فرمول یک ایران – فرناندو آلونسو پس از کسب مقام پنجمی در گرندپری استرالیا فکر می کند که آن ها در شرایطی هستند که می توانند ردبول را هدف بگیرند.
آلونسو از کنار رفتن دو ماشین هاس و زمان بندی ماشین ایمنی سود برد، ولی خود او نیز هجومی کار کرد و توانست در رقابت با کارلوس ساینز، راننده تیم رنو قوی ظاهر شود و پیروز باشد.
قهرمان دو دوره فرمول یک از عملکردش راضی است، اما می گوید که هنوز مک لارن چیزهایی برای رو کردن دارد.
آلونسو گفت:
صادقانه بگویم کمتر انتظار این را داشتیم. می دانستیم که سرعت مسابقه خوبی خواهیم داشت حتی بهتر از تعیین خط. ما از مشکلاتی که دیگران داشتند استفاده کردیم.
ما در بیست دور آخر مسابقه توسط ورشتپن تحت فشار بودیم ولی توانستیم در مقابلش دفاع کنیم. من خوشحالم، عملکرد فوق العاده ای از طرف تیم بود، قدرتمند کردن پیشرانه مان در دو یا سه ماه گذشته و بازطراحی ماشین در زمستان گذشته.
حالا این جا هستیم، هر دو ماشین امتیاز گرفتند، رده پنجمی پس خوشحالم و شروع فوق العاده ای بود. مطمئنا این بهتر و بهتر خواهد شد.
ماشین پتانسیل زیادی دارد ولی باید آزاد شود. این اولین مسابقه بود و هنوز راه زیادی در پیش است و چیزهای زیادی برای رو کردن وجود دارد و امیدوارم در بحرین قدم رو به جلوی خوبی داشته باشیم و ردبول هدف بعدی ماست.



واقعا آلونسو تقییر کرده پارسال اصلا حوصله نداشت پنالتی که میخورد اجرا نمیکرد مستقیم میرم تو گاراژ از مسابقه خارج میشد اما الان خیلی پر انرژی درباره ی اهداف مکلارن و خودش برنامه ریزی میکنه
میرفت*
پیش بسوی موفقیت…
آلونسو روسی بوفون و فدرر 4 نفری هستن ک ثابت میکنن دود از کنده بلند میشه.
#FA14
این فدرر و بوفون رو خوب اومدی واقعا اسطورن ?????
عالی بودی مرد
.
مکلارن در ادامه اگه خودشو به سطح مدعیان نزدیکتر کنه چی بشه این فصل !!
به امید بازگشت دوباره فرناندو مثل قدیم اما فقط رانندگی کافی نیست و ماشین هم بسیار تاثیر گذار است
صرف حضور فرناندوی بزرگ باعث جذابیت مسابقات میشه چه برسه که یه ماشین قوی و رقابتی در اختیارش باشه که بتونه تو کورس رقابت باشه .زنده باد ماتادور
تلاش آلونسو واقعا شایسته ی تقدیر هستش مشخصه مکلارن ها اگه ماشینشون مشکلی نداشته باشه میتونن وارد رقابت بشن . بنظرمن سه تا تیم اول که مشخصن رقابت برای تیم چهارم بین مکلارن و هاس خواهد بود یعنی نکلارن بجای توهم رقابت با ردبول بهتره روی هاس تمرکزکنه . اما یادمون نره مسابقات فرمول یک ، یک ماراتن طولانی مدته برنده کسی هست که تا پایان تلاش کنه این ردبولی که من دیدم خیلی بهتراز پارساله. اگه دقت کرده باشین ست آپ ماشینشون بیشتر به سمت مسابقه گرایش داشت تا تعیین خط . این یعنی مهندسای ردبول معتقدن اون چیزی که نتیجه رو مشخص میکنه شرایط مسابقه هستش نه تعیین خط. ریکیاردوهم دیدیم درپایان سریعترین دور رو به نام خودش ثبت کرد این یعنی اینکه ماشین ردبول تا پایان مسابقه حالت رقابتی خودشو حفظ میکنه.
امروز آلونسو خیلی جلو مکس خوب ظاهر شد واقعا دیدن رقابت بین چندین نفر جذابه ولی رنو دوتا راننده خوب داره که اگه روی استراتژی ها و برنامه مسابقه ای بیشتر کار کنن میتونه رقیب سفت و سختی برای مک لارن و شاید هاس سر رتبه چهارم باشه.ولی شاسی و آیرودینامیک مک لارن به اون خوبیا هم نیست که قبلا میگفتن در حد ردبوله
بهش میرسی قدرتمند
بنظرم فرناندو محتاط عمل کرد…
تا به دوام موتور رنو اعتماد کامل داشته باشه و اون ذهنیت موتور هونداش عوض بشه یه کم زمان میبره