فرمول یک ایران – چیس کری مدیر فرمول یک انتظار دارد که مسابقات بیشتری در تقویم اصلی به خاطر شیوع ویروس همه گیر کرونا لغو شود.

مسابقات زیادی از ابتدای فصل به دلیل شیوع ویروس همه گیر کرونا لغو و یا به تعویق افتاده اند. با فرا رسیدن تابستان، هنوز شبهاتی در مورد مسابقات خارج از اروپا به مانند سنگاپور، روسیه، ژاپن، آمریکا، مکزیک، برزیل، ابوظبی وجود دارد و چیس کری باور دارد که برخی از آنها احتمال لغو شدن را در خودشان دارند:

ما احساس خوبی درباره شروع داریم. ما الان در شرایط پایداری نیستیم. ما مطمئنا دید بلندمدتی را در دسترس نداریم و با تمامی برگزار کنندگان در حال بحث هستیم و همه آنها نیز این مشکل عدم دید بلند مدت را دارند.

ما الان قصد نداریم که یک زمان پایانی را بیان کنیم. با توجه به متحرک بودن شرایط، یک زمان پایان می تواند فشاری را ایجاد کند که مناسب و واقع گرایانه برای شرایطی که در آن هستیم نباشد.

برای همین ما داریم در مورد اهداف فکر می کنیم. هدف ما پیش از ماه ژوئن می باشد که اگر تمام تقویم نشد، حداقل کنترلی را روی آن داشته باشیم. ما می دانیم که دوست داریم چه کارهایی را انجام دهیم. ما گزینه های دیگری را داریم اگر چیزی نامناسب رخ دهد.

ما انتظار داریم که هنوز مسابقاتی هستند در تقویم که احتمالا همچنان برگزار نمی شوند. من فکر می کنم که ما مطمئنا گزینه هایی را داریم. ما می خواهیم که مطمئن شویم که کارها را در این شرایط به درستی انجام می دهیم، ایمنی همچنان در اولویت است.

ما می خواهیم که اطمینان حاصل کنیم که کارها را به روشی انجام می دهیم که همه چیز را تا جای ممکن فهمیده باشیم، دریابیم که چه مسائل و موانعی را باید برطرف کنیم، برای هیچ تصمیم گیری پیش از انکه به درستی فکر کنیم، عجله و شتابزده عمل نکنیم.

درباره نویسنده

اشتوتگارت یا مودنا فرقی نداره ،اکستازیمون یکیه. Box Box Box

مطالب مرتبط

راهنما؛ برای گزارش دیدگاه خلاف قوانین، با محتوای "#گزارش" به آن پاسخ دهید.