فرمول یک ایران – پیست اصلی هاکنهایم در سال 1939 و با هدف فراهم کردن جایی برای تست ماشینهای مرسدس ساخته شد. پس از پایان جنگ جهانی دوم، پیست نوربرگرینگ به پیست اصلی فرمول یک در آلمان تبدیل شد و هاکنهایم میزبان مسابقات کوچکتر گردید. در سال 1968، هاکنهایم بر اثر تصادفی که منجر به از دست دان جان جیم کلارک طی مسابقه فرمول 2 در پیست نوربرگرینگ شد در صدر اخبار ورزشی جهان قرار گرفت اما باز هم به پیست اول کشور آلمان تبدیل نشد تا اینکه در سال 1976 حادثه دلخراش تصادف نیکی لائودا در نوربرگرینگ رخ داد و پس از آن حکمرانی هاکنهایم بر فرمول یک آلمان آغاز شد. هرچند این پیست نیز بی خطر نبود و در سال 1980 پاتریک دیپایلر در تست پیست جان خود را از دست داد و در سال 1982 دیدیه پیرونی راننده تیم فراری متحمل آسیبهای شدیدی روی پایش شد.
پس از یک سال غیبت، گرندپری آلمان باز هم به تقویم مسابقات فرمول یک بازگشته است، البته به نظر میرسد این آخرین حضور هاکنهایم در بین پیستهای فرمول یک باشد.

نمایی از پیست گرندپری آلمان 2018
داونفورس و درگ
تا پیش از پیچ 8، پیست به صورتی است که نیازی به داونفورس زیادی ندارد اما ادامه پیست به نحوی است که رانندهها را دچار چالش خواهد کرد علی الخصوص بخش استادیوم. پیش بینی میشود تیم ردبول برخلاف تیمهای فراری و مرسدس، از تنظیمات داونفورس شدیدتری استفاده کند تا بتواند ضعف قدرت موتورش در مقابل دو تیم فوق را جبران کند.

اینفوگرافی پیست هاکنهایم
قدرت مورد نیاز ماشین
از آنجاییکه بخش اعظم پیست متشکل از پیچهای سرعت پایین و مستقیقمیهای طولانی است، عملکرد آیرودینامیکی مناسب میتواند در کسب نتیجه قابل قبول، به شدت تاثیر گذار باشد. تیمهای که از موتور فراری و مرسدس استفاده میکنند میتواند از ابتدا تا پیچ شماره 6 را با قدرت بیشتری طی کنند.
پیچهای کلیدی
پیچ شماره 2 بهترین زمان برای آغاز سبقت گیری است که تا پیچ 6 تکمیل شود. به علاوه، پیچهای 1 و 12 تنها پیچهای سرعت بالا در این پیست هستند که تنظیمات آیرودینامیکی و داونفورس ماشین را به چالش خواهند کشید.
تایرها و استراتژی

تایرهای مجاز در گرندپری آلمان 2018
از آنجاییکه اطلاعاتی از نحوه عملکرد ماشینهای جدید در پیست هاکنهایمرینگ وجود ندارد پیش بینی استراتژی تیمها کمی مشکل است. در سال 2016 زمانی که تایرهای پیرلی هنوز به صورت امروزی انعطاف پذیر و مقاوم در برابر حرارت نبودند، تیمها نیاز به انجام 3 پیت-استاپ در طول مسابقه داشتند. البته باید به این نکته اشاره کرد که تایرهای سال 2018 مقاومت بیشتری دارند و کمی هم نسبت به تایرهای سال 2017 نرم تر شدهاند.
در سال 2016 تایرهای سوپرسافت توانایی 20 دور کامل را داشتند و احتمال میرود التراسافتهای سال 2018 نیز در همین حد مقاوم باشند. اما سوال مهم تایر مناسب برای بعد از استراتژی یک پیت استاپ است، سافت یا مدیوم؟
هر دو تایر سافت و مدیوم در سال 2018 عملکرد مناسب و قابل قبولی داشته اند اما نحوه انتخاب تایرها توسط تیمها احتمال استفاده از تایر مدیوم را کاهش داده است.

