تیم تازه‌تأسیس کادیلاک در فرمول یک رسماً تأیید کرد که دو راننده باتجربه، والتری بوتاس و سرجیو پرز، ترکیب رانندگان این تیم را در فصل نخست حضورش در سال ۲۰۲۶ تشکیل خواهند داد.

هر دو راننده مدتی در آستانه بازگشت به فرمول یک بودند و تیم یازدهم سری مسابقات با تکیه بر تجربه، قصد دارد خود را برای فصل دشوار آغازین آماده کند.

بوتاس که تاکنون در ۲۴۶ گرندپری شرکت کرده، ۶۷ بار روی سکو رفته و ۱۰ پیروزی کسب کرده است. این راننده فنلاندی که این هفته ۳۶ ساله می‌شود، در پایان سال ۲۰۲۴ سائوبر را ترک کرد و به‌عنوان راننده ذخیره به مرسدس بازگشت. اما برند آلمانی موافقت کرد که او برای بازگشتی کامل به گرندپری آزاد شود.

والتری بوتاس گفت:

از همان لحظه‌ای که با تیم فرمول یک کادیلاک شروع به صحبت کردم، حسی متفاوت داشتم؛ حسی بلندپروازانه اما در عین حال واقع‌گرایانه.

این فقط یک پروژه مسابقه‌ای نیست؛ این یک چشم‌انداز بلندمدت است. هر روز چنین فرصتی پیش نمی‌آید که بتوانید بخشی از چیزی باشید که از پایه ساخته می‌شود و به شکل‌گیری آن در جایگاهی واقعی روی شبکه فرمول یک کمک کنید.

من افتخار همکاری با برخی از بهترین تیم‌های جهان را داشته‌ام و همین حالا نیز می‌توانم همان حرفه‌ای‌گری و عطش را در اینجا ببینم. این یک برند نمادین با میراثی بزرگ در موتوراسپورت آمریکا است و حضور در این داستان هنگام ورود به صحنه جهانی فرمول یک برای من بسیار خاص است.

مشتاقم که روحیه آمریکایی مسابقه را در بزرگ‌ترین پیست‌های جهان نمایندگی کنم. همچنین از مرسدس به‌خاطر حمایت بی‌دریغ و روحیه ورزشی‌شان در فراهم کردن چنین گامی هیجان‌انگیز سپاسگزارم.

در همین حال، پرز پس از جدایی از ردبول به دلیل افت شدید عملکرد در کنار مکس ورشتپن در سال گذشته، به‌عنوان راننده آزاد به دنبال شروعی تازه در فرمول یک بود.

این راننده ۳۵ ساله مکزیکی طی ۱۴ سال، ۲۸۱ گرندپری را پشت سر گذاشته و نخستین پیروزی‌اش را در گرندپری صخیر ۲۰۲۰ با تیم ریسینگ پوینت به دست آورد و سپس پنج پیروزی دیگر با ردبول کسب کرد. او در مجموع ۳۹ بار روی سکو رفته است.

سرجیو پرز گفت:

پیوستن به تیم فرمول یک کادیلاک فصلی تازه و فوق‌العاده هیجان‌انگیز در دوران حرفه‌ای من است. از همان گفتگوهای نخست، شور و اشتیاق و عزم راسخ پشت این پروژه را احساس کردم. افتخار بزرگی است که بخشی از روند ساخت تیمی باشم که می‌تواند باهم رشد کند و در آینده در خط مقدم بجنگد.

کادیلاک نامی افسانه‌ای در موتوراسپورت آمریکا است و کمک به حضور چنین شرکت شگفت‌انگیزی در فرمول یک مسئولیتی بزرگ محسوب می‌شود، مسئولیتی که اطمینان دارم از عهده آن برمی‌آیم.

افتخار می‌کنم که از همان ابتدا بخشی از پروژه‌ای جاه‌طلبانه و معنادار هستم. خوشحالم که بخشی از ترکیبی پویا هستم و باور دارم که باهم می‌توانیم این تیم را به یک مدعی واقعی، تیمی برای قاره آمریکا، تبدیل کنیم. ما روی حمایت سراسر قاره حساب می‌کنیم – و می‌خواهیم همه را سربلند کنیم.

تیم آمریکایی کادیلاک-جنرال موتورز به‌عنوان یازدهمین تیم، اولین فصل حضورش در فرمول یک را طی سال ۲۰۲۶ تجربه خواهد کرد و در ابتدا با موتور فراری وارد رقابت می‌شود، اما از سال ۲۰۲۸، موتورهای خود را تولید خواهد کرد.

