد عظیمی از چیزی که الان وجود دارد، قابلیت توسعه تا پایان 2021 را ندارد و تیم‌ها تنها می‌توانند چند توکن توسعه‌ای را برای قسمت‌هایی از خودرویشان که می‌خواهند توسعه دهند انتخاب کنند و تغییری ایجاد کنند.

سیستمی مشابه توکن های پاوریونیت

سیستمی مشابه این سیستم، در ابتدای دوران هایبرید برای پاوریونیت‌ها به کار گرفته شد که هر کدام از قطعات آن، ارزش توکنی را پیدا کرده بود. سازنده‌ها در نهایت به ازای هر سال، 32 توکن را برای استفاده در اختیار گرفتند که این عدد در سال 2017 به 25 عدد، در 2018 به 20 عدد، و در سال 2019 نیز به 15 عدد رسید. البته این سیستم در سال 2017 از کار افتاد تا به سازنده‌های دیگر مانند فراری، رنو و هوندا اجازه دهد تا بتوانند به قدرت برتر، یعنی مرسدس، نزدیک شوند. این تغییر یکی از تصمیمات کلیدی تامین کننده‌ها در راستای موافقت برای کم کردن هزینه‌های مشتری‌هایشان بود.

یک طرح دیگر در راستای صرفه جویی هزینه‌ها که به نظر می‌رود برای فصل 2020 و 2021 در نظر گرفته شود، محدودیت بیشتر در تست‌های ایرودینامیک فیا و قوانینی که مرتبط به تونل باد و CFD برای توسعه های ایرودینامیکی است. محدودیت تست‌های ایرودینامیکی، یکی از روش‌های اصلی برای محدودیت‌های توسعه‌ای می‌باشد. اما به هر حال، جزییات هرگونه تغییری در حال بحث است. یک تعطیلی مضاعف سه هفته‌ای دیگر نیز، با توجه به تاخیر در شروع فصل احتمالا در نظر گرفته می‌شود(البته فعلا دو هفته دیگر به تعطیلات اجباری اضافه شده است).

ویراستار » انسیه صفری

درباره نویسنده

اشتوتگارت یا مودنا فرقی نداره ،اکستازیمون یکیه. Box Box Box

مطالب مرتبط

راهنما؛ برای گزارش دیدگاه خلاف قوانین، با محتوای "#گزارش" به آن پاسخ دهید.

6 دیدگاه

  1. mahdi arabi

    2

    0

    سید عزیز سلام خسته نباشید
    یه خواهش دارم که ربطی به این پست نداره
    اگه امکانش هست ویدئو رقابت چرخ به چرخ سب و لوییس تو فرمول 3 اروپا که فک کنم برا سال 2005 هستش رو تو سایت آپلود کنید تا لذت ببریم

    • سید علی حسینی

      1

      0

      سلام، دارمش توی آرشیو قصد داشتم که آپلود کنم، فردا میزارمش توی سایت، ممنون که گفتی

  2. Mohammad44

    0

    0

    سلام سید خسته نباشی به نظرم مصاحبه رییس فیا رو کار کنید جالبه!!!

    • سید علی حسینی

      1

      0

      سلام، محمد به خاطر اینکه قحطی اخبار هست و مسابقه ای در کار نیست، ما همه اخبار هایی که هست و میبینی اینور اونور همه رو آماده داریم فقط با یه زمانبندی خاص منتشر می کنیم که سایت خالی نمونه…مصاحبه مدیر فیا هم زمانبندیه :))