تایرهای انتخابی تیمها برای گرندپری آلمان 2018
سبفتگیری و DRS
ترکیب پیچهای سرعت پایین و مستقیمیهای نسبتا زیاد، همواره مسابقه جذابی در گرندپری آلمان را شکل داده است. در سال 2018، منطقه DRS سوم جدیدی در پیست معرفی و اضافه شده است با این هدف که مشابه پیست سیلورستون، فاصلعه ماشینها را کمتر کرده و رقابت مابین پیچهای 2 تا 6 را افزایش دهد.
آب و هوا
روز جمعه هوا به شدت گرم بود و همین مساله میتواند اطلاعات به دست آمده از دورهای تمرینی را تحت الشعاع قرار دهد. البته در روزهای شنبه و یکشنبه افت دما رخ خواهد داد و حتی برای روز یکشنبه احتمال بارش باران پیش بینی شده است که میتواند از زیبایی های مسابقه بکاهد.
پیش بینی
به جرات میتوان گفت در گرندپری های فرانسه، اتریش و بریتانیا، تیم مرسدس ماشینی به مراتب سریعتر داشت و شاید با استراتژی های اشتباه و یا بدشانسی نتوانست به کسب پیروزی در هر 3 مسابقه دست یابد. هر سه پیست ذکر شده در بالا، پیچهای نسبتا سریعی داشتند که به نظر میرسد برای W09 مرسدس نسبت به SF71H فراری عالی باشد. طرح هاکنهایم کاملا متفاوت از 3 پیست پیشین تقویم است و احتمال میرود رقابت اصلی بین فراری و ردبول باشد. در میانه جدول فورس ایندیا و رنو ممکن است از دیگر رقبا عملکرد بهتری داشته باشند و پیش بینی میشود ماشینهای تیم هاس تا حدی قدرت رقابت خود را به خاطر ضعف در پیچهای سرعت پایین از دست بدهند.
سلام
عجب استارتی بشه فردا
کیمی اگه بتونه خودشو جدا کنه تو استارت عالی میشه
البته از مکس باید بترسن فراری ها،سکتور یک و دو رو خراب کنن،سکتور سوم باید سخت دفاع کنن
استارت والتری خیلی حساسه،باید دید هم خودش هم مرسدس چیکارا کردن و میکنن
ب امید مسابقه ای جذاب
با عرض سلام و خسته نباشید
چند تا نقد واشکال داشتم راجع به این تحلیل فنی
اول اینکه جیم کلارک در پیست هوکنهایم جونشو از دست داد نه نوربورگرینگ
دوم اینکه فرمودید پیش بینی اینه که ردبول از تنظیمات دانفورس بالا استفاده کند درصورتیکه به نظر میاد باید دانفورس رو کمی فدای درگ کته.چون بالذاته مکانیکال گریپ و آیرو گریپ خوبی ماشین داره و تو سکتور ۳به اندازه کافی خوب هست پس باید ضعف مستقیمی رو حل کنه مثل تنظیماتی که تو فرانسه،اتریش و انگلیس برای وشتپن داشتن و جواب هم داد
سوم اینکه فقط پیچ های ۱و ۱۲نیستند که آیرودینامیک ماشین رو به چالش می کشند بلکه پیچ ۱۷هم یکی از مهمترین هاست و هم چنین ۱۰و ۱۱
و در آخر اینکه تو همچین پیستی رقابت میانه جدول بیشتر به نفع هاس هست تا رنو و فورس ایندیا
سلام
ضمن تشکر از ارسال نظر شما دوست عزیز.
در مورد ایراد اولی که فرمودید کاملا حق با شماست، اصلاح خواهد شد.
ایرادهای دوم و سوم و مورد آخری که اشاره کردید، به دلایلی که قبلا در موردش بحث شده، در بخش فنی ما دانش ناچیز و پیش پا افتاده خودمون رو نمینویسیم و چکیدهای از تحلیلهای بزرگان این حرفه رو ترجمه میکنیم.
نظر شما کاملا حرفهای و دقیق هست.
ممنونم.حرف شما کاملا درسته ولی من حتی تو سایت های معتبر هم تحلیل هایی خوندم که به نظرم اشتباه بوده و آینده مشخص میکنه.
سایت دوباره فعال شده خوبه
ادمين:
با پشتيباني شما هواداران و ياران هميشگي تيم فرمول يك ايران البته
به زودي خبرهاي خوبي براتون داريم
منتظریم ادمین گرامی
این جور پست ها هرچی بیشتر بشن کاربرها هم جای بحث های احساسی بیشتر رو میارن به بحث های فنی و باعث افزایش دانش میشه
ممنون از نویسندگان سایت که دوباره مثل قبل سایت فعال شده و مطالب مفید میزارین
ادمين:
مرسي از انرژى مثبتتون، ممنونيم، به زودي خبر هاي خوبي براتون داريم
مرسی ازتون بابت این بخش واقعا لذت بردیم
سایت دوباره راه خودشو پیدا کرده…خیلی ممنون از زحمات همه