فرمول یک ایران – در فصل 2005، ده تیم به همراه بیست راننده در نوزده گرندپری به رقابت پرداختند که در نهایت این فرناندو آلونسو از تیم رنو بود که توانست اولین قهرمانی جهان خود را کسب کند و در آن زمان تبدیل به جوان ترین قهرمان تاریخ فرمول یک شد و به شش سال سلطفه مایکل شوماخر و فراری بر این ورزش پایان داد. کیمی رایکونن و مایکل شوماخر نیز در رده های دوم و سوم جدول قهرمانی قرار گرفتند. رنو، مک لارن و فراری در رده های اول تا سوم جدول سازندگان قرار گرفتند.
- کیمی رایکونن و ژاک ویلنوو
- کیمی رایکونن، ژاپن 2005
- فرمول یک ژاپن
- استارت مسابقه ی سال 2005
- روبنز باریکلو ، فراری – 2005 اسپانیا
- جنسن باتن ، سال 2005
این فصل پایان استفاده تیم های فرمول یک از موتور وی10 3لیتری بوده است.
برای دانلود آرشیو مسابقات فصل 2006 فرمول یک به ادامه مطلب مراجعه کنید.
* نکته ۱ : اگر در پرداخت شما مشکلی به وجود آمد با استفاده از فرم تماس با ما در سایت با ما ارتباط برقرار کنید و آی دی تلگرام خود را ارسال کنید تا لینک دانلود برایتان ارسال شود .
* نکته ۲ : دقت کنید که اطلاعات پرداخت را درست وارد کنید اگر در پرداخت شما مشکلی به وجود آمد بر طبق آن بررسی خواهد شد .
* نکته ۳ : برای اجرای نسخه کم حجم از برنامه pot player روی ویندوز استفاده کنید. در صورت مشاهده این فیلم با تلفن همراه نیز از برنامه mx player استفاده نمایید.
..:: لینک مستقیم ::.. گزارش انگلیسی
مدت زمان 120 دقیقه | بالاترین کیفیت







