فرمول یک ایران – با افزایش طرفداران فرمول E هم از نظر بیننده و هم شرکت های ماشین سازی، این احتمال به وجود آمده که فرمول یک برای مطرح ماندن باید تمام برقی شود.
اما شرایط زمانی پیچیده می شود که پای قرار داد FE (فرمول E) با FIA به میان می آید چرا که در این قرار داد ذکر شده است که تا سال 2039، FE پرچمدار مسابقات ماشین های تمام برقی تک سرنشین باشد.
هرچند از نظر ژان تاد این موضوع مشکلی به وجود نمی آورد چرا که وی بر این عقیده است که فرمول یک هرگز تمام برقی نخواهد شد.
این درست است که ما با برگزار کننده مسابقات فرمول E قراردادی درباره ماشین های تک سرنشین تا یک زمان مشخص منعقد کرده ایم اما این حرف که در آینده، فرمول یک تمام برقی خواهد شد بی معنی است.
وی افزود:
این اتفاق هرگز رخ نخواهد داد. به هیچ وجه امکان پذیر نیست. این دو کاملا از هم متفاوت هستند.
تاد در گفته هایش به این موضوع اشاره کرد که هر کدام از این مسابقات جذابیت خاص خود را دارند و با یکدیگر متفاوت هستند. از جمله این تفاوت ها کم بودن حداکثر سرعت ماشین های تمام برقی است که برای فرمول یک مناسب نیست.
FE عملکرد فرمول یک را ندارد. در حال حاضر یکی از دلایلی که FE در شهر ها برگزار می شود، جذاب نبودن مسابقه در پیست هایی همچون مونزا است. ما در این جا با دو بخش متفاوت روبه رو هستیم.
ژان تاد رئیس فدارسیون جهانی اتومبیلرانی – فیا
این کاملا اشتباه است که FE را با فرمول یک مقایسه کنیم. فرمول یک رقابتی پایه و اساس دار است در حالی که FE این گونه نیست و از نظر من فرمول E فرزند FIA است، پس هنوز چیزهای زیادی برای یاد گیری وجود دارد ولی ناگفته نماند که فرمول E با سرعت خیلی خوبی در حال رشد است.
رییس فیا اضافه کرد:
ما 4 سال قبل فرمول E را آغاز کردیم و در اوایل برای 45 دقیقه مسابقه به دو خودرو نیاز داشتیم اما تا پایان امسال با یک خودرو مسابقه را به اتمام می رسانیم. این نشان می دهد که مسابقات می توانند به نوعی یک آزمایشگاه باشند به جای اینکه صرفا یک نمایش باشند. در نهایت باید گفت که این دو دسته از رقابت ها فرق های زیادی با هم دارند و اتلاف وقت بر سر مقایسه این دو می تواند خسته کننده باشد.
میدونم که غیر ممکنه و ای کاش اون هیولاهای v8 برمیگشتند با اون صدای اغوا کنندشون
ای گفتی
میترسم در آینده ماشینها صدای جاروبرقی بدن
وای
بلا به دور
اصلا فکر فرمول یک برقیم حال آدم خراب میکنه
فکرشم باعث میشه آدم کهیر بزنه.
اگه این طور بود که الان باید مسابقات کورس اسب دوانی هم نداشتیم.
هر چی جای خودش
?????
حرفی ندارم.
بهقول الونسو موتورهای برابر برای همه (دنی ریک) ولی برقی.
این باعث میشه تقریبا همه با تواناییهاشون رقابت کنن نه با توان موتور.
مسابقات FE رو یکبار دیدم وسط مسابقه خوابم برد.
خیلی کندن تو گرندتور امسال خوب به تیزر تبلیغاتیشون حمله کردن.واقعا ایده ماشین تمامالکتریکی بهنظرم بی معنی من خودم اولین چیزی رو که از ماشین فرمولیک دوس دارم صداشه.
اینکه همه چیز برابر باشند و فقط راننده ها بر اساس تواناییاشون مسابقه بدند فرمول یک رو بی معنی میکنه. فرمول یک صف اول تکنولوژی خودرو در جهان هست و پیش برنده ی این صنعت به حساب میاد. یکی از مهمترین جذابیت های فرمول یک همینه. اما با این کار رقابت در صنعت اتوموبیل به وسیله ی فرمول یک از بین میره و در اصل هویت این مسابقات بر باد خواهد رفت.
جناب این کامنت کاملا چیزیه که ناندو تو اول ۲۰۱۷ تو کنفرانس گفت و منم موافقش نیستم بنا به دلایلی.
ی خبر کاملا بی ربط
میک شوماخر هر سه مسابقه فرمول سه نوربرگرینگ رو برد
حالا کسی ک قراره آی آینده رو بسازه کیه؟!فشتپن ، گسلی ، لکلرک ، اکون ، نوریس یا حتی جورج راسل!؟ ب هیچ وجه
بلکه ی ژرمن دیگ????✌?
امیدوارم بخاطر اسم بزرگ پدرش بتونه فشار تو فرمولیک رو تحمل و مدیریت کنه.
یه روزایی موتورای v10پادشاهی میکردن با اون صدای گوشنوازشون چی میشد اگه اون روزا برمیگشت