درباره نویسنده

به موقعش گاز بدیم و به موقعش ترمز بگیریم :)

مطالب مرتبط

راهنما؛ برای گزارش دیدگاه خلاف قوانین، با محتوای "#گزارش" به آن پاسخ دهید.

13 دیدگاه

  1. Yas

    14

    3

    این خوبه . خیلیم.

  2. Mehriar.Salehi

    17

    4

    این دو راننده برای سالهای زیادی طی دوران ورزشیشون باهم قیاس میشدن.چه اون زمان که بوتاس توی ویلیامز و پرز توی فورس ایندیا بودن و بخاطر رقابت نزدیک دو تیم، زمانهای زیادی توی پیست نزدیک هم قرار میگرفتن…چه سالهای حضورشون توی مرسدس و ردبول بعنوان دو راننده دوم تیمهای برتر.
    حدسم اینه بوتاس دست برتر داشته باشه البته نه خیلی محسوس.
    جفتشون بنظرم هنوز سالهایی دارن برای ارائه به فرمولا وان و زود بود کنار رفتنشون…هرچند امید داشتم یکی از صندلی ها به الکس پالو برسه.

    • mahdi arabi

      16

      5

      بوتاس احتمالا تو تک دور سریعتره

      ولی ریس کرفت چکو دو لول بالاتر از بوتاسه و احتمالا امتیازات بیشتری تو فصل جمع کنه ( البته اگه ماشین کادیلاک در حد رسیدن به محدوده امتیازی باشه)

      • Alee93

        11

        2

        دقیقا. پرز تو ریس و مدیریت لاستیک خیلی بهتره

    • رضا سلطانی

      2

      1

      واقعا آقای صالحی ای کاش پالو بیاد فرمول یک
      در چند مصاحبه دیده بودم که انگار خودش تمایلی نداشت
      شایعاتی هم ساختند برای علاقه ردبول بهش

      • Mehriar.Salehi

        4

        0

        منم مثل شما فکر میکنم این استعداد برای سری های امریکایی زیادی بزرگه و داره حروم میشه اونجا.
        شایعات ردبول رو هم خودش هم ردبول کامل رد کردن.
        یک ماه تعطیلی بود، ژورنالیستها هم باید نون بخورن دیگه.هر سال این موقعها که میشه کلی داستان سرایی میکنن.

  3. Alee93

    10

    8

    کاش هر دو رو باتجربه نمی گرفتن، کاش میک شوماخر رو میگرفتن. خیلی استعداد خوبیه

    • Yousef

      8

      5

      به نظرم برای میک کمی تحقیر آمیزه این شرایط

    • Mehdi mirzaee

      1

      0

      میک تو ان چندسال معلوم کرد ک راننده متوسطی هست

  4. Joe44

    5

    2

    وینگ‌ منز❤️
    تیم جالبی میشه

  5. Amini

    2

    2

    راننده های دوم Mercedes و Red Bull، حالا به عنوان هم تیمی.

  6. Babak 7+1

    2

    0

    خوشحالم حداقل کادیلاک سراغ رانندهای بچه سال نرفت که فرمول یک دیگه بیشتر از بچه بازیش نکنن، یه بارون میاد همشون میرن تو در و دیوار،طبیعی هم هست وقتی راننده ای که بغير از شبیه ساز و گیم، نه بعنوان رزرو، نه بعنوان راننده بعدی پشت فرمون ماشین F1 ننشسته و یدفعه کنار اسطوره ها قرار میگیره خیلیم نمیشه ازش توقع داشت،البته شامل همشون نمیشه نهایت یکی دوتا روکی کافیه بیشتر از این تعداد اسم فرمول وان و خراب میکنه تا الان همه ی دنیا توقع داشتن کسی که تو فرمول وان میرونه بی نقص باشه درست هم هست چون از کل دنیا فقط این بیستا راننده میتونن توی این ورزش باشن،اینجوری یواش یواش این نگاه از بین میره و فرمول وان تبدیل میشه به یه ورزش معمولی با رانندهای معمولی

  7. Babak 7+1

    0

    0

    چه جنگی بشه برای راننده اول شدن،!!! بنظرم بوتاس شرایطه جسمانی بهتری داره چکو شرایط اسپانسرینگ قوی اونم برای یه تیم امریکایی که تازه به فرمول وان رسیده و شرایط مالی خیلی خیلی مهمه، البته به ریکاردو هم میتونستن فکر کنن