فرمول یک ایران – تیم ویلیامز اعلام کرد پدی لاو به عنوان سهام دار گروه ویلیامز فعالیت خواهد کرد، زیرا او بطور رسمی از همکاری خود با تیم ویلیامز به عنوان مدیر فنی تیم خبر داد.

مدیر فنی پیشین مک لارن، پدی لاو راهش را بطور کل از مرسدس جدا کرده تا بتواند به تیم گذشته اش ویلیامز در نقشی ارشد بازگردد بعد از توافق با مرسدس در ژانویه.

او در تیم ویلیامز جایگزین پت سیموندز شد، کسی که در پایان فصل گذشته از تیم ویلیامز جدا شد و به هیئت مدیره اصلی تیم، کلر ویلیامز و مایک ادریسکول اضافه شد.

پدی لاو امروز بطور رسمی به تیم ویلیامز پیوست. او گفت:

من همیشه یک احترام عمیق برای تیم ویلیامز قائل بودم زیرا این تیم اولین تیم من برای ورود به فرمول یک بود.

بازگشت به جایگاه رهبری در این تیم افتخار بزرگیست و فرصت بزرگی است برای سهام دار شدن در این تیم و من انگیزه زیادی برای شروع کار و کسب موفقیت در این تیم دارم.

چشم اندازی که هیئت مدیره ویلیامز برای آینده اش برنامه ریزی کرده است بسیار قوی و مرا مجبور کرد تا به این سازمان بپیوندم تا این میراث منحصر بفرد را بسازیم و دوباره به نقطه اوج در فرمول یک برسیم.

من انسانی آینده نگر هستم و به فاز هیجان انگیز همکاریم با کلر، مایک، نیک و بقیه افراد در تیم منحصر بفرد ویلیامز نگاه می کنم، مخصوصا برای خودِ فرانک، کسی که یکی از متعهد ترین رانندگانی است که من سراغ دارم.

پدی لاو پس از مدتی که در تیم مک لارن و مرسدس مشغول به کار بود به تیم سابقش ویلیامز بازگشت.

او در سال ۲۰۱۳ به تیم مرسدس پیوست و در همان سال به مدیر فنی تیم تبدیل شد و به تیم کمک کرد تا به سه قهرمانی پی در پی در فرمول یک دست یابد.

تیم فرمول یک مرسدس - نیکو روزبرگ ، توتو ولف ، پدی لاو و لوئیس همیلتون

تیم فرمول یک مرسدس – نیکو روزبرگ ، توتو ولف ، پدی لاو و لوئیس همیلتون

قراردادش در سال ۲۰۱۶ به پایان رسید و شرایط جدیدش را نپذیرفت و برای دومین بار به تیم سابقش ویلیامز بازگشت.

پدی لاو سابقا در اواخر دهه هشتاد و اوایل دهه نود در تیم ویلیامز فعالیت داشت و نقشی کلیدی در توسعه سیستم تعلیق فعال ایفا کرد و بوسیله این تعلیق نایجل منسل در سال ۱۹۹۲ قهرمانی فرمول یک را از آن خودش کرد.

ویلیامز امیدوار است تا تجربیات لاو آن ها را به نقطه اوج در مسابقات فرمول یک بازگرداند.

کلر ویلیامز گفت:

من خیلی خرسندم و خوش آمد میگم به پدی لاو برای بازگشتش به ویلیامز بعنوان مدیر فنی تیم.

داشتن کسی با شایستگی و استعداد مهندسی پدی لاو تنها روحیه جنگندگی را در بین اعضای تیم ویلیامز بالا نمی برد، بلکه من می دونم پشتیبانی قابل ملاحظه ای از تلاش ما  برای بازگشت به راه قهرمانی خواهد بود.

جاه طلبی ما در تیم ویلیامز از بین نخواهد رفت، ما خواهان برنده شدن و قهرمانی هستیم، اما برای رسیدن به این هدف شما باید دارای بهترین استعداد ها باشید.

به همراه پدی لاو ما دارای یک رهبر مقتدر برای رانندگان خود هستیم، او یک وزنه بسیار ارزشمند برای تیم ماست که همه ی مارا نسبت به آینده شگفت زده می کند.

درباره نویسنده

یک آیرتون و ..... .

مطالب مرتبط

راهنما؛ برای گزارش دیدگاه خلاف قوانین، با محتوای "#گزارش" به آن پاسخ دهید.

2 دیدگاه

  1. Scu

    4

    0

    از دست دادن هم زمان پدی و نیکو واسه مرسدس خیلی سخت بود
    پدی کارش درسته،ویلیامز رو راه میندازه دوباره
    ۲۰ سال داره از قهرمانی اخر ویلیامز میگزره ولی همچنان رده دوم قهرمانی تیمی هستن

  2. یوسف 1814

    2

    0

    ویلیامز علیرغم داشتن موتور پر قدرت مرسدس در سه سال گذشته خوب نتیجه نگرفت
    البته نمیدانم موتوری که در اختیار داشتن چقدر به موتور اصلی خود مرسدس نزدیک بوده
    باید دید پدی لاو میتونه اونا رو به جمع مدعیان قهرمانی نزدیک کنه
    نشون داده که آدم لایق و زرنگیه
    از طرفی بستگی به راننده هاش هم داره