فرمول یک ایران – تهیه کننده لاستیک فرمول یک پیرلی تحقیقاتش را در مورد خرابی لاستیک ماشین های سباستین فتل و کیمی رایکونن در گرندپری بریتانیا 2017 را به پایان رسانده است.
در دورهای پایانی گرندپری انگلیس به هنگامی که کیمی رایکونن مجبور شد تا به دلیل پنجری به پیت بیاید، بار دیگر بدشانسی برای تیم فراری رقم خورد و این موضوع زمانی بدتر شد که سباستین فتل نیز یک دور پس از این اتفاق، قربانی آسیب دیدگی لاستیک سمت چپ جلوی ماشین خود شد.
در حالی که کیمی رایکونن توانست در نهایت به سکو دست یابد، فتل از رده چهارم به هفتم سقوط کرد. پیرلی می گوید که پنچری ساده و تدریجی و همچنین عواقب رانندگی با لاستیک مسطح و صاف علت مشکل سباستین فتل بوده است. با این حال، برای مشخص کردن علت آسیب دیدن لاستیک ماشین کیمی رایکونن آنالیزهای بیشتر لازم است.
این کمپانی ایتالیایی در همین راستا نیز بیانه زیر را صادر کرده است:
پیرلی تحقیقات خود را برای بررسی علت آسیب دیدگی لاستیک سافت سمت چپ جلوی ماشین سباستین فتل که در دور های پایانی گرندپری بریتانیا بر روی او اثر گذاشت را به پایان رسانده است.
همانطور که در بعد از ظهر همان روز مسابقه مشخص شد و حال نیز نتیجه تحقیقات آن را تایید می کند، علت اصلی آسیب دیدگی لاستیک ماشین فتل، پنچری تدریجی و ساده بوده است.
پیامد و اثر رانندگی به سوی پیت با لاستیک کم باد و صاف نیز سبب آسیب دیدگی و خرابی نهایی شده است.
لاستیک آسیب دیده کیمی رایکونن، شواهد کمتری از آنچه که اتفاق افتاده است را نشان می دهد، بنابراین آزمایش ها و آنالیزهای بیشتری هنوز در آزمایشگاه های پیرلی و با امکانات آزمایشگاهی در جریان است. حدود چند روز دیگر طول خواهد کشید تا ما به نتیجه قطعی و نهایی دست یابیم.



مشکل فتل این بود که زودتر از همه لاستیکاشو عوض کرد اخرش هم نتیجش شد این
آره دقیقا همینطوره باید دو دور دیرتر میرفت پیت
خیر ربطی به زود عوض کردن نداره کارشناسان پیرلی هم گفتن
. پیرلی می گوید که پنچری ساده و تدریجی و همچنین عواقب رانندگی با لاستیک مسطح و صاف علت مشکل سباستین فتل بوده است
منظورش از لاستیک صاف و مسطح لاستیکیه که در اثر فقل شدن ساییده میشه و ضخامت تایر به شدت کاهش پیدا میکنه فکر میکنم بهش Flat spot میگن اگه اشتباه نکنم
اره
حتما کیمی هم قفل کرده ولی نتیجش چیز دیگه ای بوده
از دست دادن فشار تدریجی!!!
هیچوقت کسی نمیگه مشکل از منه
خصوصا ایتالیایی جماعت
شماهم ب بزرگی سب باهاش کنار بیا.
Sina
شما لازم نکرده درمورد ایتالیایی
جماعت حرف بزنی
این مشکلی بود که باعث ترس همه ی تیم ها شده و پیرلی یاید توضیحات قانع کننده ای براش داشته باشه اگه مطلب رو خونده باشی که بعید میدونم
مقامات پیرلی هم گفتن مشکل فتل چند ساعت بعد از مسابقه مشخص شده. مشکل کیمی فقط در دست تحقیقه چون بی دلیل پنچر شد اما شما عادت کردی در مقابل فهمیدن مقاومت کنی.با قدرت به تلاشت ادامه بده
پیرلی تا تونسته فقط و فقط به فراری و سباستیان ضرر بزنه و زده
???
لاستیک های عجیب غریبی ساخته
اصلا معلوم نیست چقد عمر میکنن
ب نظر من مشکل از ستاپ ماشین هاشون بوده چون هردو ماشین ها لاستیک جلو سمت چپ به مشکل برخوردن
درست مثل همیلتون تو اتریش که ستاپ درستی نداشت لاستیک عقبش اینطور شده بود ولی نترکید
نظر شخصی خودم بود حالا قطعا مهندسان بیشتر از من میدونن