فرمول یک ایران – تیم مک لارن اعلام کرد از عملکرد استافل وندورن راننده جوان خود راضی است و مسیر پیشرفت او در نیمه اول فصل بسیار خوب بوده است.
شایعات قبل از جایزه بزرگ اتریش حاکی از آن بود که صندلی راننده بلژیکی در مک لارن متزلزل است اما مک لارن اعلام کرده است که تیم با وجود کسب نکردن امتیاز از او حمایت کامل می کند.
زاک براون مدیر مک لارن گفت:
ما از همراهی استافل خوشحال هستیم. او در شرایط بسیار سختی وارد فرمول یک شده است و هم تیمی بودن با شخصی مانند فرناندو برای او بسیار دشوار است.
فرناندو بسیار سریع می تواند خود را با شرایط جدید وقف دهد چون بارها در این پیست ها رانندگی کرده است. ما فکر می کنیم او در آینده قهرمان جهان خواهد شد و ما هیچ برنامه ای برای تغییر او نداریم.
با این وجود اریک بولیر خیلی از عملکرد وندورن راضی نیست.
بولیر گفت:
من فکر می کنم او می توانست بسیار بهتر عمل کند. او از نه مسابقه اخیر در چهار مسابقه کناره گیری کرد. او در باکو رده دوازدهم را کسب کرد و همین نتیجه در اتریش نیز تکرار شد. در واقع از نتیجه دوازدهم کمی ناامید شدم.
با توجه به سرعت مان در مسابقه من فکر می کنم در هر دو مسابقه می توانستیم امتیاز کسب کنیم. ما مشکلی نداشتیم و سرعت مان معقول بود. اما با بدشانسی پشت چند خودرو گیر افتادیم این همان وضعی است که ما در آن هستیم.
استافل در تمام آخر هفته ها سرعت خوبی از خود نشان داد و او به همراه تیم همیشه به دنبال سرعت بیشتر و با ثبات بوده اند. مسابقه او جامد بود و بودن در هوای کثیف پنانسیل واقعی خودرو را نشان نمی داد.
هاسه گاوا نیز معتقد است وندورن می توانست اولین امتیاز در اتریش به دست بیاورد:
استافل سرعت خوبی براى کسب اولین امتیاز فصلش داشت و در خودرو نیز احساس راحتی می کرد.



واقعا توقع زیادیه که بخواد با این ماشین امتیاز بگیره اون آلونسو با این همه تجربه و استعداد و قهرمانی جهان دو امتیاز بیشتر نتونسته بگیره دیگه این بیچاره که تازه اومده اونم با بدترین تیم .
چه پرتوقعه مک لارن
فرناندو با اون همه مهارت ۲ امتیاز تونسته با اون لگن بیاره اونوقت چه توقعی از این راننده ی جوون دارن
حتما هم باید راضی باش
چون ب موقعی فک میکنه ک هوندا اشتباهاتش رو اصلاح کنه و اون موقع هست ک میتونه حتی برای قهرمانی هم رقابت کنه
بار ها گفتم و بازهم میگم ک اگ چن حرکت صحیح تو فرمول وان تو سال های اخیر و بخام بگم یکی جدایی فتل از ردبول و دیگری کوچ مک لارن از مرسدس ب هونداس
چونک هوندا راه بیفته و موتوری حتی در حد رنو هم بسازه مک لارن با این شاسی عالیش میتونه برا قهرمانی بجنگه
دلیل دیگ هم اینه ک اون کنار ناندو مسابقه میده و میتونه ازش کلی چیز یاد بگیره