فدراسیون جهانی اتومبیلرانی (فیا) فهرست ورودی فصل ۲۰۲۶ فرمول یک را منتشر کرده است؛ فهرستی که شامل ۱۱ تیم می‌شود، از جمله تیم تازه‌وارد کادیلاک و نام سائوبر، در حالی که این تیم در حال تبدیل شدن به آئودی است.

📺 ویدیوهای فرمول یک ۲۰۲۶

پس از ۳۳ سال حضور در فرمول یک، نام سائوبر قرار است با تصاحب کامل توسط آئودی از روی گرید حذف شود. با این حال، فهرست ۱۱ تیمی که توسط فیا منتشر شد، همچنان در بخش شرکت، به‌جای آئودی از نام “سائوبر موتوراسپورت” استفاده می‌کند. گفته می‌شود روند تغییر نام شخصیت حقوقی این شرکت هنوز به‌طور کامل نهایی نشده است.

این موضوع باعث می‌شود نام سائوبر برای یک فصل دیگر در فهرست ورودی باقی بماند، هرچند خود تیم با نام “تیم فرمول یک رولوت آئودی” وارد رقابت‌ها خواهد شد؛ نامی که پس از توافق آئودی با شرکت فین‌تک رولوت به‌عنوان شریک عنوانی انتخاب شده است.

دیگر تغییرات نام تیم‌ها شامل مک‌لارن می‌شود که همکاری خود با مسترکارت را ارتقا داده و با نام “تیم فرمول یک مسترکارت مکلارن” مسابقه خواهد داد؛ نخستین اسپانسر عنوانی کامل این تیم از دوران وودافون. هاس نیز تویوتا را به‌عنوان شریک عنوانی جذب کرده و از این پس با نام “تیم فرمول یک تی‌جی‌آر هاس” شناخته می‌شود.

همان‌طور که پیش‌تر گزارش شده بود، مدافع عنوان قهرمانی، لندو نوریس طبق روال معمول از شماره ۴ به شماره ۱ تغییر شماره می‌دهد. مکس ورشتپن، قهرمان سابق، به شماره ۳۳ که آخرین بار در سال ۲۰۲۱ استفاده کرده بود بازنمی‌گردد و در عوض شماره ۳ را برمی‌گزیند؛ شماره‌ای که پیش‌تر متعلق به هم‌تیمی سابقش در ردبول، دنیل ریکاردو بود.

فرمول یک ۲۰۲۶ تنها یک راننده تازه‌وارد خواهد داشت: آروید لیندبلاد که با شماره ۴۱ وارد گرید می‌شود. این راننده ۱۸ ساله بریتانیایی جایگزین ایزاک حجار شده است؛ حجاری که به ردبول ارتقا یافته و این ارتقا به قیمت کنار رفتن یوکی سونودا تمام شده است. سونودا قرار است فصل آینده را به‌عنوان راننده تست و ذخیره ردبول سپری کند.

سرجیو پرز و والتری بوتاس پس از غیبت در فصل ۲۰۲۵، دوباره به فهرست ورودی بازگشته‌اند؛ این دو راننده باتجربه قرار است بازگشت خود را با تیم کادیلاک انجام دهند. کادیلاک تیم تازه‌وارد این فهرست و یازدهمین تیم مورد انتظار فرمول یک است.

فهرست ورودی تیم‌ها و رانندگان فرمول یک ۲۰۲۶

#رانندهنام تیمپاوریونیت
81اسکار پیاستریمسترکارت مکلارنمرسدس
1لندو نوریسمسترکارت مکلارنمرسدس
63جورج راسلمرسدس ای‌ام‌جی پتروناسمرسدس
12آندره‌ کیمی آنتونلیمرسدس ای‌ام‌جی پتروناسمرسدس
3مکس ورشتپناوراکل ردبول ریسینگردبول - فورد
6ایزاک حجاراوراکل ردبول ریسینگردبول - فورد
16چارلز لکلرکاسکودریا فراریفراری
44لوئیس همیلتوناسکودریا فراریفراری
23الکس آلبوناطلسیان ویلیامزمرسدس
55کارلوس ساینزاطلسیان ویلیامزمرسدس
41آروید لیندبلادویزا کش اپ ریسینگ بولزردبول - فورد
30لیام لاوسونویزا کش اپ ریسینگ بولزردبول - فورد
18لنس استرولاستون مارتین آرامکوهوندا
14فرناندو آلونسواستون مارتین آرامکوهوندا
31استبان اکونتی‌جی‌آر هاسفراری
87اولیور بیرمنتی‌جی‌آر هاسفراری
27نیکو هالکنبرگرولوت آئودیآئودی
5گابریل بورتولتورولوت آئودیآئودی
10پیر گسلیبی‌دبلیوتی آلپینمرسدس
43فرانکو کولاپینتوبی‌دبلیوتی آلپینمرسدس
11سرجیو پرزکادیلاکفراری
77والتری بوتاسکادیلاکفراری

درباره نویسنده

به موقعش گاز بدیم و به موقعش ترمز بگیریم :)

مطالب مرتبط

راهنما؛ برای گزارش دیدگاه خلاف قوانین، با محتوای "#گزارش" به آن پاسخ دهید.

6 دیدگاه

  1. توتو ولف

    8

    2

    جانم چه ترکیبی بشن بوتاس و چکو…
    دوتا ورق 😂

  2. Saeedreza

    2

    2

    بوتاس سهم وینگمن خودشو ادا کرده