فرمول یک ایران – فرایند بازسازی تیم مک لارن با به خدمت گرفتن جیمز کی مدیر فنی تیم تورو روسو همچنان ادامه دارد.

تیم گاس، مدیر فنی و اریک بولیر مدیر مسابقه ای مک لارن، شخصیت های مهمی هستند که تا کنون از تیم خارج شده اند و مت موریس، سرمهندس این تیم نیز به لیست خروجی های مک لارن اضافه شد.

جیمز کی و پت سیمندز

جیمز کی و پت سیمندز

کی از سال 1999 با تیم جوردن گرندپری وارد فرمول یک شد و در حال حاضر به عنوان یکی از مهندسان با استعداد و محترم در فرمول یک شناخته می شود.

جیمز کی در سال 2012 به تورو روسو پیوست و تبدیل به بخشی جدایی ناپذیر از تیم شد که با منابع محدودی که در اختیار داشت، به تیم خواهر ردبول کمک شایانی کرد.

کی بدون شک نقش مهمی در کمک به ردبول برای آشنایی با پاور یونیت هوندا و تحلیل بررسی کمپانی ژاپنی در اولین سال همکاری اش با تورو روسو داشت.

سخنگوی مک لارن نیز در کنفرانس خبری گرندپری مجارستان تایید کرد که جیمز کی به عنوان مدیر فنی به این تیم خواهد پیوست.

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

راهنما؛ برای گزارش دیدگاه خلاف قوانین، با محتوای "#گزارش" به آن پاسخ دهید.

یک دیدگاه

  1. Saeed

    3

    2

    تیم ویلیامز هم این روزا حسابی نابوده
    خوب میشد اگ فراری پدی لاو رو میگرف