مارک مارکز در تعیین خط گرندپری موتوجی‌پی امریکا ۲۰۲۵ سومین پول پوزیشن متوالی فصل خود را کسب کرد و برای اولین بار از سال ۲۰۱۹، هت‌تریک پول پوزیشن را به ثبت رساند.

🎥 ویدیو موتوجی‌پی امریکا

متورسوار تیم کارخانه‌ای دوکاتی که پیش از این در هر دو مسابقه اسپرینت و گرندپری فصل پیروز شده بود، در کنار فابیو دی جیانانتونیو و برادرش الکس مارکز، یک ردیف با موتور دوکاتی را در خط اول تشکیل داد.

این اولین بار در سال ۲۰۲۵ است که الکس مارکز مستقیماً کنار مارک مارکز در خط شروع قرار نمی‌گیرد. در همین حال، فرانچسکو باگنایا، هم‌تیمی مارکز در دوکاتی، تنها توانست ششم شود.

مرحله دوم تعیین خط پر از اتفاقات غیرمنتظره بود، فابیو دی جیانانتونیو ابتدا به دلیل کاهش ندادن سرعت در هنگام پرچم زرد، جریمه شد و در رده سوم قرار گرفت، اما پس از بررسی مجدد، جریمه لغو شد و او به جایگاه دوم بازگشت.

پدرو آکوستا چهارم شد، در حالی که فرانکو موربیدلی با عملکردی قوی برای تیم VR46، زمان پنجم را به ثبت رساند و بالاتر از باگنایا، قهرمان دو دوره جهان، قرار گرفت.

مارینی و میر، دو موتورسوار کارخانه‌ای هوندا، عملکردی فراتر از انتظارات داشتند و به ترتیب هفتم و هشتم شدند. میر در بخشی از جلسه مارک مارکز را در پیست دنبال کرد و در برخی قسمت‌ها بسیار راحت به نظر می‌رسید، اما در نهایت زمین خورد و باعث ایجاد پرچم زردی شد که تقریباً باعث حذف دی جیانانتونیو می‌شد.

جک میلر (پرامک یاماها)، که در تمرینات بارانی روز جمعه عملکردی درخشان داشت، سومین ردیف را تکمیل کرد. در ردیف چهارم، ماوریک وینیالس، برنده گرندپری آمریکا در سال ۲۰۲۴، همراه با قهرمان ۲۰۲۱، فابیو کوارتارارو، و فرمین آلدوگر قرار گرفتند.

جدول تعیین خط موتوجی‌پی امریکا ۲۰۲۵

ردهموتورسوارتیمزمان
1مارک مارکزدوکاتی2:01.088
2فابیو دی جانانتونیووی‌آر46-دوکاتی+0.101
3الکس مارکزگرسینی-دوکاتی+0.360
4پدرو آکوستاکی‌تی‌ام+0.416
5فرانکو موربیدلیوی‌آر46-دوکاتی+0.441
6فرانچسکو باگنایادوکاتی+0.523
7لوکا مارینیهوندا+0.649
8جوان میرهوندا+0.920
9جک میلرپرامک-یاماها+0.920
10ماوریک وینالستک3-کی‌تی‌ام+0.931
11فابیو کوارتارارویاماها+0.944
12فرمن آلدوگوئرگرسینی-دوکاتی+1.331
13مارکو بزکیآپریلیا2:02.195
14الکس رینزیاماها2:02.500
15یوهان زارکوال س آر - هوندا2:02.636
16برد بیندرکی‌تی‌ام2:02.637
17انیا باستیانینیتک3-کی‌تی‌ام2:02.868
18آی اگوراترک‌هاوس-آپریلیا2:02.909
19رائول فرناندزترک‌هاوس-آپریلیا2:02.957
20آگوستو فرناندزپرامک-یاماها2:03.805
21سومکات چانتراال س آر - هوندا2:03.909
22لورنزو ساوادوریآپریلیا2:04.254

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

راهنما؛ برای گزارش دیدگاه خلاف قوانین، با محتوای "#گزارش" به آن پاسخ دهید.

5 دیدگاه

  1. Amirali

    33

    0

    اگر این چندسال مصدومیت براش پیش نمیومد رکورد هاش بی تعارف دست نیافتنی و غیر قابل باور میشد

    • F1 LOVER

      27

      0

      دقیقا درست میگی.ولی اینم یه تراژدی جالب و سینمایی شد.اوج سقوط دوباره اوج.این فراز و فرود داستان مارکز و از یکنواختی درآورد و تاریخی ترش کرد.واقعا خوش‌حالم براش

  2. Saeid 196

    7

    0

    سلام.. چرا خبری از خورخه مارتین نیست؟!!!

    • Tofan44

      3

      16

      منم نفهمیدم چی شده
      قرار بود بره دوکاتی پیش بگنایا که یه آدم بیشرف حقشو خورد همونجوری که حق روسی رو خورد با اون حرکتش

    • Amini

      12

      0

      مصدوم است. سه مرحله اول. ظاهراً برای مرحله چهارم در قطر خواهد رسید.