فرمول یک ایران – راننده فرانسوی تیم هاس، رومن گروژان بیان کرده است که در حادثه دور اول گرندپری بریتانیا بین او و کوین مگنوسن که تبدیل به یک کابوسی برای تیم هاس شده بود، مقصر نبوده است.
رومن گروژان که هیچ گونه تقصیری را هم به همتیمی خودش نسبت نداد، خود را نیز مقصر ندانست و بیان کرد که:
گفتن هرچیزی در این شرایط سخت است. چیزی چرخ های عقب مرا لمس کرد و باعث شد پنچر شوم و این اتفاق در قسمتی افتاد که نقطه کور من بود و من توانایی دیدن چیزی را نداشتم.
آسیب دیدگی بسیار زیاد بود و امکان ادامه مسابقه وجود نداشت که ما مجبور به کناره گیری از مسابقه شدیم. من واقعا نمی دانم که چه اتفاقی افتاد فقط حس کردم که چرخ عقبم در مستقیمی پنچر شد، من روی مسیر مسابقه ای (ریسینگ لاین) بودم و داشتم پشت دو آلفا رانندگی می کردم و ناگهان چیزی تایر سمت راست عقب خودرویم را لمس کرد.
وقتیکه تایر از بین رفت، کفی خودرو نیز آسیب سنگینی دید و داکت ترمز هم آسیب دید. داونفورس زیادی را از دست دادیم. من هنوز صحنه برخورد را ندیدم و الان می خواهم بروم ببینم. مدیرتیم (گونتر استاینر) حتما از ما توضیحاتی را می خواهد ولی باید بگویم که من کار اشتباهی را انجام ندادم.
در کل مسئله تاسف باریی بود چون ما می خواستیم دو خودرو را در شرایط مسابقه ای بررسی کنیم. امید خوبی برای مسابقه داشتیم و احساس خوبی هم در شروع کار ولی خب همه چیز برباد رفت.
تقصیر اریکسون بود!
???
گروژان عالیه به نظر من اگر ماشین خوبی به هش بدن ممکنه که قهرمان جهان شه امید وارم کهنشون بده خودشو و مثل اریک ورن نشهکه تو یکرشته دیگه نشون میده چیه هستش در کل این نظر من بود که گفتم قطعا جناب حسینی و کارشناسان می تونن که نظر درست تری بدن
گفتی اریکسون یاد دهقان خرابکار افتادم?
ببین چه لرزی کرده…
مدیر باید به استاینر بگی.
فراری هم مدیر داره معلوم نیست چه خبره تو این تیم.
تیم فراری رو کنترات میدادن بچه های محله ما بهتر نتیجه میگرفتیم.
به نظر من گروژان حیفه تو این رده ها باید بره ماشین قهرمانو بگیره البته اگه بدن نظرشما چیه؟
امیر گروژان مث اتم برانگیختهاس.اصلا پایداری نداره ولی خوب سریعه
فعلا که سب و دنیل و مکس تو اولویتن تا نفرات بعد ولی ای کاش یه روزی شاهد ماشین های یکسان باشیم تا توانایی های واقعی راننده ها مشخص شه
تا این لرده عزیز هست ما از فرمول یک لذت میبریم ? ???